ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 998
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 2 085
Не че е нещо важно, но днес някъде ми се мярна статия за Сергей Лазарев - пишеше, че бил хомо и дори не го криел, не знам дали сте го коментирали преди и въобще дали е истина...
Ще ти опротивее ли ако е ''хомо"?

Защо да ми опротивее Rolling Eyes? Живея в държава, където хомосексуалните имат огромни права, да не говорим, че имам такива приятели и ежегодно ходя с детето на Stockholm Pride Parad.
https://www.google.se/search?q=stockholm+pride&espv=2&bi … +pride+parad+2015

# 2 086
Не че е нещо важно, но днес някъде ми се мярна статия за Сергей Лазарев - пишеше, че бил хомо и дори не го криел, не знам дали сте го коментирали преди и въобще дали е истина...
Ще ти опротивее ли ако е ''хомо"?

Защо да ми опротивее Rolling Eyes? Живея в държава, където хомосексуалните имат огромни права, да не говорим, че имам такива приятели и ежегодно ходя с детето на Stockholm Pride Parad.
https://www.google.se/search?q=stockholm+pride&espv=2&bi … +pride+parad+2015
Извинявай тогава bouquet И аз живея в държава в която те не се считат за извънземни и затова понякога екстремната хомофобия в този сайт ме учудва Peace

# 2 087
Моето питане си беше от чисто любопитство, а не от хомофобски подбуди. Единственият път, когато съм изпитвала ненавист към гейовете беше, когато Уентуърт Милър си призна, че е такъв...още не мога да го прежаля този красавац...

# 2 088
  • Испания
От събота влизам в темата инцидентно, не чета всички постове, затова моля за извинение, ако някой вече е пуснал линка:

https://www.youtube.com/watch?v=1Fa73bpsk3E

"Прямой эфир" с Лазарев в студиото след завръщането му от Евровизия.

# 2 089
Моето питане си беше от чисто любопитство, а не от хомофобски подбуди. Единственият път, когато съм изпитвала ненавист към гейовете беше, когато Уентуърт Милър си призна, че е такъв...още не мога да го прежаля този красавац...

Айдааааа, и той ли бе? Ами те не останаха мъже за нас  smile3514 cry

# 2 090
# 2 091
  • в сърцето на един мъж...
Извинявай тогава bouquet И аз живея в държава в която те не се считат за извънземни и затова понякога екстремната хомофобия в този сайт ме учудва Peace

А защо пък не приемете, че не е хомофобия, а просто не ни засяга дали е гей, лезбийка или е извънземно някой? Това е тема за музика, не за сексуални предпочитания. Дали е въртиопашка или слон, все тая, ако пее като славей. На мен лично такива препратки ме карат да искам да драйфам, а никога не съм имала нищо против обратните, едни от най-добрите ми приятели са гейове. Ама е досадно и противно. Секса си е за леглото, не да се развява по темите. Освен ако не е нарочна такава. И хората, които непрекъснато натъртват такива неща, само принизяват обратните, не им помагат. Предизвиквате негативни реакции. Това е проблема, не е хомофобия, а досадата и непрекъснатото натъртване.

# 2 092
  • Там,където се събуждам щастлива.

То и Киркоров беше сумати години женен за Пугачова, но не вярвам все още да има наивници които да го мислят за хетеросексуален Laughing

Mалеееее, аз съм една от тях. И той ли?

# 2 093
  • Испания

То и Киркоров беше сумати години женен за Пугачова, но не вярвам все още да има наивници които да го мислят за хетеросексуален Laughing

Купища тъпотии ръсиш в темите, но това е върхът.

Простотията е непобедима.  smile3505

Като говориш за Киркоров, първо си измий устата - както казват испанците.

# 2 094

Купища тъпотии ръсиш в темите, но това е върхът.

Простотията е непобедима.  smile3505

Като говориш за Киркоров, първо си измий устата - както казват испанците.
Извинявай, че написах нещо очевидно и нараних нежната ти душа Wink. За мен гей не е обидна дума, за теб явно е някаква смъртна обида Rolling Eyes

# 2 095
Милия. Ся няма да го харесвам в legends of tomorrow.

# 2 096
# 2 097
Милия. Ся няма да го харесвам в legends of tomorrow.

В никакъв случай недей, иначе ще ти излезе име и фенки ще те следват по темите да те "разкриват"  Joy Joy Joy

# 2 098
Ти сериозно ли мислиш,че това не е пуснато тук.На всичко отгоре и обсъдено,хвърляйте по един поглед по диагонал,да не се повтаряме многократно

# 2 099
От събота влизам в темата инцидентно, не чета всички постове, затова моля за извинение, ако някой вече е пуснал линка:

https://www.youtube.com/watch?v=1Fa73bpsk3E

"Прямой эфир" с Лазарев в студиото след завръщането му от Евровизия.

Малко погледах и попаднах на момента, в който говори за оценките на журито.
Каза, че от някой страни са му орязали оценките - на полуфинала са били по-високи, а на финала е отивал надолу. Екипа очаквал нещо подобно, но не в такъв мащаб  и много се изненадали. Laughing.

По-късно ще погледна оценките от полуфиналите да видим къде са били обажданията между полуфинала и финала.

Общи условия

Активация на акаунт