Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 971
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!

Някой да е ползвал  новите таблетки за съдомиялна на cleffeкt,вчера ги купих.
Скрит текст:
Като ги отворих удуших се от миризмата им..

Ползвам ги от 10-тина дена. Не усещам силна миризма,но като качество не съм много доволна.Обикновенните са по-добри,според мен.

# 406
Ех как ме е яд! Майка ми купила 2бр панталони за синковеца, които обаче са му малки..а толкова ми харесаха  Tired

# 407
  • Берлин
Стикитата как се съотнасят къп покупката? Разбих с въпрос. За сметка от 147 лв. колко ми се полагат е въпросът?

# 408
Аз бих ти дала 10 броя. Но най-вероятно да ти дадат 9 в магазина.

# 409
  • Берлин
Аз бих ти дала 10 броя. Но най-вероятно да ти дадат 9 в магазина.

значи 1 стики на 15 лв.
Благодаря

# 410
Виждала съм доста хора отказват стикита , та се чудя какъв е проблемът да ги дават на дечица , които са с родителите си в магазина .

# 411
Някъде дали има останал голям простор? Бях на почивка и го изпуснах Sad

# 412
  • Бургас
На нас ни дадоха вчера 8 стикита за сметка от 76 лв. Предполагам защото бях с детето, изненадаха ме, явно попаднах на касиерка.

# 413
О дават, пред нас касиера даде на свой познат, буквално само солети беше взел, е даде му 4 или 5 стикита. На нас със сметка над 150 лева и две деца си ни даде точно...едва едва. Wink Та попаднали сте на готина касиерка.

# 414
Някъде дали има останал голям простор? Бях на почивка и го изпуснах Sad
Търново- поне 4.

# 415
Това кафе някой пробвал ли го е?  http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=40774
И каква е разликата между Крема или еспресо?

Вкъщи ползваме червената опаковка и ни харесва.
Аз само в червената съм пробвала- като си смелих за еспресо и не ми харесва, ама Ич.

# 416
Днес в Лидъла на Ботвеградско имаше сумати от детските тениски и панталонки от миналата седмица. Някой ако все още им е наточен Peace

Да, аз искам от тези с белите точки комплекта 110-116 размер.
Днес обиколихме 5 магазина, никъде нямаше. Но чак сега видях, че става въпрос за Ботевградско  ooooh!
Моля, ако ходиш пак и има, искам.  Praynig Ще дойда да си ги взема, откъдето кажеш.  Hug

Взехме тази седмица от момичешките сандали, момичешките тениски, мъжките блузи и много други неща.

# 417
  • София
Здравейте момичета.
Трети път изпускам  въжетата за катерене. Само по 1-2 ли зареждат?
Вчера в 3 Лидъла нямаше нито едно.... ooooh!
Някой да  виждал някъде налично? Или някой купил, пък размислил?
Благодаря ви.  bouquet

# 418
  • sf
Някъде в София да има изостанало одеяло за пикник?
Дали да почакам шатрата в Младост?  newsm78

# 419
  • София
Днес в Лидъла на Ботвеградско имаше сумати от детските тениски и панталонки от миналата седмица. Някой ако все още им е наточен Peace

Да, аз искам от тези с белите точки комплекта 110-116 размер.
Днес обиколихме 5 магазина, никъде нямаше. Но чак сега видях, че става въпрос за Ботевградско  ooooh!
Моля, ако ходиш пак и има, искам.  Praynig Ще дойда да си ги взема, откъдето кажеш.  Hug

Еееех късно го виждам тоя пост. За съжаление тия дни не ми се очертава ходене натам,а и като цяло не ми е много попътно. Предимно събота и неделя ходя в него Peace

Благодаря много на всички отзовали се на въпроса ми за пармезана. Ще се огледам пак по-обстойно и дано няма много хора, че последните пъти като ходя в лидл все е лудница ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт