Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 263
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Взех два детски бански - от малката и от голямата серия, но от голямата са много изрязани.... На мен ще ми станат на краката. Чак се чудя дали да не ги върна, но пък детето си ги хареса.

# 631

Хубаво, но не на всики немския ни е втори език. Ако искаш да си полезна може да кажеш на 2-3 какво пише в статията.

# 632

Хубаво, но не на всики немския ни е втори език. Ако искаш да си полезна може да кажеш на 2-3 какво пише в статията.

Казва се :"благодаря", и си ползваш гугъл преводача.

# 633
  • Варна
С Гугъл преводач точно нищо не се разбира... И аз смятам, че е по-добре вместо да се пуска линк на чужд език с 2 думи да се каже за какво става дума и вече като източник да се посочи статията, който има интерес да си я превежда някак. Иначе ако става дума за листерия доста гадно... Точно наскоро имаше спор в една тема във форума дали да е прекалено да се тревожиш за храната си при бременност или не. Ето че в уж безопасни и проверени храни дебне сериозна опасност...

# 634
В неделя купих  нектарини и мисля ,че бяха по 1,69 лв/кг,но само мисля:) ,защото мъжът ми вчера отиде пак да купи и каза,че няма такава цена -имало тарелки и насипни -и  сигурно съм се объркала-възможно е ,не пазя бележката.Но понеже спорихме ,та има ли някой да е обърнал внимание или  купил и да каже кой е в грешка  Simple Smile

# 635
С Гугъл преводач точно нищо не се разбира... И аз смятам, че е по-добре вместо да се пуска линк на чужд език с 2 думи да се каже за какво става дума и вече като източник да се посочи статията, който има интерес да си я превежда някак. Иначе ако става дума за листерия доста гадно... Точно наскоро имаше спор в една тема във форума дали да е прекалено да се тревожиш за храната си при бременност или не. Ето че в уж безопасни и проверени храни дебне сериозна опасност...

С двете думи е казано в заглавието. Именно за да не е криворазбрано и предадено написаното съм пуснала линка.
Ама то угодия-няма! ooooh! Всичко трябва да е сдъвкано и изплюто..

# 636
  • Варна
Сега няма нужда да скачаш! Ти може да пуснеш и линк на китайски, ако искаш. И ако някой те помоли да предадеш с няколко думи за какво става въпрос това не значи, че го иска сдъвкано и изплюто. Така можеш да кажеш, ако статията е на български. Както и да е, не е темата за това.

# 637
И ся кво...кои са тези немски салами, дето трябва да ги избягваме?

Че аз се напуках снощи с кренвиршчета пикок, от тънките Rolling Eyes

# 638
  • have faith and be patient ..
момичета , някой купи ли си от чаршафите ?? пише плик , чаршаф с ластик и 2 калъфки за възглавница , а сега като ги простирах се оказа ,че има вместо плик нещо като чаршаф за завиване ..  newsm78  да ходя ли да се разправям или всички комплекти са така ???

# 639
  • sf
Моля пак за линк с темата за размяна на стикита, че не открих поста.

# 640
Не са с плик тези комплекти-само горен чаршаф.

# 641
ами явно е така , но на опаковката пише плик , за това и го написах ..  заблуда си е

# 642
ами явно е така , но на опаковката пише плик , за това и го написах ..  заблуда си е

Не е...на картинката в брошурата е показан чаршаф Grinning

# 643
ох боже ,  НА ОПАКОВКАТА НА ЧАРШАФИТЕ пише плик ... за трети път го пиша , дано се разберем най-накрая  Wink

мисълта ми е ,че видях чаршафи и си купих , след като прочетох отпред какво пише ..  не съм гледала в нета и т.н.  

# 644
ох боже ,  НА ОПАКОВКАТА НА ЧАРШАФИТЕ пише плик ... за трети път го пиша , дано се разберем най-накрая  Wink

мисълта ми е ,че видях чаршафи и си купих , след като прочетох отпред какво пише ..  не съм гледала в нета и т.н. 

Добре...ох, боже...този, който не е разбрал, май не съм аз обаче.
"Кьорав карти не играе" Peace

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=41048

Долен чаршаф, горен ЧАРШАФ и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт