Боледуване на децата ни - тема 40

• 61 156
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • в огледалото на живота

Това Туя някакво лекарство ли е?
Хомеопатично е  Peace

# 91
  • София
Хомеопатично някакво. Това:

Понеже са различни цветове (мисля че има и синя опаковка, която е 9 ch), та гледайте да е жълтата. Разреждането било различно бла бла, така и не разбрах. Но тази изписа ЛЛ. Не вярвам на хомеопатични, но пък като изпише като помощни - давам.

# 92
  • София
Благодаря! bouquet

# 93
Няма Туя в нито една аптека.В три проверих.Поръчах.Довечера ще дойде към 20ч.Не знам дали изобщо ще има смисъл от нея.Направихме ваксината.Докторката я прегледа.Каза,че е ок.Обясних и за болестите вкъщи.Каза,че нито сме първите,нито последните.
За туята четох,че се давала след имунизация.Мисля 10гр.Оффф,дано да няма реакция.Сега си мерих темп.Имам 37,2.Баси,нищо ми няма.Само един обострен синузит,дето ми запушва носа от време на време.Пих 2 Нурофена и 2хапчета за нерви и лягам.

# 94
  • София
Уми, утре не знам дали има смисъл да даваш туята. Дано да няма реакция след ваксината и да се задържи здрава. Щом и ЛЛ е казала, че няма проблеми, мисля че можеш да ѝ се довериш.

# 95
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Яни,гадно ще е да е болен на рождения си ден.Според мен баща му е взел правилното решение.
Уми,дано няма реакция от ваксината.
Миамим,дано се оправи детенце до сряда и на ясла.
Нашата педи не прави имунизации при болен вкъщи.Поне мисля,че в БГ е така почти при всички.

# 96
Момичета, случайно да има някакъв вирус с кашлица сега?! Моя сладур леееекичко започна да покашля преди 2-3 дни, и сега го слушам с една хубава суха кашлица Sad че и сестра му май така... Явно предпразнично утре ще сме на лекар.  newsm78

# 97
Ходих сега да си взема Туята.Дадох и 5гр.Надявам се ако не помогна, поне да не навредя.Аз цял следобяд съм с 37-37,2 и скованост във врата,болки в гърба,отпадналост...Кво ми стана не знам.

# 98
Вили,има,да!Детето ми е с такъв!Всичко започна мин.събота сутрин,покашляше,през деня-също,в неделя по-малко,в понеделник пак малко сутринта и го пуснах на ДГ,ама ми се обадиха след два часа да го взема,че много кашлял.Бих казала,че чак във вторник вечер се усили кашлицата,а едва вчера стана влажна?вече,но още е много гадна на звук.Дано до няколко дни отшуми.Гърлото съща беше червено,а носа му се запуши в сряда.Т не е вдигал.Това стана при нас!

# 99
  • shumen
При нас започна с кашлица в четвъртък и вечерта вдигна Т.На другия ден започна хрема и в Събота отидохме на лекар и вече беше с гнойна ангина.Затова по добре заведи утре децата на лекар,че да не направят някое усложнение баш за почивните дни.

# 100
  • София
Вили, мисля че сравнително постоянно има вирус с кашлица (способен да засегне малки деца, които са в контакт с други малки деца) Peace

# 101
  • София
Не знам дали е вирус, но и ние сме с кашлица и сополи, само това. И това е от миналата събота. След това я водих 3 пъти за контролен преглед, няма нищо надолу, дробовете са чисти, но си подкашля. Суха е кашлицата. И има много сополи, гъсти, бели.

Искам да попитам дали като капя офталмосептонекс (не са АБ капки, за очи са и са антибактериални уж), мога ли да капя и виброцил преди лягане, защото и се запушва носа докато спи.

Уми, няма да навредиш с туята. Как така си дала 5гр., не е ли на топченца? Или е в някаква друга форма?

# 102
  • shumen
Миамим,на нас лично Виброцил не ни помага.

# 103
  • София
Миамим,на нас лично Виброцил не ни помага.

Tired Охх, и аз не съм забелязала кой знае какъв ефект, ползвала съм и преди, ама за отпушване не става ли? Препоръчайте ми нещо само за отпушване, ако въобще има такова  bouquet

# 104
  • София
При нас виброцил отпушва. Даже, като съм ползвала на себе си, установих, че за мен е по-силен от Муконазал и от Олинт (ксилометазолин). На моя син са предписвали виброцил в комбинация с АБ капки.

Общи условия

Активация на акаунт