Дългото чакане след трансфер - 49

• 49 524
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Наистина ще се помъча - миналият път тествах на 7 ден и чхг беше 6.5, е, побърках се до 9 ден- удвоява ли се, не се ли...  ooooh!
В крайна сметка не се удвои, явно е имало имплантация за кратко, но тази информация не ни помогна- няма как да се знае какво се е объркало...
Ако утре тествам и стойността е ниска- до сряда ще откача, а ми е толкова хубаво да си мисля, че съм бременна...
Оставям го за сряда, пък каквото сабя покаже  Wink
Кити, безпроблемно посрещане на новия живот  Heart Eyes Hug

# 106
Наистина ще се помъча - миналият път тествах на 7 ден и чхг беше 6.5, е, побърках се до 9 ден- удвоява ли се, не се ли...  ooooh!
В крайна сметка не се удвои, явно е имало имплантация за кратко, но тази информация не ни помогна- няма как да се знае какво се е объркало...
Ако утре тествам и стойността е ниска- до сряда ще откача, а ми е толкова хубаво да си мисля, че съм бременна...
Оставям го за сряда, пък каквото сабя покаже  Wink
Кити, безпроблемно посрещане на новия живот  Heart Eyes Hug

та.ра -само се въоражи с търпение това е истината,иначе човек може да полудее.Пък и се отразява на бебоците.Ще стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 107
  • София

Именно, Таричка!
Търпение и пак тъпрение... Късмет ти желая и ЧХГ-то мнооого да те зарадва  Praynig  Hug

# 108

Именно, Таричка!
Търпение и пак тъпрение... Късмет ти желая и ЧХГ-то мнооого да те зарадва  Praynig  Hug

Благодаря ти, Фрида, дано ме зарадва  Praynig Hug
Вивияна, успех и на теб, така ми се иска всички да се похвалим с хубави чхг!  Praynig

# 109
Тара, кураж и търпение и от мен  Hug Стискам палци в сряда да си на 7мото небе от щастие с едно тлъсто ЧХГ  Praynig Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 110
Тара, кураж и търпение и от мен  Hug Стискам палци в сряда да си на 7мото небе от щастие с едно тлъсто ЧХГ  Praynig Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
С толкова много прекрасен прашец, се надявам да е много тлъсто наистина  Heart Eyes Hug

# 111
Още малко чакане остана, момичета. Стискайте кълки и си мътете яйчицата.  Laughing И всички да се похвалите с добри новини до няколко дни.  kyllmg kyllmg kyllmg

Малко предродилен прашец от мен:

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Благодаря много Кити!
И леко раждане ти пожелавам! Да пишеш как сте с бебчо! Simple Smile  smile3541 ylinfant

Я да посъбера и аз повечко от прашеца! Simple Smile Утре ми предстои трансфер, стискайте ми палци този път да се сбъднат мечтите ми! Simple Smile
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

Успех и на останалите чакащи момичета!!!  Hug Praynig Hug

# 112
тъжна- днес ми е 10 ден, кръвен тест-няма бременост. Приключи моето първо инвитро(7 извадени яйцеклетки-икси и инвитро и на трансфер 1 добро качество + 2 недобро).
лятото почивка-  момичета от кои тестове за определяне на овулацията сте доволни ?
Успехи на започналите... Praynig

# 113
marianka77 Гушвам те силно и бъди уверена, че скоро ще изгрее слънце и на твоята улица. Понякога Вселената ни изпитва по-дълго време, но винаги вънаграждава, ако сме упорити. Аз така и не ги научих тестовете за овулация. Меренето на базална температура ми е вършело повече работа.

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания. Все още чакам да ми назначите наследничка за новите теми.

От сърце се надявам точно тази последна моя тема да се окаже най-плодотворна в историята на Бг-Мама  smile3508

# 114
Момичета,имам някакви странни болки ниско долу и някакво придърпване,също така и пулсация във влагалището.На някой случвало ли му се е?

# 115
Момичета,имам някакви странни болки ниско долу и някакво придърпване,също така и пулсация във влагалището.На някой случвало ли му се е?

На всички.  Wink

# 116

На всички.  Wink

Много благодаря:)

# 117
Марианка, мила съжалявам. Недей да го мислиш повече, горе главата! Следващият път всичко.ще бъде наред Wink.

Що се отнася до теста за овулация, аз съм очарована от електронния на clear blue. Живея в Германия и не съм сигурна дали го продават в БГ. Ако го има, вземи си него. Проверявала съм го няколко пъти с докторски преглед и е бил винаги точен. За съжаление е малко скъп.

# 118
Здравейте момичета, и от мен. Официално вече се включвам при вас, от днес-трансфер на две тридневни ембриончета. На 01.06. тест/тогава ми е и рожденния ден, дано ми е на късмет/  Heart Eyes Успех на всички чакащи бъдещи мамчета. Hug

# 119
Благодаря на всички от сърце ! Дано следващият път имаме по-добри резултати от оплождането. Опитвам се да се съвзема (и съпруга ми най-вече)...
Успехи на всички, вярвам в това... Hug

Общи условия

Активация на акаунт