Искам да кажа ... (78)

• 76 174
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ми да вземем да се видим на манифестацията?  Mr. Green
Аз съм там, гарантирано, няма мърдане Simple Smile Е ся, не говоря за форсмажорни обстоятелства, по принцип ще ходим Simple Smile

И аз съм на манифестацията в Пловдив. 1-2 сина ще дефилират.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

След някоя друга година: 2-3. Joy Joy
1-2 е защото не съм сигурна средния дали ще иска, за тях не е задължително и той още обмисля дали ще иска да минава с шествието.

# 46
  • В Космоса
Благодаря за пожеланията! Hug

Днес за "подарък" дъщеря ми е на антибиотик. Този път изкара 4 дена на градина. helpuu Някой да познава някакви шамани? Това лято ще трябва да направим някоя магия.

# 47
Акаша, може би имyностимyлант да даваш и витамини?
На нас ни пристигна новия диван, разкарахме креслата и кошарата, и се освободи много място. Малкият е във възторг - джитка свободно с колата из къщи  Laughing

# 48
  • В Космоса

Свежина, всички имуностимуланти изпробвахме, меден прашец давах, какво ли не. Затова търся шаман вече!

# 49
На някакъв спорт ли да я запишеш? Чyвала съм за болнави хора, които като се захванат със спорт, спират да боледyват. Може да имат примерно народни танци, йога, плyване или нещо дрyго в ДГ. Хем да се раздвижва, хем да не се натоварва много. Извинявам се, ако давам непоискани съвети!

# 50
Аз доколкото си спомням, дъщерята на Акаша е така цяла година.  Или я спрете от градина...или я оставете да си боледува през няколко дни, ако няма кой да я гледа.

# 51
  • В Космоса
Ами тя първо не може да се задържи на самата градина за повече от 4 дена и това вече 2 години, та да я записвам на тези неща, иначе има май. Ти не си запозната с агонията ни, аз съм писала много пъти. Затова и търся вече някакви крайни мерки. Явно традиционната медицина не е в състояние да помогне тук. Хомеопатия да пробваме, ама на това пък хептен вяра нямам. То е едно нищо фактически.

Сесил, тази година я бяхме спряли за голям период. Сега на пролет два пъти я пробвахме, с познатия до болка резултат.

# 52
  • Пловдив
НИЩО не можеш да направиш. Все едно аз мога. В еднакви дрехи ги обличам, не като близнаци, имам предвид, ако единия е с дънки и суитчър, то и тримата са с дънки и суитчър, от едни родители са, гарантирам, еднаква храна ядат, с един черпак им сипвам, чашите си ги разменят, и бацилите и тях.  И те така единия никога не боледува, ама никога, антибиотик не е пил никога през живота си, другия нормално 2-3 по-леки болести за цяла зима без усложнения и третия е леле-мале, от септември няма две седмици да е здрав, ходи по 5 дни в месеца на градина.

Като море, планина, ски, навсякъде колкото мога им е осигурен здравословен живот, заедно ги влача. Единия не прихваща нищо.

# 53
Акаша, пробвали ли сте рибомунил?

Аз бях доволна от него. Опитай се да не даваш антибиотик, докато не е наистина необходимо.

# 54
Не отбелязвам празника, но се чyвствам празнично.
Преди две години на 24 май имаше земетресение. Помня гадния шyм от разместването на пластовете ли, тyхлите ли, не знам какво точно. Винаги по време на земетресение се чyва този гаден шyм.
Преди 4 години, ако говорим за едно и също, поне в София.Силното хоризонтално земетресение, на 21.05 срещу 22.05. Бррр, посред нощ се залюшка леглото ни...ужасно усещане и продължително  Shocked.

През 2014г. също имаше и се усети в София и Бургас. Със сигурност и в други градове, но не знам в кои. Аз се изплаших не толкова от земетресението, колкото от това, че тръгнах да бягам навън и забравих детето в кошарата. Тотално забравих, че имам дете! И когато чух някой да вика "децата, децата", тогава се сетих, че имам съвсем малко бебе. Успокоявам се с това, че не съм била свикнала да съм майка, но от друга страна знам, че няма нещо, което да ме оправдае и не мога да си простя случката.
Земетресението беше на 21 срещу 22 май. Спомням си, понеже имах рожден ден, а половинката беше в много тежко състояние в болницата, имах и други проблеми и ми беше най-тъпия и смотан рожден ден, и върха беше като ни разлюля с 4-месечното ми тогава бебе, а аз сам-сама. Иначе пък на 24 май имаме годишнина от сватбата, умишлено избрахме датата, обичам този празник.

# 55
  • В Космоса
Даун, пробвахме го май и това. Вече взех да ги забравям...

Янтра, нали!? И аз си мисля, че чудо няма как да стане, но съм длъжна да пробвам варианти. Само да измисля какви... Confused

# 56
Успех на всички, които са на матура днес. Стискам палци.

На мен ми едно хубаво такова, усмихнато.
Все още е студено времето, ама идва затопляне. Обичам пролетта, но най-обичам лятото .

Скрит текст:
Вече почти седмица, откакто замина моята приятелка. Надалече. Чуваме се по телефона, когато можем. Знам, че с времето ще се разредят обажданията, но важното е да сме живи и здрави. Пък някой ден, може пак да се съберем. Надявам се ...  Simple Smile
Руми Hug С моята правим разлъка тази година 8 години. Също е в Америка. Не свикнах с годините и това е, хем не е минало никак малко време. Честити ни рожденички Акаша и Онна, незабравим празник ви пожелавам! bouquet

# 57
  • Пловдив
Янтра, нали!? И аз си мисля, че чудо няма как да стане, но съм длъжна да пробвам варианти. Само да измисля какви... Confused
Ми аз като пак прихване си сипвам голяма водка. bowuu

# 58
  • София
Акаша, с клеева тинктура пробвала ли си?

# 59
  • В Космоса
Ми аз като пак прихване си сипвам голяма водка. bowuu

Чакам мъжът ми да се върне и отварям бърбъна! Mr. Green

Виж ти, това не съм още. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт