Отговори
# 600
Моля за инфо:
кой е най-добрият диагностик на рак на белия дроб?
чака ли се много за 5 скенер във Варна и всъщност там ли имат най-много опит и са най-добри в правенето и разчитането?
 bouquet

# 601
Преди известно време се коментираше приемането на  екстрат от кайсиени ядки на капсули. Въпросът ми е - вземат ли се профилактично и в каква дозировка? Бъдете здрави и наздраве Heart

# 602
  • В царството на игрите:)
Момичета, и аз съм в чуденка.

Преди три години ме оперираха от рак на гърдата. Преминах лъчетерапия, след което по желание двустранна мастектомия с имплантиране.
пих Нолвадекс и година след това направих рак на матката.
Направиха ми хистеректомия и ми оставиха Нолвадекса.
Наскоро един доктор ми каза да го спирам, да не ми докара рак другаде.
Оттогава всеки път като посегна към хапчето и ....изпитвам страх...

Незнам как да продължавам. Знам химиотерапевтите какво ще ми отговорят - пий ги.
В същото време като разрових в нета, страшни неща пише за тоя Нолвадекс, пази от едно, а пък отключва друго...в дилема съм сериозна Sad
тази мисъл не ми дава мира
И как ще ти кажат химиотерапевтите да прилагаш хормонотерапия? Таблетките притискат производството на естроген от яйчниците, а ти ги нямаш! Хормоналните таблетки разкъсват връзката между естрогена и рецепторите на млечните жлези! Ти нямаш гърди! И като няма да пиеш хапчета, къде другаде това ще ти докара рак? На дроба ли? На кости ли? Хормонотерапията предпазва само млечните жлези, а не е други органи! Те не са хормонозависими! Млечните жлези са при теб хормонозависими! Анжелина Джоли без да има рак махнала гърдите си, яйчниците и пие Нолвадекс! Та чела съм коментари в чуждестранни сайтове.

Глупости, глупости, глупостииииииииииииииии #Crazy #Crazy #Crazy

# 603
Е това е проблема, Ирина, ти не просто споделяш опит, а се опитваш да се налагаш кое е правилно и кое не. Според теб си по-компетентна от лекарите....

# 604
  • Варна
Пръскат ни, пръскат ни отгоре, тайно ни пръскат, та затова така се получава !
И космодиск като не се слага - ей ги на резултатите !
 Joy  Joy  Joy

# 605
Глупости наистина, са това което пише Ирина, аз вече не я чета. Но е глупост и това което пише titi1 .
Тити, няколко пъти започвах да ти пиша и все се отказвах... не си въобразявай и не си внушавай, че рака ти на матката е от нолвадекса. Ако не те затруднявам - може ли да напишеш точните диагнози и в двата случая - на гърдата и на матката, за обща информация. То че е вярно, че лечението с хормоните има странични ефекти - има, да, вярно е. Ако менопаузата със всичките екстри може да се нарече страничен ефект... но като си оправдавате проблемите само и единствено с нолвадекса - правите си лоша услуга и не намирате точните причини.
За мен лично е потресаващо, когато за такива сериозни проблеми се пита във форум в Интернет вместо в съответните мед. заведения с доказано добри специалисти. Визирам случая на Дес73 с окосмяването и този на Тити1. Как не ви е страх бе хора, главата не ми го побира...
Спомням си един доста коментиран случай, за една бг-мамма, която питала тук във форума:" ...помощ, какво да правя детето ми има 41 градуса температура...." коментарите бяха забележителни...

# 606
  • Варна
Таман да оставя форума и да почвам салатата и пак чета, чета. Гледам и не вярвам на ушите си ! Кви хормони, кви 200 лева. Четох в един достоверен сайт, че вече се прилага лечебна малцова супа, отлежала в дъбови  бъчви с крутони от лед. Ще пробвам тез дни. Иначе онова лекарство с бял ром, кафява захар, лайм и мента най го пия. Доказан ефект !
Е, за преглъщане на таблетките, де ! Аз пия едни бели. Каквото ми изпише доктора. Все питам и за розови, че слушам вървежни са май, ама на, още не ми ги дават.

# 607
. Все питам и за розови, че слушам вървежни са май, ама на, още не ми ги дават.

"Лекарството накара гласовете да си отидат.  Сега съм самотен."

# 608
nanastef, тази малцовата супа... да не разкъсва някви връзки с рецептори и някоя и друга жлеза  Laughing че аз обичам ирландска, по-мека била....  имаш ли странични ефекти.... при мен намаляват мозъчните клетки, но си имам в изобилие още няколко милиарда, та не се притеснявам  Flutter

# 609
  • Варна
Знаех си, знаех си ! Важното е човек да е щастлив ! Ей нА сега за окосмяването сА сетих - гледам едни хуууибави мустачки вятърът развява. Вадя гребенче, сресвам ги. Бакенбардите и тях. Гледам сА в огледалото, пия едно, викам ПУ-ПУ убавица. И тъй съм си щастлива !

# 610
  • Варна
nanastef, тази малцовата супа... да не разкъсва някви връзки с рецептори и някоя и друга жлеза  Laughing че аз обичам ирландска, по-мека била....  имаш ли странични ефекти.... при мен намаляват мозъчните клетки, но си имам в изобилие още няколко милиарда, та не се притеснявам  Flutter
Ааааа, Фри, брао, мойто момиче ! Важното е рецепторите да са на езика. Другите не ги мисли. А за клетките ... там слагай крутони. Помага да не се разбягват ! А пък от друга страна на мен тъй мий хубу кат ми изчезнат ....

# 611
  • Ænima/Albuquerque
С вашите малцови супи... пък аз съм на шишчета с бира!

# 612
  • Варна
Браво, браво ! Ех, само здрави хора сме тука !

# 613
Тези глупости за Нолвадекса ги раздуха, преди доста години вече, Suzanne Somers. Издаде книга за вредата от хормонотерапията и доста хора си отидоха , защото я последваха. #Cussing out

# 614
  • София
Ехаааааааа, май се връща атмосферата   newsm78
Ха, хаирлия да е, щото напоследък взех да се скапвам от простотии в темата.
И като чета, започвам да си мисля - отказвам всичко и минавам само на гроздомицин.

Общи условия

Активация на акаунт