Много празничен ден днес.
Честит рожден ден на момиченцето на Джули! Нека бъде жива и здрава, палава и много щастлива! А тортата е много хубава. Браво на теб!
Честит рожден ден и на ФЛО! Бъди все така сърдечна, раздаваща любов с пълни шепи. Нека стократно се върне при теб добротата, която раздаваш!
Весел празник и на братята на Албенка!
Сети, в Добринище и Банско има много приятни местенца, които можете да посетите. Дунди ти е дала инфо. Ще допълня, че може да се разходите до рибарника над Добринище, язовир "Кринец" близо до Банско. Църквата в Добърско е уникална. / ако не сте я посещавали/. Ако имаш нужда от друга информация, насреща съм. Сега в планината е прекрасно!
Радинка, дано всичко при вас е наред. Опитай се да забравиш случилото се.

Надявам се, че всички сте добре в тези жеги. Аз имам още няколко дни на работа и след това ще почивам заслужено.
Синът ми е приет във НВУ - Велико Търново. Това беше единственото му желание. Все някой трябва да продължи да служи в БА. Баща му го предупреди, че там нещата са сериозни. На 28 август трябва да бъде в Търново.
За мен притесненията с кандидатстване и записване в училища и университети завърши официално.
Децата ми са щастливи. Но аз знам, че трудното започва сега. Желая ви слънчев ден!

, КАТИ за това, че знае винаги всичко
. Това юначе си знае кога да се появи. А ние с духовата музика и с червения килим ще чакаме.