Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
kativita честито на твоят син и от мен! Успешен старт и завършване на следването си и да постигне всичките си мечти! Приятна почивка на теб и семейството ти!

# 631
  • София
КАТИВИТА, поздравления и от мен за успеха на голямото ви момче! Е това е новина!!! Радвам се заедно с вас Hug Хайде сега, ходом марш на заслужена почивка и не ни мисли. Все пак, ако много ти домъчнее за нас обади се с ред, два. Зареждай батериите, да ти е весело и от хубаво, по-хубаво...

# 632
Добро утро!

Кати, поздравления за успеха на твоето момче! Пожелавам му лесно взети изпити, много купони и нови приятели и успешна реализация! А на цялото семейство-приятна ваканция!

# 633
Кати, поздравления за момчето! Нека да продължава да ви радва с успехите си! А на теб пожелавам една спокойна ваканция!

Успех и на вашето момче! Желая му прекрасни години в незабравимия Търновград!
 Благодаря на всички ,които споделиха радостта ми!
Аз стартирах отпуската с отмятане на леки задачки , помотаване насам натам и така..

# 634
ДОБРО УТРО!

Здраве, късмет, сбъднати мечти и винаги да са 😊 празнувалите РД!

Здраве, луди купони и взети изпити на студентите!

Радинка Не се обръщай към миналите дни и не ги мисли, а се 😊 и наслаждавай на днес и мечтай за утре.  Hug

Две седмици от отпуската излетяха със Светли /не беше на ДГ/, но следващата седмица ще е ученик.

Лек и  Simple Smile деннн ...  Hug

Мн. ми е трудно да пиша от тел., а копчето за интервал на лаптопа не работи.

# 635
Добро утро и от мен
Късмет,успех,луди купони и лесно взети изпити на студентите
На всички много Hug и един по-прохладен уикенд,а за тези които са на морето-много слънце

# 636
Анничка Как е баща ти?

# 637
  • Пловдив
Минавам телеграфската, че съм през телефона...

Честито на празнувалите! Да са живи и здрави Hug
Фло, специални прегръдки за теб Hug  bouquet

Честито и на приетите ученици и студенти

# 638
  • Пловдив
Добро утро, то станало добър ден вече.  Laughing
Да се похваля, че оживях след вчерашната градушка. Такъв ужас не бях преживявала. Точно тръгнах да се прибирам и като ме запраска яко. Пред мен ни дърво, ни нищо. Отбих встрани заедно с още няколко коли и ... ледените късове се разбиваха с трясък по колата. Само се молех да не ми се разцепи стъклото. Досега градушка с подобни размери бях виждала само по телевизията. Признавам си, че се паникьосах. Обадих се на ММ та го държах на телефона, докато понамалее. Едва се прибрах. Половината град беше под вода, листа и клони. Как съм минала през Сточна гара, само аз си знам. Добре че не угаснах насред кръстовището.
Равносметка - колата ми я е хванала едра шарка, цялата е на вдлъбнатинки. А тъкмо реших да я продавам. Колата на ММ, която си беше пред входа е със счупен стоп, счупена решетка на предния капак и избити капачета за багажника на тавана. Вдлъбнатините са значително по-малко.
Но, все пак са само ламарини, ние да сме живи и здрави.

Днес поне не е такава жега. Поздрави на всички. 

# 639
Здравейте,нова съм в темата.Виждам, че сте доста активни.Има ли някой информация дали в базата в Рибарица работи басейна? Досега сме ходили само в Пампорово.Дали ще се разочароваме?Благодаря.

# 640
  • София
Здравейте военни красавици.
У нас е голяма веселба. Снощи пристигнаха от път децата, другите бяха вече у дома и се събрахме най-после. Чаветата не могат да се нарадват едно на друго, то прегръдки, то смях. Гушкат ни и нас и непрекъснато повтарят, че много ни обичат. Бях се постарала. Знам кой какво обича, та имаше за всеки по нещо-за зетко "Чопска" салата, за снахата-телешки език в масло, за щерката-печени чушки, пълнени с яйца и сирене, за сина-пържени кюфтета. Чаветата наблегнаха на диня и пъпеш, а ние с гаджето - от всичко по много ( от хубави хора трябва да има по много  Wink )
Тази вечер мислехме да ги водим на ресторант, че да отбележим рожденият ми ден и да ми връчат подаръка, но мамите решиха, че е по-добре в домашна обстановка-кой поседнал, кой полегнал, а децата ще лудуват на воля. Ще поръчаме китайско, а за малките пица и така ще отпразнуваме празникът ми.
Е, това е около мен-много веселие и смях.
Желая ви хубави почивни дни. Гушкам ви Hug Hug Hug

# 641
Здравейте,нова съм в темата.Виждам, че сте доста активни.Има ли някой информация дали в базата в Рибарица работи басейна? Досега сме ходили само в Пампорово.Дали ще се разочароваме?Благодаря.

Басейнът работи , но водата е студена. Спасителят твърдял ,че е 24  градуса, но според моите познати там е по - малко. Затова те ходят  на този , който е  на хотела до ВПД-то. Инфото ми е от четвъртък. В центъра на Тетевен има приличен басейн, на хотел Олимп. Условията в Пампорово са доста различни от базата в Рибарица ,може и да се разочаровате....Но зависи , моите близки , които в момента са там са очаровани от спокойствие , кристален въздух , природа...

# 642
Благодаря много за бързия отговор.Ние не сме претенциозни.Притеснява ме само температурата на водата.Явно няма да е подходящо за дете на почти 2 години.

# 643
Благодаря много за бързия отговор.Ние не сме претенциозни.Притеснява ме само температурата на водата.Явно няма да е подходящо за дете на почти 2 години.

Определено е неподходящ ,не само защото е студен , но е и дълбок. Да споделиш после впечатления Simple Smile.

# 644
Здравейте, мамчета! Отдавна не съм писала, защото нямах време. Понеже сега във вторник отиваме в хотел "Маяк", има ли някоя от вас, която ще е там?

Общи условия

Активация на акаунт