Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мамчета! Отдавна не съм писала, защото нямах време. Понеже сега във вторник отиваме в хотел "Маяк", има ли някоя от вас, която ще е там?
Пиши как е там,защото и ние Август ще ходим и още се чудя дали да взема бебето с нас

# 646
  • Варна
Добър вечер момичета.Явявам се след тежък ден на вечерна проверка.Вече си имам Християнче.Кръщенето мина и мама си отдъхна,но толкова рев изрева тази госпожица,че просто не е за вярване.Извинявам се,че не съм качила снимки,но просто незнам защо НЕМОГА,ако някой може да ми каже как точно да стане с удоволствие ще кача.Малко с празни ръце минавам,но деня беше изключително напрегнат за мен,обещавам да се реванширам,ако успея утре сутрин.Сега ви казвам лека нощ и отивам да се отдам на заслужена почивка.

# 647
  • София
Привет посред нощите. Тя нашата стана три дни яли, пили и се веселили. Изкарахме още една весела вечер с децата, племенника и внучетата. Похапнахме, но на дисциплината пийване се изложихме. Предимно вода и биричка. С две думи гола вОда Simple Smile
Гаджето ми направи страхотна изненада. Подари ми картина, маслени бои, рисувана от моя снимка. Все съм знаела, че е романтичен, ама чак пък толкова...Дори децата не са знаели за това, но и те останаха приятно изненадани.
Е, похвалих се. Общо взето не съм много по хвалбите, но това го споделих с вас, защото е нещо по-интересно.
СИЛВЕ, къде изчезна? А бяхме те провъзгласили за главна "кафеварка". Отивай да си починеш и после се явявай по-често пред строя.
Момичета, хайде лека нощ.

ПП ДЖУЛИ, честито ви християнче. Да е жива и здрава, да е от Бога благословена!

# 648
Добро утро!

juli0976 Честито християнче.
Flo 51 Страхотен подарък.
dimitrova8002 На "Маяк" сме били преди 5 г., но без дете. Миналото лято бяхме на "Фрегата", но Светли беше на 2 г. Аз не бих тръгнали без Светли.  Hug
dundi73 Здраве да е, всичко останоло е поправимо.

Hug

Лек, усмихнат и слънчев неделен ден ...

# 649
Здравейте, мацки!
Снимки чакаме от Джули и от Фейщицата. Трябва да са качени някъде и от там да копирате адреса им и да го постнете тук. Джули, да е жива, здрава и усмихната малката християнка!
Фло, браво на мъжа ти! Аз нали скоро имам РД, но не очаквам изненада:( ММ като си харесам нещо или го купя, той казва: хайде това да е от мен, ето ти пари. Миналата година една чантичка си купих, мноооого си я харесвам, той ми даде пари. Е, аз спестих колко точно струваше, че беше бая скъпа. Бяхме в мола, той отиде да хапне нещо, а аз по магазините. Влязох в магазина, бях решена, че ще си я купя след като месец сигурно умувах дали си заслужава и й гледах снимките в Интернет (сега като го написах осъзнах, че аз съм си я визуализирала, ей много съм се специализирала в това действие). И в магазина само се оглеждах ММ да не се появи хихи готин спомен. Тази година един пръстен си поръчах, че си бях наумила и ММ ми го плати. Аз съм в някаква дупка, тъпо ми е, тъжно ми е. Онзи ден и покрай инцидента в Ница нещи се спекох... Нямам и кой да поканя за РД, че най-близките ми няма да ги има - кой на планина, кой на море. Един по един ще ги черпя. Той и ММ малко ме ядоса като си ангажира съботата след моя РД, че той е през седмицата, но после като се оказа, че няма да има тържество вече няма значение. Ще купя торта и у нас който дойде ще черпя. Един сутринта преди работа, друг вечерта след работа... менюто ми ще е торта с кафе с маскарпоне и сметана за сутрешните гости и торта и мохито за вечерните. Аз пак мнооооого се отплеснах покрай рождения ден на Фло. А чисто и просто исках да я поздравя за менюто - че има за всеки любимо нещо! Аз много обичам всичките неща - хайде салатата толкова съм й свикнала, че едва ли мога да кажа, че ми е любима, тя някакси е по подразбиране, но кюфтета обичам, печени чушки мммм (тази година още не съм яла, то тук нямам и къде да си опека де(, но езика е номер 1! И тъй като досега не съм се престрашила да си го приготвям у нас, а го ям само по заведения, исках да те питам Фло как го приготвяш. Моля те, сподели рецепта като имаш време. Има ли някакви тънкости при приготвянето, а и при купуването от магазина?
Та разбрахте ли сега, че целия ферман беше, за да питам за рецептата за езика  hahaha
Кати, приятна отпуска!
Патенце, обозначи се къде си 😃
Аз вече започвам да стягам багажа (и дим да ме няма)  Crazy

# 650
  • София
Добро утро военни красавици. Сърце не ми дава да не ви нагледам преди път. Багажа за село е готов, чакам гаджето да се върне от работа и потегляме-деди, баба и най-малкото чаве. Другите ще идват на порции след това.
Много на бързо да отговоря на теб Сети_Бети. Първо, минорното ти настроение навярно е от това, че си в дупка преди рождения ден. Ей, момиче, я се хвани за косата и дърпай нагоре, докато се измъкнеш. Wink Помогни си сам, за да ти помогне и Господ! Купуваш език, измиваш го, сваряваш го много добре в тенджера под налягане, в подсолена вода. Проверяваш дали е готов, като го боднеш с вилица, но НИКОГА, докато водата в тенджерата е вряла. По-добре, го извади в тавичка и тогава го пробвай дали е сварен. Още топъл го обелваш, нарязваш на филийки и запържваш в масло. Аз понякога го панирам. Пак е много вкусно. От бульона правя сос бешамел. Гарнитурата е обикновено пържени картофки. Е, приятен апетит. Що не си ми по-близо, да ти опека чушки и да ти ги донеса.
Милички. Трябва да тръгваме. На село нямам никакви средства за комуникация, освен пощенски гълъб hahaha Joy
Целувки love001

# 651
  • София

Момичета, влизам нелегало във вашата хубава къщичка. Като агент на КГБ (справка съседата тема) и участник в коспирацията с подаръка на Фло от любимия й мъж, ще ви споделя симка на портрета.  Аплодисметите са и за Мъжа, за любовта му към Жената до него. Разбира се, че нашата Фло си ги е заслужила!

Ето я и симка на портрета.

Скрит текст:

Приятен ден, мили момичета

# 652
Задължително ще пиша как е на "Маяк". От колегите на моя мъж разбрахме, че не е лошо, за хора без претенции става. Ние ще ходим с детето (2г и 10м), надявам се да ни хареса. Ще ви покажа и снимки след това. Simple Smile

# 653
Еха ,много е хубав. ....Мисля, че снимката/портрета е избрана много точно-просто това е истинската Фло , разкрива цялата й душевност.... (макар че се познаваме отскоро ) И жестът ,конспирацията , изненадата-това е още по - ценното. ...
Марина Влади ,много мило от твоя страна, че сложи снимката в нашия блок!

Нямам време, че хукваме навън , но само да кажа на Сети да не се ядосва за РД-ние вкъщи и като бяхме трима , и сега четирима си правим страхотни партита. Още малко да порастне бебо и ще сте достатъчни за купон.

# 654
СГГ , щом си ходила на "Маяк", може ли да ми кажеш как е плажа там, има ли много хора, морското дъно полегато ли е или изведнъж става дълбоко? Изобщо всякаква информация, която ми дадеш, ще ми е от полза. Благодаря предварително. Simple Smile

# 655
Марина Влади, чудесно включване! Подаръкът е зашеметяващ, браво и за изпълнението, за идеята, браво, браво!

# 656
  • Варна

Ето го момичета моето Християнче,както и баткото и със скромното участие на мама и тати.Надявам се,че съм се справила с качването.Фло страхотен подарък и поздравления за твоя съпруг,дай Боже всеки му такива мъже.Пожелавам ви дълги години да се радвате един на друг.Сети,ако това може да те успокои малко,не си само ти така и на мен ми дават пари и ми казват купи си каквото искаш,само една Коледа бях изненадана със сушилня,но аз му бях надула главата за нея и като отиде да я взема ми каза,че отивал да сменя гумите на колата  hahaha и аз се хванах и останах приятно изненадана.Оставям ви момичета и отивам някъде на хладно,че в къщи не се диша.Приятна вечер на всички.

# 657
  • Пловдив
Марина Влади, благодаря, че сподели с нас подаръка bouquet
Наистина избора на снимка е точно попадение - Фло, такава, каквото е Hug Гаджето ѝ на ръце я носи, личи си Mr. Green Все така да се обичате и уважавате, скъпа ми Фло  bouquet
С твое позволение, бих искала да закачим картината на видно място в блокчето ни - та ти си душата и сърцето му Hug

Джули, честито ви Християнче! Разглеждах снимките - страхотни са, но моделите на тях са още по-хубави Hug Да се живи и здрави и вие, и децата ви!

Аз днес го ударих на мързелуване - бяхме с едни приятели в къщата им на село Heart Eyes Малка виличка с огроооомен зелен двор, много катерушки и люлки за децата и за да е идилията пълна - на средата на двора, точно под къщичката на дървото - басейн Heart Eyes ...еее, ако някой ден си купим къщурка в някое китно селце, то задължително ще е с огромен двор Praynig
Отивам сега да визуализирам мечтите си и дай Боже, някоя мешка с пари да ме удари по главата hahaha

Няма да ви завивам, че и без това е топло, но ще угася ламБите и ще ви пожелая успешна седмица, изпълнена с много положителни емоции и усмивки Hug

# 658
  • Варна

Добро утро момичета.Едно кафе от мен и нещо за сладък старт на седмицата.Пожелавам ви много усмивки през целия ден и повече слънчево настроение.Благодаря sweet_maniche .

# 659
Добро утро
Джули,честито ви християнче.Много са ти сладки децата,да са ви живи и здрави и много щастливи.
Ние днес всички сме с вкъщи и за наш късмет времето е изключително ветровито и не можем да излезем.Следобяд каката е на зъболекар за вадене на поредното парченце от млечното зъбче( дано вече е последно) и ММ обеща ако се държи геройски да я водим на място изненада-изненадата е едно плажче край река Арда на 30-40 км. от нас.
Успешна седмица на всички и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт