Съпруги на военнослужещи - 18

• 66 015
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Ооо, благодарско за кафето. Тук като видя снимките и още повече ми се допива - след малко ставам да си направя.
Джули, благодаря и за снимките. Много сте хубави, а малката госпожица с белия тоалет е като излязла от приказките! Живи и здрави бъдете!
Най-накрая станаха поносими температурите, ама много духа днес 😞 Ще видя дали ще излизаме.
Хубав ден!

# 661
Добро утро! Аз като видна лакомница се нареждам първа на опашката за торта  Embarassed Джули, честито ви християнче! Да ви е жива и здрава и Господ да я пази!
Албенка, много се извинявам за закъснялата информация за лекарството против гадинки, но снощи късно вечерта ми отговориха как се казва. "Неостомозан", имало го във всяка ветеринарна аптека. Доколкото разбрах, на листовката има указания как се прилага. Дано вече да сте си решили проблема и да не се налага да го ползвате. Но го пиша тук, ако на  някого му се наложи.
Дунди, в петък наистина си беше страшничко. Аз вече бях успяла да се прибера и гледах през прозореца. При нас в Тракия градушката не беше чак толкова силна и страшна, но доколкото видях впоследствие, в други квартали и в центъра е било истински апокалипсис. Казваш, нямало е дърво да се мушнеш под него. Доколкото знам, и това не е много добро решение, защото при този силен вятър, който бушуваше, можеше някой клон да падне. Важното е, че си стигнала до дома, ламарините се оправят. Зет ми три часа не могъл да се добере от с. Труд /за непловдивчанките пояснявам-това е първото село след Пловдив/ до вкъщи.
Мъниче, при вас някакви поражения?
Сети, мила, усмихни се! Имаш си най-прекрасния подарък на света-семейството ти.  Трябва да сме благодарни, че близките ни хора са живи и здрави, дори да са далеч от нас. Това по повод Ница, Истанбул и всички останали места, където загиват невинни.
Марина Влади, благодарности и от мен, че ни направи съпричастни с подаръка на Фло!  Прекрасен жест на любов и внимание, който тя заслужава!
Радинка, как сте?
Спирам и скачам в тръстиката, че мен чака. Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug Hug Hug

# 662
  • Пловдив
Сад, при нас, освен че мм не можа да се наспши, поражения няма hahaha
Тъкмо си "клепах" ноктите (както се изразява сина ми) и зачатка по прозорците Shocked За 33 години, такава градушка не бях виждала Shocked Мислех, че ще счупи някое стъкло... За щастие няма щети, даже и по колата, която беше на открито Whistling
Свеки живеят в 106 блок - при тях била съвсем вяла градушката, а една приятелка от Кючука ми показа снимки - буци, колкото топки за тенис Shocked
Вечерта бгяхме на Hаppy Energy Tour и по центъра беше апокалипсис ooooh!
В Труд пък си валяло съвсем спокойно и не е имало изобщо градушка Simple Smile Моите чушлета са живи и здрави - и двата корена hahaha Мисля ги, какво ще стане като изляза отпуска другата седмица newsm78 Поръчала съм на колегите да ги поливат, дано се сещат Joy

Ох, сега Димитрова като спомена за зъболекар, та се сетих - трябва да водя баткото Thinking Паднаха му две горни зъбчета, едно до друго и излиза постоянен. Проблема е, че постоянния е взел местата и на двете зъбчета и де факто за второто няма място newsm78 Аз съм без един горен кучешки, точно поради тази причина - стои си във венеца в зародиш, защото няма място за него, в резултат на което горните зъби кривят в дясно ooooh! Та питай патило - ще го водя да го види зъболекаря, да каже трябва ли да се прави нещо и ако да  - какво.

Дне съм решила да мързелувам - мм сдаде всичко и вече е на новото място, децата са по градините, вкъщи е изчистено и сготвено... За мен остава само да си харесам някоя книжка Whistling

# 663
juli0976 Малки и големи сладури, на които пожелавам здраве и късмет.
sweet_maniche Цял ден се излежавах и аз. Светли днес беше на ДГ, почивните дни изчистих и днес си дадох почивен ден. Книга не четох, в събота прочетох около 150 стр. и си легнах към 3.30 ч.
sad_woman Давам ти и моето място на опашката за тортата Wink, аз ще пропусна, че съм качила 4 кг. и се върнах към разделното хранене и закуската  Embarassed.
Seti Beti  Hug
dimitrova8002 Мразя зъболекари и мн. ме е страх  Embarassed /Flo 51 това не го чети  Hug/. Светли не съм го водила миналата година, но тази няма да пропусне.
Лека вечер!

# 664
Да се разпиша и аз в късен час Simple Smile Фло, поздравления за ТМ, уникален подарък, мн личен и сантиментален, благодарим на Марина, че го сподели с нас Simple Smile Джули, честито ви Християнче! Мн  е сладка малката кукла Simple Smile Сети, веднага да намериш повод и време за шопингтерапия, за да излезеш от дупката  Hug И аз чеесто изпадам в такива състояния, особенно от както не се разсейвам с работа Simple Smile Както казва една приятелка "Бездействието, поражда пороци " в нашия случай- стоенето у дома, поражда депресии. Като споменахте зъболекар, и аз от няколко дни имам чувството, че ме болят всички зъби, може и да е от венците не знам. Май трябва скоро да навестя кабинета на Фло, но вече ми става трудно шофирането, не че не го правя, но като седна в колата и бебето почва да рита с всички сили Simple Smile явно го смачквам допълнително, въпреки, че карам полу- легнала Simple Smile е това е сладки сънища от мен и до скоро

# 665
Добро утро!

Лек ден!  Hug

# 666
Здравейте и от мен,ние с Вики сега се прибрахме от ваксина и докато тя спи аз да ви нагледам
 Hug на всички

# 667
Интернета ми е кофти,и затова не пиша.Добре сме на детето му мина но изпитва ужас да се качва в кола.Мен ще се наложи да ме режат че има кръвонасядане.Като цяло се опитвам да не мисля за случилото се но ми е трудно.Патенце ти как си мила?Прегръдки за всички.

# 668
Добро утро

# 669
Честит имен ден, Пате! Нека името ти носи много здраве и късмет! Весел празник!
Моят залог беше за днес и щеше да е страхотна комбинация от празници.... Grinning Е , има време де...

И в нашата къща празник (ММ  е именик) , макар че ние го отбелязваме и на 2.08. Но поздравите от близките са повече днес.

Ако успея да свърша всичко набелязано днес ще е екстра...

# 670
Добро утро! Кафенце?

Мило патенце, честит имен ден! Бъди здрава, много щастлива и много обичана! Скоро ще получиш и най-прекрасния си подарък, чакаме го с нетърпение! Това е за теб с голяма прегръдка:

Кати, честит празник и на твоето момче! Да ти е жив и здрав, много да те слуша, да те обича и да те кара да се усмихваш всеки ден по много пъти! Това е за него:

Радинка, прегръщам те силно! И това ще мине, важното е, че сте живи и здрави всички!
Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички!  Hug Hug Hug

# 671
Честит празник, Патенце! Здраве, късмет и много усмивки!
Кати, весел празник и във вашата къща!
Ние сме по задачи, утре пътуваме.

# 672

Първо да почерпя Simple Smile И после да благодаря, специално на Кати, Сад и Сети, че са се сетили за празника ми, мн ме зарадвахте Simple Smile Честит празник и на Кати и нейното семейство, както и на всички за които не сме се сетили, че празнуват на този хубав ден Simple Smile Сети, мн хубаво да си изкарате Simple Smile и после да разказваш Simple Smile

# 673
Честит празник, Патенце,много,много късмет и щастливи мигове
Честит празник и в семейството на Кати

# 674
  • Варна
Честит празник Пате.Да си жива и здрава и много щастлива с големия подарък който предстои.Честит празник и във вашето семейство Кати.Да ти е жив и здрав за да те носи на ръце.Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт