Джули, благодаря и за снимките. Много сте хубави, а малката госпожица с белия тоалет е като излязла от приказките! Живи и здрави бъдете!
Най-накрая станаха поносими температурите, ама много духа днес 😞 Ще видя дали ще излизаме.
Хубав ден!

Моите чушлета са живи и здрави - и двата корена
Мисля ги, какво ще стане като изляза отпуска другата седмица
Поръчала съм на колегите да ги поливат, дано се сещат 
Паднаха му две горни зъбчета, едно до друго и излиза постоянен. Проблема е, че постоянния е взел местата и на двете зъбчета и де факто за второто няма място
Аз съм без един горен кучешки, точно поради тази причина - стои си във венеца в зародиш, защото няма място за него, в резултат на което горните зъби кривят в дясно
Та питай патило - ще го водя да го види зъболекаря, да каже трябва ли да се прави нещо и ако да - какво.
, аз ще пропусна, че съм качила 4 кг. и се върнах към разделното хранене и закуската 
/. Светли не съм го водила миналата година, но тази няма да пропусне.
Фло, поздравления за ТМ, уникален подарък, мн личен и сантиментален, благодарим на Марина, че го сподели с нас
Джули, честито ви Християнче! Мн е сладка малката кукла
Сети, веднага да намериш повод и време за шопингтерапия, за да излезеш от дупката
И аз чеесто изпадам в такива състояния, особенно от както не се разсейвам с работа
Както казва една приятелка "Бездействието, поражда пороци " в нашия случай- стоенето у дома, поражда депресии. Като споменахте зъболекар, и аз от няколко дни имам чувството, че ме болят всички зъби, може и да е от венците не знам. Май трябва скоро да навестя кабинета на Фло, но вече ми става трудно шофирането, не че не го правя, но като седна в колата и бебето почва да рита с всички сили
явно го смачквам допълнително, въпреки, че карам полу- легнала
е това е сладки сънища от мен и до скоро
Е , има време де...

И после да благодаря, специално на Кати, Сад и Сети, че са се сетили за празника ми, мн ме зарадвахте
Честит празник и на Кати и нейното семейство, както и на всички за които не сме се сетили, че празнуват на този хубав ден
Сети, мн хубаво да си изкарате
и после да разказваш 
Препоръчани теми