Съпруги на военнослужещи - 18

• 68 037
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!
Много празничен ден днес.
Честит рожден ден на момиченцето на Джули! Нека бъде жива и здрава, палава и много щастлива! А тортата е много хубава. Браво на теб!
Честит рожден ден и на ФЛО! Бъди все така сърдечна, раздаваща любов с пълни шепи. Нека стократно се върне при теб добротата, която раздаваш!
Весел празник и на братята на Албенка!
Сети, в Добринище и Банско има много приятни местенца, които можете да посетите. Дунди ти е дала инфо. Ще допълня, че може да се разходите до рибарника над Добринище, язовир "Кринец" близо до Банско. Църквата в Добърско е уникална. / ако не сте я посещавали/. Ако имаш нужда от друга информация, насреща съм. Сега в планината е прекрасно!
Радинка, дано всичко при вас е наред. Опитай се да забравиш случилото се.  Hug
Надявам се, че всички сте добре в тези жеги. Аз имам още няколко дни на работа и след това ще почивам заслужено.
Синът ми е приет във НВУ - Велико Търново. Това беше единственото му желание. Все някой трябва да продължи да служи в БА. Баща му го предупреди, че там нещата са сериозни. На 28 август трябва да бъде в Търново.
За мен притесненията с кандидатстване и записване в училища и университети завърши официално.  Peace Децата ми са щастливи. Но аз знам, че трудното започва сега.
Желая ви слънчев ден!

# 616
Fleure de lune много хубави новини при теб! Браво и успех на сина и дъщеря ти - постигнаха това, за което се бореха. Сега сили и кураж и смело напред!
СадУоман ще съм ти много благодарна, ако ми намериш името на това лекарство. Благодаря, че ми даде надежда и идея за ветеринарна аптека, не се бях сещала там да питам. Преди време, когато в селото на ММ имаше бълхи и не успяхме да ги преборим с други препарати, от там взехме едно малко шишенце, което се пръскаше. Абе и то не помогна много, много, ама като че ли бе по-ефикасно.

# 617
  • София
Привет прекрасни мои военни момичета. Карате ме да се чувствам специална, за което ви благодаря и ви се покланям! Всяка една от вас има специално място в сърцето ми и съм щастлива, че сте част от живота ми!

ДЖУЛИ, ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВАШЕТО МОМИЧЕНЦЕ! ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА, УМНИЦА И ХУБАВИЦА.

АЛБЕНЧЕ, НА ТВОИТЕ БРАТЯ БЛИЗНАЦИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НЕКА ОТ ВСИЧКИ ХУБАВИ НЕЩА ИМАТ АКО НЕ ПО МНОГО, ТО ПОНЕ ПО ДВЕ Simple Smile Simple Smile Щастливка си ти, с двамата братя Hug

Момичета, всичко съм прочела, но сега отивам да се паркирам до гаджето, да рапортувам, че къщата е готова за лятна експлоатация, да си почина малко, че довечера сме на вечеря с приятели, а когато си дойдат децата, ще празнуваме и с тях.

newsm51

Неоспорим признак, че остарявам е това, че забравих да ви почерпя Embarassed Е, вместо виртуалната тортичка, ви поднасям едно стихотворение, което мама написа за моя 50-ти рожден ден...

Скрит текст:
През слънчевият юли те родих.
           Окъпах те в нектара на цветята.
           Със имената техни те дарих
           и с тайнствената сила на земята.

Очите взех от моята любов
           към бъдното с надежда устремени.
           В косите вплетох тайнствен зов,
           с усмивката и нежността от мене.

Такава ти пред мен порасна-
           сърдечна, нежна и добра.
           Сред всичките цветя си най-прекрасна,
           любима моя дъщеря!
                     Евдокия Митова

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 16:33 от Flo 51

# 618
Момичета, всичко е наред с мен, освен голямата жега и непреодолимия мързел Simple Smile Налегнала ме е една апатия, нищо не ми се прави. Иначе съм си 2 в 1 и скоро няма изгледи за раждане Simple Smile добре си му е да го нося и подрусквам Simple Smile
Влизам специално да честитя специалния ден на прекрасната Фло, бъди все така усмихната, позитивна и даваща вдъхновение на всички Simple Smile Желая ти всички радости на живота, защото хората като теб ги заслужават и привличат с отношението си към света.
Честит празник и на Джули и малката и принцеса, да расте здрава и мн мн усмихната и мн да радваа всички около нея. Поздрави и за братята на Албенка, Желая им мн здраве , щастие и късмет.
 Поздравления за децата на Лунно цвете ( щастлива и горда мама с успешни деца )
Сети, мн хубаво да си изкарате почивката и да се насладите на прохлада в планината. За сайтовете и на мен ще ми е интересно и потребно да видя от къде поръчваш нещата за дребчо Simple Smile
 Фей , бебето изобщо не бърза, вече просто се надявам да се роди на термин поне Simple Smile да не е след това.
 Кати, дано го приемат това което иска най- много, стискам палци Simple Smile и чакам да се похвалиш, че е приет и на другото място.
За всички които изпуснах  Hug Hug Hug скоро пак ще пиша

# 619
Момичета, всичко е наред с мен, освен голямата жега и непреодолимия мързел Simple Smile Налегнала ме е една апатия, нищо не ми се прави. Иначе съм си 2 в 1 и скоро няма изгледи за раждане Simple Smile добре си му е да го нося и подрусквам Simple Smile
Влизам специално да честитя специалния ден на прекрасната Фло, бъди все така усмихната, позитивна и даваща вдъхновение на всички Simple Smile Желая ти всички радости на живота, защото хората като теб ги заслужават и привличат с отношението си към света.
Честит празник и на Джули и малката и принцеса, да расте здрава и мн мн усмихната и мн да радваа всички около нея. Поздрави и за братята на Албенка, Желая им мн здраве , щастие и късмет.
 Поздравления за децата на Лунно цвете ( щастлива и горда мама с успешни деца )
Сети, мн хубаво да си изкарате почивката и да се насладите на прохлада в планината. За сайтовете и на мен ще ми е интересно и потребно да видя от къде поръчваш нещата за дребчо Simple Smile
 Фей , бебето изобщо не бърза, вече просто се надявам да се роди на термин поне Simple Smile да не е след това.
 Кати, дано го приемат това което иска най- много, стискам палци Simple Smile и чакам да се похвалиш, че е приет и на другото място.
За всички които изпуснах  Hug Hug Hug скоро пак ще пиша

Патенце,спокойно както си няма изгледи и така изведнъж тръгва,Вики както нямаше изгледи и изведнъж сутринта се събудих с болки един ден преди термина

# 620
Патенце, ето в скрит текст сайтове, от които поръчвам:

# 621
  • Пловдив
Цял ден не ми остана време да вляза в темата.
Да е здраво и игриво момиченцето на juli0976. Щастливо детство й пожелавам и да радва всички около себе си.
Живи и здрави и братята на албена.

Фло, теб оставям за края. Но нали знаеш, че си на челно място в сърцето ми. Страхотно стихотворение ти е посветила твоята майка. Прекрасно те описва. Може само да добавя, че както цветето дарява хората с прекрасния си аромат, така ти ни даряваш толкова много положителна енергия. Майка ти те е създала изпълнена с много обич, която да раздаваш на хората с пълни шепи. Рядко се срещат хора като теб. Бъди здрава, това е най-важното и винаги заобиколена с любими хора. Щастлива съм, че те познавам.  Hug 

# 622
Добър вечер!  bouquet

Колко е празнично днес в блокчето! Украсено, осветено, масите сложени! Остава само да вдигнем по един тежък тост за рождениците ни!

Джули, честит рожден ден на твоята принцеса! Да расте здрава, весела, игрива, любознателна и щастлива! Тортата е прекрасна, личи си мама с колко желание я е правила  Heart Eyes

Честит рожден ден, скъпа Фло! Пожелавам ти здраве, здраве и най-вече здраве! Любовта и щастието ги носиш в себе си и щедро ги раздаваш, а това няма как да не привлича още повече любов и щастие към теб!  Heart Eyes

Албенка, честит празник на братята ти! Желая им здраве и успехи!

Поздравявам ви с една хубава българска песен и както се пее в нея, ви казвам "Наздраве!" и ви пожелавам "Зло да ви забрави!".

# 623
  • Варна

Добро утро момичета.Благодаря ви за пожеланията към порасналата ми госпожица.Албенка със закъснение поздрави за празника и на твоите братчета,да са живи и здрави,а за кръщенето с удоволствие ще пусна снимки след събота(стига да успея де,че нещо не ми се получава всеки път),а за лекарство за гадинките при нас помогна много Виприн и не е скъпо.За тортата благодаря за поздравленията въпреки,че аз не останах много доволна от външния вид имала съм къде по сполучливи,но тази беше рисувана,а не с фондан,а аз съм скарана малко с рисуването,но за домашните ставаше.Е момичета сега ви оставям,че всеки път като почна да пиша при вас и дребната се събужда и надава вой за ядене.Лек ден на всички с много усмивки.

# 624
Добро утро и от мен,аз тази сутрин се поуспах и малката ме изненада като се събуди,сега излизаме по хладното а домакинската работа оставям за после на климатик

# 625
Добро утро! Джули, благодаря за кафенцето с усмивка, имах нужда! Тортата изглежда великолепно и съм сигурна, че е много, много вкусна! Най-важното е, че в нея е сложена вълшебната подправка-любов!
По повод на вълшебната подправка. С милото ни стана навик, когато единият похвали сготвеното от другия, да казваме, че вкусът се дължи на вълшебната подправка "любов". И един ден сядаме на масата тримата. ММ казва, че храната, приготвена от мен, е много вкусна, а аз отговарям, че е заради вълшебната подправка. Синковецът обаче не е в течение на закачката и пита-каква е подправката? И двамата в един глас отговорихме "чубрица"  hahaha hahaha
Пате, както Димитрова ти е казала, най-вероятно малкото патенце ще те изненада. Ще кротува, ще кротува, а после изведнъж ще реши, че вече иска да види мама и се почва...Малко съм разсеяна и не си спомням-кога е терминът?
Фло, чакаме рапорт от празника!
Лунно цветенце, поздравления за успеха на децата ти!
Радинка, как сте? Премина ли уплахата вече? Пиши две изречения, че те мисля.
Аз мръхтя кротко на климатика и вече  е време да скачам в тръстиката. Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!  Hug

# 626
  • София
Привет военни красавици.
Благодаря за милите думи, за сърдечните пожелания, които ми изпратихте. искам да прегърна всяка една от вас-ДЖУЛИ, че първа се сети и за моя празник Simple Smile, СЕТИ за това, че въпреки горещините не ме пропусна Wink, КАТИ за това, че знае винаги всичко Simple Smile, ДИМИТРОВА, за това, че си има достатъчно грижи покрай принцесите, но и за мен намери време Hug, АЛБЕНА, с която имаме толкова общо ( с братята ѝ сме родени на една дата, а с майка ѝ сме адашки), САД-УОМАН, че въпреки скоковете и салтата в тръстиката и към мен отскочи да ме поздрави, НИКИТО, че въпреки ремонтите си е в час и мисли за нас, ФЕЙЩИЦАТА, че въпреки многобройните задачи не забравя приятелите си, ЛУННО ЦВЕТЕ за това, че изрича за мен толкова добри думи Embarassed
ДУНДИ, ти ме разплака, но човек плаче и когато е щастлив...Благодаря ти, миличка. Чувствата ни са взаимни newsm51
Благодаря на теб, ПАТЕНЦЕ Hug. Ох, мило Пате, хайде още малко preggo. Това юначе си знае кога да се появи. А ние с духовата музика и с червения килим ще чакаме. Joy
АНИЧКА и на теб благодаря. Потанцувах си на песента на Мая Нешкова. Преди няколко години, на рождения ми ден, пътувах сама към вилата и  по едно време зазвуча тази песен... Ами спрях колата, излязох на пътя и танцувах. Никога няма да го забравя това... ( Добре, че никой не мина по това време. Кой знае какво би си помислил...) Гаджето се посмя като му разказах, ама той си ме знае каква лудетина съм. newsm68
Благодаря и на вас момичета, които ми се обадихте по телефона и чух гласчетата ви-КАТИВИТА, ЛУННО ЦВЕТЕ, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ.  Hug Hug Hug
Ще използвам думите на Лунно цвете. Нека стигнат и до вас стократно хубавите пожелания! Има и за мен, да има и за вас Heart Eyes

Снощи изкарахме много добре в едно заведение-градина, прохладно, кухнята страхотна, цените повече от добри за обслужването, качеството и количеството на храната, която предлагат. Намира се на Лайош Кошут ( на около 150 м. от Скобелев, близо е да Руски паметник) На есен може да спретнем там една среща. Това е къщата, в която е живял Димитър Благоев и се нарича Дядото. СтраОтно е...Тези дни очакваме да пристигнат щерката и цялата компания ( те са малко като сенска кола ( кола, която прекарва сено-бавно, бавно...), та затова не мога да знам кога точно ще пристигнат-здраве и живот) и тогава ще "доправим" рожденият ден пак в това заведение.

ЛУННО ЦВЕТЕ, поздравления за успехите на вашите деца!!! На добър час! Особено се радвам, че момчето ви тръгва по стъпките на татко си. Това е знак, че цени и уважава военната професия! Да е жив и здрав, Генерал да стане! А Наполеон е казвал, че всеки войник носи Маршалски жезъл в раницата си...Знае ли човек...
КАТИВИТА и на вас честито! Сега остава само да кажеш какво точно ще учи вашето момче.
Тази година за децата от военното блокче беше наистина много успешна. Гордеем се с вас, мили наши деца. Ама то народа е казал: От отцА и деца ( т.е. каквито са родителите, такива са и децата ) Хвала и за родителите на успелите деца!!! bouquet bouquet
РАДИНКА, минало и заминало. Главите като са здрави, ламарините се изчукват. Винаги на новите шофьори пожелавам пред тях, зад тях и с/у тях да шофират НОРМАЛНИ шофьори.
АЛБЕНКА, въшките се оказват голяма напаст. Пролетта внучетата ги оправяхме с Виприл. И ние с гаджето се мажехме от солидарност, а и с цел превенция. Няма София, няма Крива паланка, няма Виена, няма Сусурлево. Плъзнали са навсякъде. А може да стават издържливи на препаратите. Кой ги знае?
Милички, неспоменатите са нагушкани Hug Hug Hug Отивам на профилактика при очен лекар, че да не ми изгори направлението. wavey

ПП няма да тръгна в тази жега, преди да си изпия кафето Simple Smile. ДЖУЛИ, smile3525

# 627
Момичета , 45 минути преди да изтече последния ми работен ден и да съм официално в отпуск влизам да се похваля, че големият ми син е приет на първо класиране първо желание в УНСС! Трябваше утре да излезе класирането, но явно са готови по-рано. И точно в този момент ми е блокирал вайбъра, ами добре че звъннах на малкия и той ми каза хубавата новина.
Вече може да започва почивката за цялото семейство ...

# 628
Момичета , 45 минути преди да изтече последния ми работен ден и да съм официално в отпуск влизам да се похваля, че големият ми син е приет на първо класиране първо желание в УНСС! Трябваше утре да излезе класирането, но явно са готови по-рано. И точно в този момент ми е блокирал вайбъра, ами добре че звъннах на малкия и той ми каза хубавата новина.
Вече може да започва почивката за цялото семейство ...
Бравоо на момчето!
Хайде Кати приятна и весела отпуска Simple Smile

# 629
Кати, поздравления за момчето! Нека да продължава да ви радва с успехите си! А на теб пожелавам една спокойна ваканция!

Общи условия

Активация на акаунт