Мъж Телец - 14

• 78 744
  • 806
  •   1
Отговори
# 75
  • Тра-ла-ла
Наблюденията ми сочат, че Телците не обичат разходките. Направо не разбират, защо аджеба трябва да се извършва това излишно действие и какво удоволствие носи то. Всяка крачка против волята им е все едно късаш парче месо от тях Laughing, но са склонни да се напънат да го правят за жената до себе си... колкото да отбият номера и то си личи как с нетърпение чакат края на разходката, почва се мрънкане, пуфтене, незаинтересованост Laughing За това перфектната жена за тях е домошарката. Важи и за Козирога. А, бе, земни зодии, пуснали корени Laughing

green_eyes14, и аз обичам да пътувам и не си представям да стоя целогодишно закотвена вкъщи без нищо интересно да ми се случва. Hug За това съм се обградила с други себеподобни и нямам драми.

Моята философия е, че човек трябва да намери подходящ партньор с когото да си приличат до някаква степен, а в различията да се допълват (или поне да не си пречат) и заедно да гледат в една обща посока към бъдещето. Така става лесно и се върви напред. В обратния случай човек се събира с някакъв  партньор, който е безкрайно различен, вкарват се в драми да се напасват, което често не се получава. И се губи излишно време в тъпчене на едно място и в очакване нещо да се промени.

# 76
Фръц!, заповядай:
Скрит текст:
Приятелят ми е доста ревнив и дори ми беше забранил да имам във fb мъже за приятели, освен, разбира се, ако не са роднини. Very Happy
Беше преди три години и за нещо се бяхме сдърпали... не бяхме заедно тогава, буквално.. Аз - в България, той - в чужбина.
И от чист телешки инат, влезе в профила ми и изтри всички наши снимки, както и някои от приятелите ми,... защото съм правила, каквото си искам(негови думи Wink).
Ядосах се, не толкова заради станалото, а понеже толкова неприкрито нарушава личното ми пространство.. Tired
При което думите му бяха: "заради един фб ли искаш да си развалим отношенията?"(разбира се, не потърси причини в себе си за поведението ми), при което отговорът ми беше, че той е този, който се държи детински и всъщност той създава напрежение заради "единия фб"..
Ефектът беше, че все едно говоря на стена.. Заради тази случка си деактивирах профила(спомням си, че написах на листче някакви произволни букви и цифри за нова парола и го изхвърлих) и досега не съм влизала... Пак направих компромис заради него..
Цитатът е мой, за съжаление старата тема е заключена и е невъзможно да се цитират мнения.

Надявам се това да те е успокоило, че и аз мога да отдавам "уважение". Peace И не, не позна - последното нещо, на което бих оприличила приятеля си е статичен бохемски тип..
Единствено не разбрах кое толкова те жегна в думите ми? Не че има значение за мен, де.

# 77
green_eyes14 Благодаря ти  Hug
Моята драма вече с години продължава и все няма край. Тъкмо го забравя и той се появява от нищото и колелото пак се завърта. Живяхме с други, живяхме в различни държави, но не се забравихме. Навремето много се повлияхме от компанията ни, какво кой щял да каже, изпокарахме се и всеки се врътна обиден и сърдит.От гордост и инат така си минаха годините. Сега дежа вю! Мълча си, живея си живота, "забравям го" .... и той не ме търси. Прати ми едни негови снимки миналия ден, но не сме говорили. Не мисля,че е нещо специално, той така или иначе постоянно ми пращаше снимки преди.

# 78
Като няма, к'во ме питаш?

# 79
Не съм те и питала. Peace Въпросът ми по-скоро беше реторичен.; )

# 80
Приемане на ситуацията такава, каквато е, и търпение и уважение към различността и нагласата на другия участник в ситуацията.
Много хубаво би било, ако усилията са и от двете страни.

P.S. Джулая, изпреварила си ме. Hug
Естествено, че е хубаво усилията да са и от двете страни. Само че всеки представлява само една страна. Който гледа в чуждата паничка и мери чуждите реакции, за да определя своите, влиза в карусела, който се вихри тук нонстоп.
", каквато е, и търпение и уважение към различността и нагласата на другия участник в ситуацията."

Голямо уважение е да искаш от някого продължителни разходки, когато той си е статичен бохемски тип  ooooh!
Важи и обратното...какво уважение е статичен бохемски тип да иска от любознателната си приятелка да спре да обича разходките и пътешествията и целият й кеф от почивката да се сведе до висене на кръчма, ядене и пиене?!  Wink Уважението е двустранен процес. А златната среда - най-трудно постижима.
Ето пример за двустранно гледане в чуждата паничка Simple Smile. Уважението не е двустранен процес. Едностранно и лично е. Печелившата комбинация е себеуважение+уважение към другия. Напоследък при мен двете никак не си пречат, а напрежението е към нулата Simple Smile.

# 81
Не съм те и питала. Peace Въпросът ми по-скоро беше реторичен.; )
Или е риторичен, или не е.  Няма такава постановка като "по-скоро ".  Очевидно и ти не знаеш точно какво пишеш, затова се налага и да се дообясняваш Laughing

Близнаци ли беше или дева слънчевия ти знак?

# 82
  • Тра-ла-ла
На мен пък ми е интересно Фръц! и dragon8 какви зодии са  Grinning

# 83
Момичета, бихте ли ми дали съвет за някакъв мил жест или подарък само че за момиче, което прилича на априлския Телец? Просто сгафих. Беше неволно и се извиних. Тя прие извинението, но аз се чувствам виновна, защото постъпих егоистичнo.

# 84
Момичета, бихте ли ми дали съвет за някакъв мил жест или подарък само че за момиче, което прилича на априлския Телец? Просто сгафих. Беше неволно и се извиних. Тя прие извинението, но аз се чувствам виновна, защото постъпих егоистичнo.

Покана за почерпка питие(ако сте близки) или пък просто един малък, сладък кактус, или друго малко растение.

# 85
Наблюденията ми сочат, че Телците не обичат разходките. Направо не разбират, защо аджеба трябва да се извършва това излишно действие и какво удоволствие носи то. Всяка крачка против волята им е все едно късаш парче месо от тях Laughing, но са склонни да се напънат да го правят за жената до себе си... колкото да отбият номера и то си личи как с нетърпение чакат края на разходката, почва се мрънкане, пуфтене, незаинтересованост Laughing За това перфектната жена за тях е домошарката. Важи и за Козирога. А, бе, земни зодии, пуснали корени Laughing

Да, напъват се ама само в началото или вече когато няма на къде. Моя Телец, дори на Европейската нощ на музеите не пожела да ме придружи. Отидох сама и си изкарах много приятно и се запознах с нови хора.
Често се случва да ходя сама на походи но до някъде ми е хубаво така защото истински се презареждам и имам време да оглеждам и да правя каквото си пожелая, дори вече завързах приятелства с някои от хижите по Балкана. Въпреки, че съм теле, не мога без пътувания и различни преживявания и за това си имам една Девичка с която си обикаляме като мухи без глави навсякъде  Mr. Green

# 86
Изчакай да й мине.  Щом си се извинила,  ако смята, че си искрена, след време ще си възстановите отношенията.
Аз , на времето, не проговорих две години на най - добрата си приятелка,  заради нейно егоистично предателство /аз-априлски,  тя-майски/. Живеехме заедно,  като сестри бяхме.
Казах и да не стъпва повече в дома ми и никога да не разговаря с мен /бяхме и съученички/. Тогава упорстваше, че не мога да я разбера, защото. . . .
След години си призна, че е постъпила недостойно,  извиняваше се и се прегърнахме със сълзи.

Не че твоят случай е толкова драматичен,  но на телците им трябва повече време за каквото и да било Laughing

И да свършат/свършим/ също Mr. Green Но това сигурно го знаете

# 87
Благодаря ви, момичета! Hug

# 88
Може би ще се посмеете.. Днес априлският Телец ме видя как размахвам ръце, имитирайки танцови движения, и как правя балончета с веро и си играя с едно детенце, което ми е близка роднина...и в което няма лошо, но представете си каква гледка съм била... Crossing Arms В други дни ми се иска да го видя и никакъв го няма, а в точно в този момент се появи от нищото и ме завари в този идиотски вид..

# 89
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, момеее, време ти е да влезеш в хармония със себе си. Гледай собствения си кеф - на теб какво ти харесва, ти какво искаш да правиш и т.н. Намери си правилните хора, които да те харесват такава, каквато си. Иначе няма как да угодиш на всеки, ако ще да се клонираш на 10 и всяка личност да е с отделен характер  Laughing Стига си се страхувала как ще изглеждаш в очите на другите и в частност на някакъв кисел Телец Crossing Arms Много ясно, че ще си правиш кефа под каквато форма ти харесва. Все пак не си в казарма с ротен - рогато говедце Laughing

Аз се обърках с тия майски и априлски Телци...кой какъв ти е, кой бивш, кой бъдещ  Crazy. Явно съм изпуснала нишката Blush

Общи условия

Активация на акаунт