- "Да бъда с теб ..... "
"Какво искаш за РД"?
"Нищо, само теб"....
да не говорим , че преди това го видях да се усмихва и да си говори сладко-сладко с една мадама. После като се появих аз, да ме закарал.. Да я закара тази. Сега е нацупен , че съм го отрязала, но ние не сме вече заедно, за да се качвам в колата на мъж посред нощ.
да не говорим , че преди това го видях да се усмихва и да си говори сладко-сладко с една мадама. После като се появих аз, да ме закарал.. Да я закара тази. Сега е нацупен , че съм го отрязала, но ние не сме вече заедно, за да се качвам в колата на мъж посред нощ.
?
! Виж, ревността е крайно препоръчителна
....
аз изобщо не се усетих, че иска да ме закара, защото бях с приятели, които щяха да ме изпратят. Освен това той с нищо не загатна подобни намерения,интонацията му не ми подсказа, а и не можа ли направо да попита?
За ревността, аз съм си такава по принцип. Нямам нищо против да поддържаме приятелски отношения с него, но той и след раздялата ни си продължава с променливите настроения и това понякога ме вбесява.
, но променливите спрямо ТЕБ са си голяма досада. Никакъв ясен ориентир в ситуацията. Особено в комбинация с едно държание в стил "за нещо ти се дразня и по някаква причина съм ти ядосан", но тази причина въобще не се споделя...Как да разбере човек какво да направи или какво да не прави? И крайният резултат е имобилизация, пълно нежелание да прави каквото и да било спрямо телешкия мърморизъм. И да иска човек да се съобрази с чувствата му, ами, аджеба какви са те?
?
Бях леко гладна, но все още беше рано за вечеря и решихме да седнем в едно кафе, навън, де, хем да се наслаждаваме на хубавото време. Точно срещу кафето продаваха пържени картофки и моят Телец - "Мм, ядат ли ти се пържени картофки. Може да си вземем после.." При което аз съвсем (не) скромно му отговорих - "Като огладнея, ще ме заведеш в някой ресторант. Не съм излязла да ям пържени картофки, седнала на дървена скамейка".
..... След кафето тръгнахме на разходка - минахме центъра, навлязохме в стария град, а Телето от време на време - "Ще минем и тази улица, още една обиколка тук и се връщаме да намерим някой ресторант".. Мен вече кафето, което пих, ме беше "заситило" и нямах никакво намерение да вечерям, т.е. да се вслушвам в исканията му.
) и Телето отново - "Мм, усещам чеснов сос.. Надушвам печено пиленце."
Минахме пред една къща и усетихме приятен аромат на готвено и той пак - "Някой готви нещо вкусно..."
После покрай една пицария и той отново - "Видях човек вътре, отворено е значи..." Е, това вече 'преля чашата' и точно в този момент се сетих за разказа на Фаинка и такъв смях ме напуши.
А той с недоумение ме пита - "Какво е станало, защо се смееш? Само менюто ще погледна какво предлагат.." И всички тези неща, докато уж сме тръгнали на разходка.. 
малко да се разходим в една гора (обожавам разходките сред природата
) И се запозна - "Ох, защо не ми каза, че искаш по-дълго да се разхождаме 
, като те чета, все едно чета за себе си.: )) Както dragon8 писа по-назад в темата - от едната крайност в другата..
Лично мен това много ме развесели: "Аз да не чета мисли #2gunfire да не говорим , че преди това го видях да се усмихва и да си говори сладко-сладко с една мадама. После като се появих аз, да ме закарал.. Да я закара тази. Сега е нацупен , че съм го отрязала, но ние не сме вече заедно, за да се качвам в колата на мъж посред нощ." Надявам се, не ме разбираш погрешно.
Просто ти си тази, която се 'цупи', и е ясно, че ти липсва и си искала да останеш насаме с него и да си размените няколко приказки.
- как телецът да се справи с вас
? 
Уважението е двустранен процес. А златната среда - най-трудно постижима.
Много подвижен човек съм (буквално), обожавам да съм на път, независимо дали ще вървя, или съм нанякъде с колата.: ) За мен също така по-голямото удоволствие е пътят до целта, а не самата дестинация.
) За много неща бих направила компромис, но за това - категорично не! 
Беше лято, времето - топ
, та хванахме си ферибота
да пием кафе и ядем сладолед в Румъния.. Ей такива хора харесвам - спонтанни, забавни, готови винаги за път.. 
Препоръчани теми