Мъж Телец - 14

• 78 750
  • 806
  •   1
Отговори
# 90
И двамата са ми бивши, но с априлския искам да се сдобря..а той се цупи за някакви глупости.. ooooh! и е постоянно на приливи и отливи в последно време.  Иначе и ти си права и аз го бях видяла да се гъделичка с негов приятел и какво от това

# 91
Скрит текст:
Приемане на ситуацията такава, каквато е, и търпение и уважение към различността и нагласата на другия участник в ситуацията.
Много хубаво би било, ако усилията са и от двете страни.
Естествено, че е хубаво усилията да са и от двете страни. Само че всеки представлява само една страна. Който гледа в чуждата паничка и мери чуждите реакции, за да определя своите, влиза в карусела, който се вихри тук нонстоп.
dragon8, не знам дали мнението ти е насочено пряко към мен или като цяло към четящите тук, но ще ти отговоря така: Нищо не меря и нищо не претеглям, още по-малко гледам в чуждата паничка - кой как е реагирал, за да правя "напук" на половинката си. Казвайки, че усилията трябва да са двустранни, имах предвид, че всеки трябва да е себе си, НО и да прави компромиси, да уважава другия, различията му (странности му), нещата, които го влекат и пр.. както си написала ти самата в скрития текст.

Покана за почерпка питие(ако сте близки) или пък просто един малък, сладък кактус, или друго малко растение.
Ох, аз също много харесвам декоративни кактуси с цветове в миниатюрни саксийки. Heart Eyes Вкъщи си имам няколко.

# 92
  • Тра-ла-ла
blackkkrose, замисли се...с 2 от 2 не ти се получава. Нали знаеш лафа "1 път - случайност, 2 пъти - съвпадение, 3 пъти - закономерност"  Laughing А ти като Овенче упорито и многократно блъскаш главица в стената докато не те заболи толкова много, че да се замислиш  Hug Може един от двамата да е твоя човек, но може и да не е. Поогледай се настрани, измъкни се от омагьосания кръг "сега го искам, ей тоя го искам, на всяка цена го искам"(дори и цената да е ти да не се чувстваш комфортно във връзката). Не знам на колко години си, но май имаш още доста време за експерименти  Wink

# 93
Майският абсолютно и категорично не е моят човек и няма и да бъде повече. Проблемът е, че във връзката с априлския се чувствах прекрасно, опитвала съм с други, но не ми се получава, влюбена съм си в него.. И сега ако мога да върна времето назад, никога нямаше да го нараня.. А с майския не се получи изцяло и само по негова вина. Заявявам го най-отговорно, той не беше читав партньор и аз във връзката с него грешки нямам!

# 94
Моята драма вече с години продължава и все няма край. Тъкмо го забравя и той се появява от нищото и колелото пак се завърта. Живяхме с други, живяхме в различни държави, но не се забравихме. Навремето много се повлияхме от компанията ни, какво кой щял да каже, изпокарахме се и всеки се врътна обиден и сърдит.От гордост и инат така си минаха годините. Сега дежа вю! Мълча си, живея си живота, "забравям го" .... и той не ме търси.
Съжалявам, Tullip, историята ти наистина е тъжна.. Случвало се е същото и при мен, приказката Далеч от очите, далеч от сърцето не важи. Трудно е, когато имаш чувства към някого, и дори не можеш да засечеш погледа му. Живея с един, а мисля за друг.. разстоянието (като километри) засилва още повече тази липса.

НО да се върнем към темата. Simple Smile Мислите ли, че априлските Телци са по-ревниви и по-суетни от майските? Flutter
Не бих казала, че приятелят ми е суетен, но например, като отидем заедно на шопинг, много по-бавно и внимателно подбира дрехите си. Съобразява се и с цената също така. Аз не обичам да се бавя в някой магазин и често се случва да съм готова с избора си, а той все още пробва и се суети..

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 15:44 от green_eyes14

# 95
От моя личен опит майското говедо беше по-ревниво от априлския Телец. Априлският повече държеше да си имаме доверие и разбирателство и повече се страхуваше от лъжата, отколкото от изневяра. А майският проверяваше телефони, регистрацията във фейсбук, каквото ви дойде наум.. Даже да имам приятел момче беше недопустимо, крайно неприемливо, изпитвах по едно време угризения дори ако за някой певец или актьор помисля, че е хубав...

# 96

НО да се върнем към темата. Simple Smile Мислите ли, че априлските Телци са по-ревниви и по-суетни от майските? Flutter
Не бих казала, че приятелят ми е суетен, но например, като отидем заедно на шопинг, много по-бавно и внимателно подбира дрехите си. Съобразява се и с цената също така. Аз не обичам да се бавя в някой магазин и често се случва да съм готова с избора си, а той все още пробва и се суети..

Да, суетен е и аз също. Но да ревнуваме- тц. Аз много внимателно си избирам дрехи, не гледам цени и той не гледа но не обичаме да ходим много много на шопинг.
Може би само за това нямаме търпение  Twisted Evil

# 97
Скрит текст:
Приемане на ситуацията такава, каквато е, и търпение и уважение към различността и нагласата на другия участник в ситуацията.
Много хубаво би било, ако усилията са и от двете страни.
Естествено, че е хубаво усилията да са и от двете страни. Само че всеки представлява само една страна. Който гледа в чуждата паничка и мери чуждите реакции, за да определя своите, влиза в карусела, който се вихри тук нонстоп.
dragon8, не знам дали мнението ти е насочено пряко към мен или като цяло към четящите тук, но ще ти отговоря така: Нищо не меря и нищо не претеглям, още по-малко гледам в чуждата паничка - кой как е реагирал, за да правя "напук" на половинката си. Казвайки, че усилията трябва да са двустранни, имах предвид, че всеки трябва да е себе си, НО и да прави компромиси, да уважава другия, различията му (странности му), нещата, които го влекат и пр.. както си написала ти самата в скрития текст.
Не, green_, не беше пряко към теб насочено, реално ти харесвам постовете и мисленето Simple Smile.
Само че двустранните усилия не са да си себе си и да правиш компромиси с другия - това си е напълно едностранно действие и е единственото практически възможно за всеки. Да полагам усилията на другия няма как да стане, аз съм една страна, значи - едностранно ги правя Simple Smile.
Другият дали ще прави усилия и какви, си е негова работа. Там не се меся и вече много добре правя разлика. Само си преценявам дали ми харесва/ изнася какво прави/не прави другият.
За да върви връзката трябват двустранни усилия непременно. Ама са доброволни! Пък тук често се обсъжда как да се накара другият да направи усилия, как да му се натрапят искания, чувства....и после тръшкане що не става.
Една приятелка ми прати скоро хубави мисли на Гьоте, най-много се изкефих на тази:
"Ако те обичам, това какво те засяга?"
Поздравче от мен, тоз пич пак е телец, немаа край значи ooooh! Wink:
https://www.youtube.com/watch?v=KANBeat7FFA
...no hidden catch, no strings attached just free love...

# 98
Да, абсолютно съм съгласна с поста на dragon8.
 Бих допълнила, че това натрапване за което говориш, dragon8, идва най-често от очакванията за даден човек. Когато правиш големи усилия, очакваш нещо в замяна, което е много грешно мислене като цяло, не само за мъжете Телец.

# 99
Бих допълнила, че това натрапване за което говориш, dragon8, идва най-често от очакванията за даден човек. Когато правиш големи усилия, очакваш нещо в замяна, което е много грешно мислене като цяло, не само за мъжете Телец.
Съгласна на 100%.
Напълно погрешно е и да се очаква телецът да не е телец. Едно любимо изречение от книгата Love signs на Линда Гудман за телеца е:
He (or she) learns only through the senses and through experience, and only by exercising a Fixity of intention can this Fixed Sun Sign remain true to himself - or herself.
Той/тя учи само чрез сетивата си и на база предишен опит, и само чрез практикуване фиксираност/ неотменност на намерението този фиксиран знак може да остане верен на себе си.
Това изречение го чувствам с душата си на милион процента. Не може и не трябва да се изисква от телеца да не бъде себе си. Важи и за всички останали знаци. Всички си имаме своята задача и мисия Peace.

# 100
Само че двустранните усилия не са да си себе си и да правиш компромиси с другия - това си е напълно едностранно действие и е единственото практически възможно за всеки. Да полагам усилията на другия няма как да стане, аз съм една страна, значи - едностранно ги правя Simple Smile.
Другият дали ще прави усилия и какви, си е негова работа. Там не се меся и вече много добре правя разлика. Само си преценявам дали ми харесва/ изнася какво прави/не прави другият.
За да върви връзката трябват двустранни усилия непременно. Ама са доброволни! Пък тук често се обсъжда как да се накара другият да направи усилия, как да му се натрапят искания, чувства....и после тръшкане що не става.
Една приятелка ми прати скоро хубави мисли на Гьоте, най-много се изкефих на тази:
"Ако те обичам, това какво те засяга?"
Съгласна съм с всичко казано дотук, dragon8.: ) Само че при мен нещата, наистина стоят така, както бях написала. В миналата тема бях разказала доста подробно за взаимоотношенията ни с Телеца. Не искам да се повтарям, затова накратко: заедно сме отдавна - 6 години. Crazy Мога да кажа, че той е първата ми истинска любов.. Някой беше казал, че човек обича истински само веднъж в живота си, след това - по навик... Бих казала, че този "някой" е бил прав. Peace Харесвала съм и други, разбира се, влюбвала съм се, но... накрая винаги се появява едно НО..: )
При нас компромисите и усилията са двустранни, а и няма как нещата да стоят по друг начин - познаваме ме се един друг като петте си пръста, знаем си и кирливите ризи, както се казва..: ) Отдавна сме го минали този период на "лудо влюбени", връзката ни отдавна е преминала на едно по друго ниво, а такава връзка много трудно, почти невъзможно, би могла да се "скърши".

Последно ще допълня, че не съм от жените, които мечтаят за перфектен мъж и семейство. Crazy Истината е, че някои хора с присъствието си ти дават свобода. Дават ти този душевен мир, от който се нуждаеш, увереността и куража да продължаваш напред.: ) Жалко единствено за тези, които свързват дългите връзки със задължения, битовизми... евентуален брак Crazy и пр. Проблемът е единствено техен и.. в техните глави. Peace
Как разбирам щастието?? Volvo XC60 или последен модел Ford Mondeo.. с или без мъж до себе си.Sunglasses Кой каквото ще да си мисли. Wink)

# 101
Здравей те ! Аз съм зодия Козирог а приятелката ми ,ако всеоще имам е зодия телец .Проблеми е следният на кратко:Живяхме заедно почти година последният месец се разделихме и аз се прибрах след седмица се сдобрихме и отново продължихме но този път аз си останах в нас и не се върна в тях да живея..
наскоро преди 3 седмици замина по черноморието да работи сезонно аз бях мн против ,но на края се съгласих   по простата причина ,че е обичам а тя ме обеди в думите си че през ден ,два ще се прибира и пак ще сме си заедно .Дойде денят вкойто тръгна след това се чувахме два дни и пишехме и изведнъж тя спря да го прави .Реших да изчакам и след няколко дни и писах какво се случва защо постъпва така ,друг ли си намери и дали това е края и ако е така да ми го каже за  да продължа напред.Тя го прочети и отново нямах отговор . Пак зачаках и отново я потърсих звъннах и тя  ми каза ,че е на работа и довечера ще ми звънни ,ноне го стори след 2,3 дни и звънях но не ми дигаше писах няколко смс,Извинявах и се ,ако съм направил нещо и че не искам да я загубя и искам да се видим на вечеря за да се изясним отношенията ,но нямах отговор . и така след поредния смс на др ден в който изпратих , отново да се видим да поговорим и каквото ми каже ще го приема и ако желае да изчезна от живота и ще го сторя ...че не искам да ми казва че и липсвам ,а да ми даде отговор.След половин час получих така желаният смс от нея който гласесе :Работя по 13ч изморена и изнервена съм .Стига драми ,успокой се моля те и ми дай време .
Натъжих се много защото незнаех какво да си мисля и какво значи дай ми време .. колко време за какво ?
ОБЯСНИХ историята ми на кратко за да ми  помогнете със съвет .. вече се побърквам не ям не спя като хората и не искам да се срещам с никой .Просто какво да правя спрямо нея ..  загубих ли я или какво ?Благодаря предварително ,ако ми откликнете на моя проблем !

# 102
  • Тра-ла-ла
Има тема за жените Телци. Мисля, че там дамите биха ти дали адекватни отговори що за жена е Телкинята и защо твоята постъпва така  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365433.735

Аз от моя опит ще ти кажа, че Козирозите сте деспотични, обсебващи и изисквате подчинение. Не се съобразявате, а само се правите, че сте толерантни към другите. Как момичето ще ходи на незнам си колко километра да бъхти по 13ч на ден, за да изкара някой лев...а ти очакваш на всеки 2-3 дни, че ще се лашка с автобус, за да се прибере за 1-2 дни да те види. Вместо в тези 1-2 дни да се наспи, да иде да види плажа и т.н. Не мислиш ли, че искаш прекалено много?!  ooooh! 13ч работа е буквално работиш-спиш-работиш-спиш и не знаеш на кой свят се намираш. Прояви малко съчувствие и спри да я притискаш. Не е отишла да си вее гащите на морето. Пък като си голям мъж - вземи се вдигни ти да идеш да я видиш, да я разсееш. Макар, че се съмнявам да ти се зарадва, ако се изсипеш в единствения й почивен ден и започнеш да я насилваш психически.

# 103
Аз няма да отида докато тя не ме извика ,а това за прибирането тя го беше казала .. но както и да е въпроса е там ,че тя спря контакт с мен по телефон и така на татък и съвсем друг ми е проблема какво значи дай ми врем ?За какво и какво следва ,дали съм я загубил .. не става дума за това дали тя ще се прибере за ден .

# 104
Как момичето ще ходи на незнам си колко километра да бъхти по 13ч на ден, за да изкара някой лев...а ти очакваш на всеки 2-3 дни, че ще се лашка с автобус, за да се прибере за 1-2 дни да те види. Вместо в тези 1-2 дни да се наспи, да иде да види плажа и т.н. Не мислиш ли, че искаш прекалено много?!  ooooh! 13ч работа е буквално работиш-спиш-работиш-спиш и не знаеш на кой свят се намираш. Прояви малко съчувствие и спри да я притискаш. Не е отишла да си вее гащите на морето. Пък като си голям мъж - вземи се вдигни ти да идеш да я видиш, да я разсееш. Макар, че се съмнявам да ти се зарадва, ако се изсипеш в единствения й почивен ден и започнеш да я насилваш психически.

Джулая много хубаво си го казала, направо ми напълни сърцето!!!
А към момчето- това, което правиш си е чист психически тормоз!  Аз като жена телец директно ще те отрежа ако ме засипваш с всички тези неща,смс-и и обаждания. Лудост е! Спри се и я остави да диша!

Общи условия

Активация на акаунт