и е постоянно на приливи и отливи в последно време. Иначе и ти си права и аз го бях видяла да се гъделичка с негов приятел и какво от това
Вкъщи си имам няколко.
Може един от двамата да е твоя човек, но може и да не е. Поогледай се настрани, измъкни се от омагьосания кръг "сега го искам, ей тоя го искам, на всяка цена го искам"(дори и цената да е ти да не се чувстваш комфортно във връзката). Не знам на колко години си, но май имаш още доста време за експерименти
Мислите ли, че априлските Телци са по-ревниви и по-суетни от майските? 
Мислите ли, че априлските Телци са по-ревниви и по-суетни от майските? 
.
.
:
.
.
Мога да кажа, че той е първата ми истинска любов.. Някой беше казал, че човек обича истински само веднъж в живота си, след това - по навик... Бих казала, че този "някой" е бил прав.
Харесвала съм и други, разбира се, влюбвала съм се, но... накрая винаги се появява едно НО..: )
Истината е, че някои хора с присъствието си ти дават свобода. Дават ти този душевен мир, от който се нуждаеш, увереността и куража да продължаваш напред.: ) Жалко единствено за тези, които свързват дългите връзки със задължения, битовизми... евентуален брак
и пр. Проблемът е единствено техен и.. в техните глави. 
Кой каквото ще да си мисли.
)
13ч работа е буквално работиш-спиш-работиш-спиш и не знаеш на кой свят се намираш. Прояви малко съчувствие и спри да я притискаш. Не е отишла да си вее гащите на морето. Пък като си голям мъж - вземи се вдигни ти да идеш да я видиш, да я разсееш. Макар, че се съмнявам да ти се зарадва, ако се изсипеш в единствения й почивен ден и започнеш да я насилваш психически.
13ч работа е буквално работиш-спиш-работиш-спиш и не знаеш на кой свят се намираш. Прояви малко съчувствие и спри да я притискаш. Не е отишла да си вее гащите на морето. Пък като си голям мъж - вземи се вдигни ти да идеш да я видиш, да я разсееш. Макар, че се съмнявам да ти се зарадва, ако се изсипеш в единствения й почивен ден и започнеш да я насилваш психически. Препоръчани теми