Мъж Телец - 14

• 78 787
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
За първи път се сблъсквам с подобно безразличие и ми е трудно да приема,че той просто си е такъв.Няколко пъти дори си мислих,че проблема е в мен,че аз съм направила или казала нещо и по някакъв начин съм го предизвикала,но все повече се убеждавам,че просто той е такъв.И дори и да попитам какво има,да сподели с мен.Получавам винаги един и същ отговор "нищо ми няма,същия съм си,не си мисли глупости".

# 751
За първи път се сблъсквам с подобно безразличие и ми е трудно да приема,че той просто си е такъв.Няколко пъти дори си мислих,че проблема е в мен,че аз съм направила или казала нещо и по някакъв начин съм го предизвикала,но все повече се убеждавам,че просто той е такъв.И дори и да попитам какво има,да сподели с мен.Получавам винаги един и същ отговор "нищо ми няма,същия съм си,не си мисли глупости".

Типично е за зодия Телец да отговаря по подобен начин. Дори ако настояваш, че има нещо нередно, той се ядосва и ти казва, че не си добре и така ти се струва! И не иска да говори с тебе или затваря телефонната слушалка! Не очаквай скоро да те потърси! Трябва да му мине, а това минаване става със седмици, дори и месец или месеци. Но за тях времето просто е спряло от момента, когато е спрял комуникацията с теб. Когато те потърси, все едно нищо не се е случило и въобще не му пука, че дълго време не те е търсил и по този начин те е наранил! Не му търси и напомняй колко време не те е търсил и каква е причината. Само ще го ядосаш.

# 752

Типично е за зодия Телец да отговаря по подобен начин. Дори ако настояваш, че има нещо нередно, той се ядосва и ти казва, че не си добре и така ти се струва! И не иска да говори с тебе или затваря телефонната слушалка! Не очаквай скоро да те потърси! Трябва да му мине, а това минаване става със седмици, дори и месец или месеци. Но за тях времето просто е спряло от момента, когато е спрял комуникацията с теб. Когато те потърси, все едно нищо не се е случило и въобще не му пука, че дълго време не те е търсил и по този начин те е наранил! Не му търси и напомняй колко време не те е търсил и каква е причината. Само ще го ядосаш.

Абсолютен дървен философ,ако мога да се изразя така.Някакъв безмислен инат,дори и той не знае защо го прави.На моменти дори ми е трудно да общувам с него.Сякаш не се интересува от нищо и от никой,всичко е спряло...Но се отказах вече да се ядосвам или да питам какво има,просто постъпвам като него.

# 753
Ужасни са като млъкнат и не проговарят нито дума с дни...
Много се ядосвам, като го питам нещо и телето ме гледа и мълчи и нищо не казва!
Или ако е на СМС - питам го нещо, той го прочита и нищо не ми отговаря! newsm78 Sick

# 754
Ужасни са като млъкнат и не проговарят нито дума с дни...
Много се ядосвам, като го питам нещо и телето ме гледа и мълчи и нищо не казва!
Или ако е на СМС - питам го нещо, той го прочита и нищо не ми отговаря! newsm78 Sick

Оо това с СМС-а е коронен номер Grinning и 10 да напиша все тая,няма кой да отговори.Естествено докато той не реши,но няма значение,че аз чакам да пише или да се обади...Затова вече не пиша смс-и, безсмислено е Grinning

# 755
Още не сме имали момент,в който да сд разсърди толкова,че чак да не проговори,но и не знам дали би ми направило впечатление,защото той и по принцип не е от много разговорливите,особено за момента както ни се налага да общуваме предимно в интернет и по телефона

# 756
  • Бургас
Моя партньор също е цар на ината.
А, ако влезем в спор/скандал и аз си отстоявам моето, той напук ще направи обратното, дори да не иска или да знае че е неправилно...но НАПУК.
Даже си го е признавам, когато съм го питала и виждам, че е така...той казва еми "ей така".
П.С. Някой имали желание да пусне нова тема?

# 757
  • Варна
Не зная,или представителите на тази зодия са в двете крайности,или има доста различни.
Казвала съм и преди- ММ е Телец,не е притежател на почти никое от изброените кофти качества.
Верен и точен е,обичлив,няма фасони и двусмислици.Никога не ми е правил подобни мизерии.
Това трябва да се има предвид, хората сме различни и едната зодия не ни определя.
За съжаление мислех,че всички Телета са толкова открити и точни.Е,поради тази моя заблуда доста бях свалила гарда и сега,ще си ближа раните дъълго-дълго.

# 758
В това видео обясняват защо се държат така телците, които са били наранени и защо е по-добре изобщо да не се срещаш с такъв наранен телец, тъй като постоянно ще ти говори за бившата, ще те сравнява с бившата и ще те кара да страдаш заради неговата бивша. Be careful of a"Damaged TAURUS" man

https://www.youtube.com/watch?v=F_GjgaIhl-k

Be careful of a"Damaged TAURUS" man
Това са пълни глупости ooooh!! Ако си търсите undamaged, демек без история, моля, заповядайте в неонатологията!

# 759
Не зная,или представителите на тази зодия са в двете крайности,или има доста различни.
Казвала съм и преди- ММ е Телец,не е притежател на почти никое от изброените кофти качества.
Верен и точен е,обичлив,няма фасони и двусмислици.Никога не ми е правил подобни мизерии.
Това трябва да се има предвид, хората сме различни и едната зодия не ни определя.
За съжаление мислех,че всички Телета са толкова открити и точни.Е,поради тази моя заблуда доста бях свалила гарда и сега,ще си ближа раните дъълго-дълго.

И аз съм далеч от мисълта,че всички Телци са еднакви,просто забелязвам все повече и повече,че доста от лошите качества,които има моето теле са се сблъскали и много други момичета.И моя беше много мил в началото,после обаче се отпусна и сега е чудо Grinning На всичко отгоре като му кажа,че се е променил на моменти,той казва :"Не,аз си такъв,ти ме получи такъв, какъвто съм,но явно не ти харесва" ...как да спориш със стената?! Grinning

# 760
Моя партньор също е цар на ината.
А, ако влезем в спор/скандал и аз си отстоявам моето, той напук ще направи обратното, дори да не иска или да знае че е неправилно...но НАПУК.

Даже си го е признавам, когато съм го питала и виждам, че е така...той казва еми "ей така".
П.С. Някой имали желание да пусне нова тема?

Нова тема за?

# 761
  • Варна
feeling___  с ММ сме вече ...16 години заедно.Та няма за кога да ме изненадва и променя.
Мисълта ми е да не бъдем предубедени.Не всички са като по калъп.
Не обичам такова обобщаване,както и не обичам да чувам "Вие Водолеите" например.М/у хората има разлика от земята до небето.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 10:31 от gali-presi

# 762
   И на мене ми беше трудно да общувам с бившия си. Не знаех какво да кажа и как да го кажа, за да не ме разбере по погрешния начин - както той иска да го разбере. Уморително беше. Дори и в мълчанието ми, намираше начин пак да се ядоса.  Joy Joy Joy Нарочно мълчах понякога, за да бъде спокойна обстановката. Но такова чудо като Телеца няма. Иска ли скандал, ще го направи на всяка цена. Понякога самият той млъкваше. И аз го подтиквах да каже нещо. Но не - млъкваше и край. С ченгел съм вадила думите му. Най-мразя да подтиквам някого да отговори на въпросите ми.

Това да ти отговори на съобщения по телефона, по скайп, по поща, забрави. Не мисля, че Телците са романтични. В началото, докато спечелят жената, да - романтични са. Палят свещи, пускат хубава романтична музика, готвят хубави ястия, водят я на ресторант, подаряват й цветя, подаряват й подаръци. Но видят ли, че жената му е кърпа вързана, спират с всичката тази романтика.

Всъщност си спомних, че баба ми беше зодия Телец. И тя беше типичният Телец. Но ми беше баба и бяха съвсем различни отношенията ни. Баба ми ме обичаше. Мир на праха й.

# 763
Не знам ама той трик с бившата сигурно им е коронен номер на Телците ...И на мен ми се случи ... Sick #Crazy

# 764
Това с бившата и аз го гледах филма...да питам аз обаче, що за телец е готов да остави бременната си приятелка, не са ли телците семеен тип хора?

Общи условия

Активация на акаунт