СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 669
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 240
  • София
би трябвало да ги има на сайта им.

# 241
Може да е неуместен въпрос на фона на емоциите на деня, за което се извинявам, но искам да попитам: Може ли някой да ми каже къде да намеря задачите, давани последните години на изпита по математика в НПМГ?

Мисля, че ги бях намирала на сайта им

# 242
Моята дъщеря реши да ме държи този път в неведение. Забрани ми да разглеждам задачите и отговорите. Стигало ми да знам,  че е решила всичко от първи модул,  пъвите три от втория,  а на 24 задача не е направила последните две доказателства. На въпроса ми защо- "не ми стигна мястото на листа!"
'Абе дете, допълнителни листа се раздават от квестора!!!' Засмя се и каза, че е преценила,  че не може да ги реши и няма смисъл. Излезе 15 минути преди края,  дано всичко останало да е вярно.

# 243
  • най-шареното място
Eli, най-вероятно точно така е било и детето спокойно тактически е решило стратегията си. Квесторите не дават да се пише на гърба /или поне някои, не съм наясно как е по регламент/. Неведението не е лошо. Ние го играем с години. Важното е накрая да сте доволни!

Децата, с които говорих, бяха на мнение, че първата част е много лека, а втората - напротив /малко място, таблици, някъде и малко време/ и 24та май чесро е оставала непълна.

Ganis, благодаря за коментара на изпита!

# 244
Задачите за НПМГ ги има в сайта им на Прием/Предишни кампании и от там по години са сложени задачите и отговорите им.

# 245
Благодаря за НПМГ, наистина могат да се изтеглят от сайта.

# 246
Благодаря за НПМГ, наистина могат да се изтеглят от сайта.
Може ли линк, нещо не ги откривам Rolling Eyes

# 247
Вярно ли е, че в т.нар. "елитните" училища децата били по-различни и средата също. Аз твърдя, че децата и средата навсякъде е една и съща, но някои познати казват, че не било въобще така. Поведението на отличниците се различавало от това на двойкаджиите, но аз все си мисля, че децата са си деца и са едни и същи Hug

# 248
  • Градът на света Богородица
Вярно ли е, че в т.нар. "елитните" училища децата били по-различни и средата също. Аз твърдя, че децата и средата навсякъде е една и съща, но някои познати казват, че не било въобще така. Поведението на отличниците се различавало от това на двойкаджиите, но аз все си мисля, че децата са си деца и са едни и същи Hug

newsm62....По-щурав въпрос не бях срещала скоро в тази тема..

# 249

Ама вие сериозно ли?

# 250
# 251
Естествено, че при 198 деца във випуск от 6 паралелки ще има различни деца. Но между желаещите да учат в МГ или ЕГ и онези, които отиват в ПГ има разлика, и то голяма.

# 252
  • най-шареното място
Децата са различни от раждането си. Родителите им също. Но има значение и класът какъв е, че и училището.
Преди 7 години недоумявах как районът от градъа може да има значение... е, имало значение се оказа. Но двойкаджии и отличници с еднакво поведение, и то на 13-14... много са различни, най-малкото едните си пишат домашните.

# 253
   Дали може линк към миналогодишните класации по бал?

# 254
  • София
Този въпрос верно е голяма веселба. Оставаше и да няма разлика между отличниците и двойкаджиите и съответните училища! А по логиката "децата са си деца", също и жените са си жени, мъжете са си мъже, и хората са си хора 0 няма никакво значение кого ще избереш за приятел, съпруг и т.н. 0 хващай един за ушите, пък каквото дойде!

Общи условия

Активация на акаунт