СЕДМИ клас - 6 - Успех! /19.05 - 29.05.2016 г./

• 130 697
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 270
Моето девойче не издържа на напрежението и ми се обади от провинцията(замина веднага след изпита),за да разгледаме заедно отговорите  Laughing.
Равносметката: 16 - грешна, а от втория модул тук точица, там друга, та ги докарахме до 90 точки. Ако в действителност излязат толкова, а и балът е като миналогодишния може и да има шанс за 73 СОУ.
Помолих я, докато е при баба си  да си избистри какво точно иска да учи, защото е желанията са твърде разнопосочни - немски, СМГ, НПМГ - химия, испански, а и хитът в техния клас - корейски в 18 училище.

# 271
  • Варна
Моето девойче не издържа на напрежението и ми се обади от провинцията(замина веднага след изпита),за да разгледаме заедно отговорите  Laughing.
Равносметката: 16 - грешна, а от втория модул тук точица, там друга, та ги докарахме до 90 точки. Ако в действителност излязат толкова, а и балът е като миналогодишния може и да има шанс за 73 СОУ.
Помолих я, докато е при баба си  да си избистри какво точно иска да учи, защото е желанията са твърде разнопосочни - немски, СМГ, НПМГ - химия, испански, а и хитът в техния клас - корейски в 18 училище.
Не знам тази година как точно ще се сформира оценката, но миналата година моята имаше 89 точки по математика(което беше почти 5,6 оценка за кандидатстване) и в комплект с оценката по БЕЛ(94 точки) стигаше даже за МГ-Варна. (кошмарът на детето).
От следващата година и при нас ще има корейски-моята се записа вече.  Laughing Първа ЕГ.
Това за варненци.

# 272
    Русалке, благодаря за линковете!

# 273
  • у дома
....не знам как ще издържа до 3 юни да го мисля
В последните години оценките излизат един ден по-рано от крайния срок, че даже и по обяд. Grinning А и постепенно ще те отпусне. Животът си тече, независимо от изпитите. Ще те грабнат ежедневните задачи и ще спреш да мислиш постоянно за тях.

Да не говорим,че тази година и самия изпит е изместен по-рано,та и по-рано ще свършат с проверяването...

# 274
  • София
rally, пълни шестици почти няма. Да не кажа, че са рядкост.
Този тест позволява не чак толкова добрите математици да изкарат прилични оценки.
И като се има предвид, че в МГ оценката по МАТ се утроява, а в ЕГ се удвоява, недобрите математици компенсират с по-добра оценка по БЕЛ. Ако и там не са паднали в някой капан като преизказните форми.  Peace

И аз това казвам - нали затова са уловките. Иначе как ще стане класиране, ако има много 6.00 Simple Smile
И все пак не мога да се съглася, че един и същи изпит проверява и минимума, и после с тежести се разпределея по гимназиите. Приемам го, няма начин, но продължавам да съм несъгласна Simple Smile
За мен по БЕЛ най-интересно ми остава как ще се оценява 16 въпрос - дадени са "примерни отговори", има още доста възможни, предполагам разпределени някак из отговорите на децата...

Прави ми впечатление, че в деня на изпита по БЕЛ трафикът тук беше в пъти по-голям от днес  Mr. Green
Сега да идват резултатите, да си редим желанията и да се приключва.

# 275
  • София
Стигнах до 17 с., но и аз да си кажа:
според моя син - лесен изпит по БЕЛ и труден по математика. Той не е от
децата с математически заложби, но през тази учебна година учи много. Ама наистина много - както казва Мечо Пух, може би дори "повече, отколкото трябваше".
Отговори не сме проверявали, та не знам резултати.
Пожелавам съвсем искерено успех на всички деца!

# 276
  • София
...
За мен по БЕЛ най-интересно ми остава как ще се оценява 16 въпрос - дадени са "примерни отговори", има още доста възможни, предполагам разпределени някак из отговорите на децата...
...

Дано пак тайничко да подменят файла и да допълнят отговорите Simple Smile
Моето дете не е посочило нито един от примерните отговори и си написа -3 точки на този въпрос

# 277
  • София
Е, те ако всяка нощ сменят отговорите, накрая да не я подкарат докъм кривата круша  Simple Smile
Надявам се да не са толкова упорито уверени в (скромните) си възможности.
Учудвам се, че некадърността им бе подмината в обсъжданията  Simple Smile

# 278
  • София
Сега видях, че говорите училищата - да, вярно е!
НО - един от най-добрите съвременни български поети е завършил Хлебарсия техникум!
Позволявам си да сложа линк - https://www.youtube.com/watch?v=VWMuPC1JerI

# 279
  • I want it all and I want it now.
Моята е в депресия след изпита вчера.Не иска да проверява отговорите.Направо вече изперках. Wink

# 280
Моята е в депресия след изпита вчера.Не иска да проверява отговорите.Направо вече изперках. Wink

И ние сме така,плака и се самообвинява,как може да е сбъркала толкова неща. Sad
Надявам се по БЕЛ да и е по-висока оценката,че да компенсира тази от  математиката.

# 281
  • най-шареното място
Ако реагират така емоционално децата, вероятно и стресът им е дошъл повече, а това значи, че и грешките си може да преувелчават. Напълно възможно е, да са се представили по-добре отколкото си мислят сега.
Важното е да се успокоят и да си починат тези 5 дни.

# 282
  • София
Защо ви е да проверявате отговорите? Сега всяка грешка ще ви изглежда огромна и фатална, обричате се на 10 дни излишно страдание. Като видите оценките, ще разберете, че както вашето така и останалите не са се справили перфектно.

# 283
Паралелките с изучаване на романски езици, учат ли така както в Немската и Английската? На нас ни обясниха, че във всички езикови в Бургас се учи по 12 часа на ден, но в сайта на Раковски пише, че учат езика 18 часа на седмица.  newsm78

# 284
  • София
е, какво страдание, по-добре човек да знае какво може да очаква като резултат. Иначе минаваме в режим "по-.добре сладка лъжа, отколкото горчива истина". Баловете едва ли ще паднат катастрофално, за да разместят сериозно битката за най-желаните гимназии.

Общи условия

Активация на акаунт