Пролет е и птички пеят,МАРТенчета гукат и се смеят-2

• 95 310
  • 492
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna, Bulgaria
Пролет, чудна работа с тея диети като почнат. Гоги отдавна ги мина 7кг, но нямам никакво намерение да замествам хранене с вода.

# 151
  • Сандански
Prolet, моят син наддаде доста през втория месец - за 40 дни беше качил 2200 г, но сега позабави нещата. Може би трябва да изчакаш една седмица, за да видиш дали не е просто скок в растежа.

Синът ми вече втора седмица сополи (прозрачни сополки) - капех му коларгол, промивам носа с физ. разтвор, предимно сутрин хърка с нослето, след това не го чувам. Четох, че хремата при бебетата трае повече, но се притеснявам, ако тръгне да се разболява повече как ще го позная? Тъп въпрос, но не съм виждала толкова малко бебе да е болно.  Crazy

# 152
  • Nearby
Наддал е 1800 грама за 1 месец
   bouquet

Нашият преглед е мерки и теглилки, преслушване, гърлото, пишката, ставите, как яде и как спи, мои въпроси и негови отговори. Ваксините ги бие отделно, а не в един ден.

# 153
  • Варна
Момичета лепенката на пъпчето ще падне скоро, днес е 10-ти ден, но гледам че лепилото ще остане на кожата й, с какво да го почистя newsm78

# 154
  • София
И аз мисля,  че сам ще си регулира наддаването. Вече играе, движи се повече. Излизаме навън и там по- рядко яде...

# 155
  • гр.Пловдив
Зина с бебешко олои няма ли да се изчисти?

# 156
  • Varna, Bulgaria
Днес ходихме пак при частният педиатър. За 10 дни е качил 535гр. Продължаваме с конските дози вит.Д,че имал лееееки наченки на рахит. Обаче ходихм3 на преглед, 'щото аз се вкарах в един филм.. 😃
Много му хъркаше нослето на прасенцето и пуснах една микробиология. И чета - псевдодифтерикус. Брех... като се ошашках. Беж към лекарката. Тя ми се смее, че се паникьосвам. Ама мн зловещо звучеше тоя бацил Simple Smile Нямаше часове на регистратура, че й звънях на личният номер да ни вмъкне между капките.
 та...хъркането е от рефлукса. Изписа един сироп за рефлукс и промивки с голямо.количество физ.р-р няколко пъти на ден. (ако на някой ще му е полезно - със спринцовката по 1мл преди всяко хранене) Той както не обича малкият пух... Ще ме гледа на криво и ще суче обидено после 😉Сега трябва да повдигам трайно матрака и този на количката - някой с опит как става този номер. (Задача за отличници - как става, когато спи на спалнята при мен).
Пък бактерията- била си 'псевдо' и безобидна. Не налагала АБ лечение през устата, при липса на др.симптоми. Изписа капки.
Пропуснах да спомена, че на фона на цялото това бързане и бягане нагоре-надолу се изливаха тонове вода отгоре ни. Понаваля ни. И в момента, в който се прибрахме - спря 😃 Гоги, както се дереше с пълно гърло, докато майка му пуфти и мъкне кошницата с почти 8 килограмовото прасенце на фона на потопа, млъкна като го наваля (въпреки качулката с ушички и сенника на кошницата). А аз можех необезпокоявана да си плувам в локвите към колата Simple Smile
Тъй де... от нас за днес това е отчета.

# 157
  • Nearby
kreni , какви изследвания ви правиха за рахит?

# 158
  • Varna, Bulgaria
Общ преглед. Опипа го навсякъде - главата и гръдният кош ги опипвасигурно 5 минути. Преслушва го, почуква с пръсти и пак слуша, отделно имам пусната пкк, заради нисък хемоглобин и съмнение за анемия. Предполагам цялостно се гледа всичко.

# 159
  • София
Крени, ся изкарах аз шестицата Simple Smile)))))) Купи възглавница просто, от онези специалните като триъгълно трупче. Давам ти линк , да не ме разбереш погрешно каква възглавница: http://www.pakostnik.com/bg/vyzglavnica-cosymat-smokey-babymoov

# 160
  • Varna, Bulgaria
Пролет, давай бележника 😃 6-ца и похвала пред строя! 😃😃
Ще взема такава. Аз имам една по-малка пак с наклон, ама тая е перфектна! Simple Smile

# 161
Аз повдигам матрака й с кутията на Авент от помпата за цедене!Достатъчно е,пробвай така.Ние имаме тих рефлукс,защото понякога и се повдига след оригването и си го гълта,после хълца и така.Повръща само като преяде много или я раздрусам повече.
Пролет за протокола- Нека яде сега,че като го захраниш не се знае колко ще яде. Simple Smile Оправдавай се,че си иска гърдата ти пред доки Simple Smile

# 162
Момичета, когато си поиграем малко с Радинка и започне да се радва започва срашно много да ръкомаха с ръчички и да рита с краченца все едно се превъзбужда. Започна и много да будува през деня, почти неиска да спи и само иска да си играем. Вчера почти цял ден прекарахме в игри и вечерта преди банята беше страшно нервна и след банята вече се успокои. Вашите бебчета как се държат по време на игра?

# 163
Има ли някое бебенце, което да пие Гастротус и как ви подейства? Ние го почнахме вчера и сякаш леко ни разхлаби, обикновенно си пърнише памперса веднъж на ден и си беше по-скоро към гъсто. Вчера два пъти го пълни и беше доста по рядко, пак си беше жълто и нямаше лоша миризма. През ноща към 3 пак се събуди да яде/не се е случвало от 1м насам/ и пак така напълни памперса. Сега пак хапна цяло шише  Heart Eyes засега има наченки на увеличен апетит, хапва доста по-спокойно и качествено, дано и кантарчето тръгне нагоре  Praynig

# 164
Момичета, когато си поиграем малко с Радинка и започне да се радва започва срашно много да ръкомаха с ръчички и да рита с краченца все едно се превъзбужда. Започна и много да будува през деня, почти неиска да спи и само иска да си играем. Вчера почти цял ден прекарахме в игри и вечерта преди банята беше страшно нервна и след банята вече се успокои. Вашите бебчета как се държат по време на игра?
И ние сме така- много рита с крачета и маха с ръчички, педито каза, че е енергично бебе  Joy

Общи условия

Активация на акаунт