Да теглим ли жилищен кредит?Тема 2

• 71 088
  • 599
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
Баня и кухня са като след бомбандировки...но пък има алуминиева дограма тук там. Crazy

# 153
Баня и кухня са като след бомбандировки...но пък има алуминиева дограма тук там. Crazy

не думай...

# 154
# 155

знам го този, но нещо не ме грабна, пак не е зле
ще гледаме този на 15.я етаж и онзи другият, ако можем да ги видим и двата след почивката ще е супер  Simple Smile

# 156
За авторката не става определено.
Но мястото има потенциал. Ако е на хубаво място. Може да се надгради и да стане доста сносна квадратура.

Защо вашите линкове се отварят, а  моите не?

Къщата е малка, самостоятелна, обновена и без нужда от ремонт, под бюджета, в квартала Надежда и с възможности за надграждане с остатъчните пари. Говорим за 28 000 Евро само ,а с останалите пари могат до две-три години да си направят чудесно местенце за живеене в квартал Надежда.

Не виждам с какво апартамент в панелка за 45 000 Евро в същия квартал е по-добрия вариант?
  newsm78

Къщата с размер на боксониера, и аз чакам. Rolling Eyes

Че за чий ми е такава къща? По-малка от апартамент, то вярно с двор 100 кв пък за сметка на това. Обаче на двора няма да живея нали?
Ако е гарга, то поне да е рошава- тоест, ако е къща поне да е голяма, то нали затова е къща.  Joy
Защото има потенциал. И защото всичко е ново и е цена, която е супер изгодна.
 А къщата може да си я направите 'рошава гарга' след 2-3 години.

Нали така и така гледате апартамент, който да се преустройва и да се прави ремонт до няколко години когато се появят децата?
 Отделно,че да се строи наново е по-лесно отколкото да се преустройва стара панелка.

# 157
Контеса и ти си права от една страна, но не знам, трябва да се види.  Simple Smile

# 158
Защо вашите линкове се отварят, а  моите не?
Не знам, от сайта който ползваш ще да е... Аз показвам от имот.бг, знам че се отварят.
Сигма намери къщата. Ако е толкова изгодна, защо не се е продала се питам аз.
Освен че е теснотийка... newsm78

# 159
Защо вашите линкове се отварят, а  моите не?
Не знам, от сайта който ползваш ще да е... Аз показвам от имот.бг, знам че се отварят.
Сигма намери къщата. Ако е толкова изгодна, защо не се е продала се питам аз.
Освен че е теснотийка... newsm78

защото има нещо гнило може би

# 160
Контеса и ти си права от една страна, но не знам, трябва да се види.  Simple Smile

Мерси.
Вижте всякакви имоти задължително и чак тогава вземете решение. Колкото повече огледи, толкова по-гоям шанс да намерите вашето местенце.

За мен лично ми беше много важно да не ми пречат хора с шумове; когато ми плаче бебето да не притесняваме никого или те нас в обедните часове или когато ни се спи на нас , да има къде да се играе дори и да не е добре детето (дори и малко градско дворче е по-добре от опиканите от животни детски площадки и пясъчници навън всеки ден) , както и възможност за чистене, пране, музика, почивка и т.н. без да се съобразявам  с някого или те с мен.

Затова толкова пиша за къща, защото толкова теми има за неразбории със съседи, кавги за общи части, не спазване на часове за почивка, музика по нощите и оплакваноя, че детето плачело/играе/скача в блок.
Това не е решение за мен, особено ако има по-добър вариант пак със същите координати и изисквания.

Peace

Лъки, и аз от 'Имоти' показвам линковет само  newsm78

# 161
Лъки, готова си за брокер! bouquet

# 162
Два различни сайта са "имоти", и "имот.бг", пробвай да качиш нещо от втория да видим ще стане ли.
За къща и аз харесвам къщи, но и бюджета е нисък като че ли. newsm78

# 163
Лъки, готова си за брокер! bouquet
Мерси.  bouquet
След три покупки, вече знам как да гледам. Обаче ако съм брокер, ще ме е срам да лъжа хората... Rolling Eyes

# 164
Цитат на: Miss_Bingley
[/ quote
защото има нещо гнило може би
Ако правилно си спомням,преди време я гледах на друга обава,с други снимки,и отвън приличаше на нещо средно между трафопост и бомбоубежище.Прилично измазано,направено,но схлупено,с мижави прозорчета,свръх обезопасени,като на затвор..и без стандартен покрив.Прилича на магазин,не на жилище.Може и да е друга въпросната маломерка,но страшно много ми прилича на описаната от мен.

Общи условия

Активация на акаунт