Да теглим ли жилищен кредит?Тема 2

• 71 100
  • 599
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: Miss_Bingley
[/ quote
защото има нещо гнило може би
Ако правилно си спомням,преди време я гледах на друга обава,с други снимки,и отвън приличаше на нещо средно между трафопост и бомбоубежище.Прилично измазано,направено,но схлупено,с мижави прозорчета,свръх обезопасени,като на затвор..и без стандартен покрив.Прилича на магазин,не на жилище.Може и да е друга въпросната маломерка,но страшно много ми прилича на описаната от мен.

Благодаря ти за инфото.  Simple Smile ако е тази, която обсъждаме твоето инфо ще се окаже полезно, изобщо да не я гледаме.

Контеса, наясно съм с предимствата на къщата. И съм съгласна изцяло с твоите доводи.
Но на нас ни трябва апартамент в София, знам предимствата и недостатъците на това.
Хубавото в случая е, че бъдещите ни деца ще могат да идат на село всеки уикенд и да играят на воля.Тва не е без значение. Паркът в Надежда е страхотен, ние много го харесваме, поддържан е много чист.
И мен не ми харесва переспективата да си отглеждаш децата по междублоковите пространства, в лудницата, да се влачат по спирки и метро, прахоляци, да се чудиш всеки път как ще пресичат и прочие...обаче вяско нещо има своите предимства е недостатъци.
Лъки,можеш да споделиш твоя опит с купуването на жилища, може да е полезен  Simple Smile

# 166

Лъки,можеш да споделиш твоя опит с купуването на жилища, може да е полезен  Simple Smile
Скрит текст:
Аз съм писала в темата за недвижими имоти, но ще ти кажа. Моя апартамент си го купих на зелено, тогава масово се купуваше така, и доста хора изгоряха. Купих го със най голямата агенция, и от сериозен строител, мисля че извадих късмет, завършиха я и от 2008-2009 съм тук. Цялата сума платих кеш през 2006-та. Търсенето. Тогава се нагледах на глупости, и се зарекох стари катакомби няма да купувам. Гледах предимно ново строителство, въпреки че общите части влизат в цената, смятам че тухлата е по перспективен избор. И при новото има ненормални, криви стаи, тесни коридори, липса на тераси...но цените варират , както и качеството.
Второто жилище го купих с цел инвестиция, малко прди големия бум (април 2009-та), на акт 14. Двустаен малък в центъра е.Тогава не търсих много, няколко огледа и капарирах. Довърших го, баня, тоалетна сравнително евтини материали, обзавеждане най евтино.
Третия ми имот го купих миналата година. Там колко нерви брах, някои потребители тук знаят. И то е под наем. Нов ( акт16 от 2010), обзаведен в атрактивен район, платих 43000€, комисионна и нотариални такси още 3000€.
Живот и здраве догодина купувам още един имот, и мога да се пенсионирам. Laughing
Моя опит обаче, не знам как би помогнал на вас. Вие търсите панел или ЕПК, и то със сериозен заем.

# 167
Аууу  Лъки, скри ми шапката  Crazy

# 168
Аууу  Лъки, скри ми шапката  Crazy
Що бе Сигме?

# 169
Не знам на колко години си, предполагам около моите, но на тая възраст с три жилища, евала.
Знам, че работиш по корабите и хич не е лесно  Hug

# 170

Изчетох и двете теми.
За този апартамент разпознах района - мисля, че е бл. 233.
Колежка живееше под наем в гарсониера на 16 ет в един от съседните (виждат се на снимката)
Ще разпитам и ще пиша.

# 171
Аз при самолетите не мога да живея. Иначе ме кефи как на високите етажи им викам- прекрасна панорама  Mr. Green

# 172
Не знам на колко години си, предполагам около моите, но на тая възраст с три жилища, евала.
Знам, че работиш по корабите и хич не е лесно  Hug
Скрит текст:
На 33 съм. Не, не е лесно, но си струва, до едно определено време.
Ти също се справяш не лошо, след трудно забременяване, сама гледаш детенце, и имаш свой дом. Hug
Само мога да кажа, че нищо хубаво не ми се е случило лесно, и за повечето хора около мен е така.Борба, всеки един ден е борба, когато имаш цел нещата вървят малко по леко.
Мис Бингли, ще види като вземат жилище, ще бъде толкова горда и лишенията ще имат смисъл.

# 173
  • София
Като гледате апартаменти в Надеждите за вас има ли значение дали от прозорците се виждат гробищата в Бакърена фабрика?
Нагледах се тази вечер на мръсни и неподредени имотчета. Какви са тези собственици - хем искат много пари, хем поне не си поприбрали натуриите?
Когато преди години ходех по огледи директно си излизах от подобни неподредени пещери.

# 174
Мен къщичката ме развесели  Grinning

# 175
Къщичката беше добре, докато не се включи потребител който я разпозна като трафопост. Crazy

# 176
Охххх момичета много се смях за трафопоста и катакомбата  Joy ама какво толкова е предлагате тази къща. Авторката си има къща на село, иска апартамент.  Няма смисъл да е убеждавате колко е добър живота в къща и как може да си надстрои и престори.

Гробища  Close не бих си купила, особено пък ако и гледа на там...

# 177
Лъки, само ще кажа едно голямо 'Браво'!!  bouquet

Къщичката беше добре, докато не се включи потребител който я разпозна като трафопост. Crazy
Докато не се иде на оглед няма какво да се кажа повече.
Аз търсех евтино, в квартала който търсят и с възможности за градско живеене в къща.  Peace

# 178
Контеса Hug

# 179
Да,съобразявате ме с факта да нр гледа натам.Този специално е до Хан Кубрат метростанцията,а другият до Фантастико.
Естествено,че няма да гледаме с такъв изглед.
Лъки,ти направо ни скри шапките.
Дано намерим нещо в Надежда и да ни се подредят нещата.В др квартал не искам.

Общи условия

Активация на акаунт