Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 52

• 65 480
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Viviana,беше ли пак на лекар,как са нещата при теб? Praynig
Boriana,моя опит беше с клостил от 2-ри ден,извадихме две яйцеклетки които се оплодиха и сега съм бременна в седми месец.Така,че не се безпокой.Много е важно когато си в процедура да си спокойна и уравновесена.Знам,че трудно се постига и е лесно да се каже,но пробвай.Успех ти желая Praynig Hug
Рая,150 лв е ЦС ,но без упойка.Със упойка е 240-такива бяха цените ,когато правих аз

Благодаря ти, пожелавам ти лека и безпроблемно раждане!  Blush bouquet

# 616
След неуспех, какви изследвания за инфекциозни болести пускахте, момичета? Сещам се за листериоза, токсоплазмоза и рубеола.  newsm78 А биопсиите, винаги тройни ли ви правят? Имунологична и микробиологична искам със сигурност, за имплантационния прозорец не знам дали има смисъл при мен. Знам, че причината за аборта е качеството на Я и вероятно хромозомен дефект в ембриона, но съм длъжна да проверя и другите неща. Все пак 3 месеца без да правя нищо по въпроса, ми се вижда като истинско мъчение. А, и още един въпрос. На замразени на 5 ден ембриони, може ли да се направи ПИД?

# 617
Може. Но ще трябва пак да се замразят след това и не е ясно как ще им се отрази всичко това...
Прозорец и аз мисля, че няма смисъл да изследваш.

# 618
  • Балчик
Здравейте,момичета,тези от вас,на които им е правен имуновенин в Надежда, как протича вливането? Водиш ли се хоспитализиран там и т.н. ? Самия имуновенин ние ли трябва да си го носим или те го имат в наличност и ние само си го заплащаме?

# 619
Мерси, Електра. Вярно, че трябва пак да се замразят, докато излезнат резултатите. Не ми се рискува това. Ще рискувам пак с транфер ( ако се размразят успешно ), пък каквото дойде.

# 620
И аз така реших, дано ни се получи Hug

# 621
Мерси, Електра. Вярно, че трябва пак да се замразят, докато излезнат резултатите. Не ми се рискува това. Ще рискувам пак с транфер ( ако се размразят успешно ), пък каквото дойде.
И аз мисля така.  Ще рискувам с трансфер,  а после ще му мисля, ако не дай си Боже нещо се обърка!  Simple Smile

# 622
И аз така реших, дано ни се получи Hug
Момичета направо ме хвърлихте в размисъл. След два неуспешни опита с донорска яйцеклетка, доктора и на нас ни предложи ПИД. Какво да правя не знам. В понеделник ми е биопсията и колкото повече наближава, толкова повече ме обзема страх. Едни казват боли, други казват търпимо е, трети пък изобщо нищо не усещали, каквото и да е да минава безпроблемно и най- накрая и на нас да ни се усмихне щастието. Тази седмица пуснах имунологични и за щитовидната. Имунологията в сряда ще излезе. За щитовидната четох, че има ендокриноложка в клиниката и мисля да си запиша час при нея, защото при д-р Начев вероятно ще е трудно. Споделям резултатите от тях, ако някой е запознат да коментира това FT3, че не ми излиза от главата.
ТСХ 1.62 / 0.34-5.60/
FT4 10.32 / 7.86-14.41/
ТАТ 0 / 0-4.00/
МАТ 0.6 /0-9.00/
FT3 6.15 /3.8-6.00/

# 623
Танита, не искам да те разочаровам, но едва ли ПИД ще помогне. Донорките са млади с доказани репродуктивни качества. Според мен резултатите ти са повече от перфектни. Аз на 42 г. направих опит с ТСХ 2,39, казаха ми че за възрастта ми е било нормално, другите ми бяха като твоите. Износих си близнаците, нормални деца са, не съм пила никакви лекарства през бременността за ТСХ.
Дано следващият опит е твоя  Hug

# 624
Донорките са млади с доказани репродуктивни качества.
Но кавалерът може да е причината и вследствие ембрионите да не са хубави Peace Иначе ендокринологичните изглеждат добре наистина.

# 625
Танита, не искам да те разочаровам, но едва ли ПИД ще помогне. Донорките са млади с доказани репродуктивни качества. Според мен резултатите ти са повече от перфектни. Аз на 42 г. направих опит с ТСХ 2,39, казаха ми че за възрастта ми е било нормално, другите ми бяха като твоите. Износих си близнаците, нормални деца са, не съм пила никакви лекарства през бременността за ТСХ.
Дано следващият опит е твоя  Hug
На нас донор стана сестра ми /36г /, а кавалерът /42г /.Но и нашите ембриончета са замразени на 5ти ден.

# 626
  • София
Здравейте,момичета,тези от вас,на които им е правен имуновенин в Надежда, как протича вливането? Водиш ли се хоспитализиран там и т.н. ? Самия имуновенин ние ли трябва да си го носим или те го имат в наличност и ние само си го заплащаме?

Вливането е м/у 3-4 часа приблизително, зависи от ml и от капката на която ще пуснат да тече лекарството. Аз съм вливала няколко пъти и не съм била хоспитализирана мисля,че по-скоро не. Лекарствата за вливане се взимат от маниполационата разбира се след като минеш първо през касата да си ги платиш.

# 627
Танита, на нас ни предлагат ПИД заради лоша спермограма. И аз имам два опита неуспешни. Но няма да рискувам с размразяване,  замразяване и пак размразяване. Единствено бих се съгласила при свеж трансфер. Или при нова процедура преди да ги замразят. Но и тогава не съм сигурна, че ще се съглася.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 10:03 от Elektra.13

# 628
Електра, аз също бях наплашена от замразяване и размразяване, но шансовете да се обърка нещо са много малки.

# 629
По-скоро ме притеснява, че ще се скапят от толкова третиране.

Общи условия

Активация на акаунт