Къща с ипотечен кредит

• 2 462
  • 4
  •   1
Отговори
Банките отпускат ли ипотечни кредити за покупка на къща?Има ли някакви по-особени условия?Може ли да се купува във вилните зони около София.
Одобриха ме за ипотечен кредит за апартамент,но се намират и добри къщи за същите пари.Не знам дали банката ще отпусне кредит и дали пак е до 85% от стойността на имота.

# 1
Та ти значи имаш вече отношения с конкретна банка (имаш разрешен кредит) и вместо да ги попиташ направо тях пускаш тема, в която всеки ще си каже мнението по принцип или според какво е чул, после ще почнат да те убеждават дали къща е по-добре от апартамент, ще се намесят разходите за пътуване, ще започне спор за това кои локации са по-добри, ще се добавят малко линкове към къщи с ипотека в САЩ и Европа...
И при това положение вместо направо да си питаш банката пускаш тема? newsm78

# 2
Та ти значи имаш вече отношения с конкретна банка (имаш разрешен кредит) и вместо да ги попиташ направо тях пускаш тема, в която всеки ще си каже мнението по принцип или според какво е чул, после ще почнат да те убеждават дали къща е по-добре от апартамент, ще се намесят разходите за пътуване, ще започне спор за това кои локации са по-добри, ще се добавят малко линкове към къщи с ипотека в САЩ и Европа...
И при това положение вместо направо да си питаш банката пускаш тема? newsm78
Днес банката не работи и не мога да я питам.Просто искам някой ако знае да отговори на въпросите които съм задал.Да знам има ли смисъл да ходя на оглед за къща.Ако банката работеше днес щях да си питам нея естествено.Просто гледам да използвам свободното време за да отида на оглед на къща и не искам да чакам 2 дена за да мога да говоря с банката.

# 3
Зависи от условията на конкретната банка, зависи от вида на къщата (дали е плоча, гредоред или друго), зависи от това в кое населено място се намира и още много фактори.

# 4
  • Пловдив
Отвори сайта на банката и прочети. Също така банките имат телефон, който не почива и на който можеш да правиш запитване за съответен продукт/услуга. Hug

Зависи от условията на конкретната банка

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт