След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -176

• 37 228
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Фрага е супер  Party

Тоалетът на Синем не ми харесва  Whistling Whistling Whistling

Радвам се, че 2-те чифтета ги няма  Mr. Green

# 31
Ели  Hug, той Йо за втори път споменава за булка. Не си спомням в коя серия беше, може би преди 10-тина, в офиса нали я попита каква сватба иска Tired Иначе миналата серия каза, че остава още съвсем малко, ама за какво и до какво така и не разбрах  ooooh!
А Шукрю, даже и да не я притиска, ми е много интересно какво ще каже на Йомер за писмото - къде и как е изчезнало. Или той го отвори и прочете, пък пак Дафа ще се гъне да обяснява  Mr. Green

# 32

#new Эльчин и Барыш На обложке и в журнале "Tire plus"

# 33
мерси за темичката  Hug  bouquet

Синемката не е нищо особено  Mr. Green ма то за кво толко да се гласи,кат няма полза  Joy Joy Joy

е нашите може да минат след сета да я поздравят  hahaha

# 34
Благодаря за новата тема  Hug bouquet

Няма да го мисля фрагмана,че единственото,което познах от миналия епизод е,че няма да разбере истината  Laughing

Смятам,че Баръш и Елчин трябва да се появят и да уважат Синем,но кой знае.  Simple Smile

# 35
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Ирка,  Hug Heart Eyes

Не искам да гадая, но на мен общо взето ми е хубаво усещането от фрага, мисля, че ни подхлъзват с тоя поглед на Йомер и нахвърляните реплики  Rolling Eyes Защото пък на лодката как я гледаше...  Crazy
Гале, то е ясно, че няма да се разминем с драмите и напрежението, но поне да знаем какво се случва с втория сезон. Миналата седмица рейтингът се вдигна заради екшъна на Йомко и това писмо на Галоша. да видим тази седмица Мерич какво ще измисли, за да задържи зрителите.

Скрит текст:

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Тая многострадалната пак на преден план ни се навира  Mr. Green
Тая многострадалната, Mr. Green Mr. Green като излезе от сериала, трябва да се показва, че да не я забравят.

Че то пък кой я е запомнил, че да я забравя  Mr. Green

АА, Диде, запомнихме, запомнихме я! Много добре дори я запомнихме! И досега си носим белезите от присъствието ѝ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и дето се вика, само чудо може да ни спаси!

Скрит текст:

#new Эльчин и Барыш На обложке и в журнале "Tire plus"

Ако това е наистина ново, съм много хепи! Мога и да рипна дори! Че те нашите едно селфи не пускат, пък пак на корица на списание- истинска изенада, и то много приятна!

# 36
Доре какво се радваш за списанието,като е със стари снимки  hahaha hahaha hahaha

# 37
Не разбирам какво има да и харесват

# 38
Не разбирам какво има да и харесват

от кумова срама  Joy Joy

# 39
  • near Sofia, Bulgaria
Значи те братята имат задачка да харесват на Кюса глупостите,  та да я баламосват да си седи пред камерата, докато Боци и Елчо наминат да тропнат едно хорце на сватбата  Mr. Green

# 40
Значи те братята имат задачка да харесват на Кюса глупостите,  та да я баламосват да си седи пред камерата, докато Боци и Елчо наминат да тропнат едно хорце на сватбата  Mr. Green
аха и баш тогава камерите ще са забранени и няма има снимки  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 41
  • near Sofia, Bulgaria
Вери  Hug да, точно  Laughing ама ние ще чакаме някое папарашко габелфи  Wink не че и на въображение не можем да караме  Sunglasses

# 42
Време е да ги оставите  малко без чай  Naughty Mr. Green

# 43
Ханде е много сладка в новия сериал  Heart Eyes

# 44
  • Perla

Верче, за тебе ...и мене  Laughing

Доре какво се радваш за списанието,като е със стари снимки  hahaha hahaha hahaha

Нищо, че са стари снимки. Все пак едва ли без тяхно съгласие ще ги поместят в списанието. На това се радвам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт