"Под прикритие" - 9 тема Развръзката!

• 57 688
  • 448
  •   1
Отговори
# 90
Попов като разбере, че Ерол е убил Мартин какъв му е полезният ход?
Ронито иска да пее вече.

# 91
Май вече разбра. Confused

# 92
  • Русе
sexbog34  Joy Голям сладур е Тодоров.  hahaha
И мен Рони ми е супер противен.
Май Куката ще размисли след тази сцена с Яна.

# 93
  • ES
Ега ти, Ерол наистина е минал на тъмната страна.

# 94
И аз за момент се заблудих, че е минал на тъмната страна, но все пак не е. Според мен Попов ще го защити обаче.

# 95
И аз не мисля, че Ерол е минал на тъмната страна. С нетърпение чакам развръзката.

# 96
  • София
sexbog34  Joy Голям сладур е Тодоров.  hahaha
Смях се със сълзи на това sexbog34. Joy И реакцията на Тодоров. Joy Joy

Куката ми е много миличък като е добър. Като детенце е с Яна. Heart Eyes

# 97
Мисля, че Ерол ще сложи точка на спора. Той ще ликвидира Иво и... ще заживее щастливо с Нийчето Simple Smile

# 98
Попов ще трябва да реабилитира образа на полицията, който съвсем залезна в последния сезон. И този път ще трябва да успее със законови средства. При такъв голям подготвян финал, аз лично съм убедена, че филмът няма да завърши "реалистично, с хепи енд за гангстерите". Най-много на Ния и Ерол да им се размине, но дори и за тях се съмнявам.

# 99
Интересно ми е ще има ли развитие с Куката и Скумрията или това е краят? Току виж станал редови гражданин в името на любовта.

# 100
  • ES
В трейлъра даваха как Иво и Ерол бягаха из едни царевици ли бяха и стреляха срещу някой, ясно си личеше, че са в комбина. Освен да са го пуснали от полицията с уговорката да им съдейства да хванат Иво. Макар, че аз не бих вярвала вече на Ерол.
Иво Ния ли искаше да натопи с помощта на прокурорката?
Да бе Тодоров - сексибог, слято  Joy
Интересно ми е ще има ли развитие с Куката и Скумрията или това е краят? Току виж станал редови гражданин в името на любовта.
Той Куката иска и без любовта искаше да зареже тая работа, ама оставя ли те някой, нали помните как го натупаха в затвора.

# 101
Мисля, че Ерол ще сложи точка на спора. Той ще ликвидира Иво и... ще заживее щастливо с Нийчето Simple Smile
Да... така ми се стори и на мен от промото на последния епизод.
  Много силен епизод, зардвах се, като малка дете, че Попов се върна. Чакам го от началото на сезона. Много добър Владо Пенев  Peace След слабия 4 ти сезон, последните епизоди ми върнах надеждата. Жалко, че връщането на Попов беше с цената на живота на Мартин, но иначе нямаше да свърши сериалът.
 Ния горката... жена сред глутница вълци. Не е за тази среда тя.
Ерол дано не мине на тъмната страна, дано Попов по някакъв начин го защити, макар че Мартин му е много скъп.
С две думи - чакам събота! Нямам търпетие да видя този финал.

# 102
  • ES
В събота ли ще е финала?

# 103
  • София
В събота ли ще е финала?
Да, и ще започне по-рано (май от 20:30ч.), с премиерата с актьорите от сериала. Peace

# 104
Той Куката иска и без любовта искаше да зареже тая работа, ама оставя ли те някой, нали помните как го натупаха в затвора.
Така е. Но мисля, че Иво би го "пуснал". Ако ли не, то значи съвсем да е загубил човешкото в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт