Ами сега?

• 14 922
  • 112
  •   1
Отговори
# 60
Хайде,вкарахте се пак във филми и конспирации Crazy

# 61
  • София
Колко го боли твоя приятел, само той си знае. Щом приема така-спокойно твоите пожари, фокусът му е някъде другаде. Щом той си има увлечения, които споделя с теб, без да се притеснява е ясно, че сте заедно заради бизнеса. Изживей си нагона свободно  Hug. Карай си така, сменяй дупките за разнообразие.След време ще видиш, дали това ще ти писне, и дали ще изпиташ нуждата от сериозна връзка.

# 62
Колко го боли твоя приятел, само той си знае. Щом приема така-спокойно твоите пожари, фокусът му е някъде другаде. Щом той си има увлечения, които споделя с теб, без да се притеснява е ясно, че сте заедно заради бизнеса. Изживей си нагона свободно  Hug. Карай си така, сменяй дупките за разнообразие.След време ще видиш, дали това ще ти писне, и дали ще изпиташ нуждата от сериозна връзка.
+1
Но авторката явно държи на медийна изява за всяка смяна на партньор , държава , нагон и т.н ... та в този случай ще я подкрепяме и разнообразяване ежедневието на динамична безскрупулна бизнесдама .
Е какво разбираме ние , които се съобразяваме с факта , че партньора има чувства и можем да контролираме какво говорим.

# 63
Ох, момичета разсмяхте ме от сърце.  Joy  Hug
За здравето на Ивайло не се притеснявам ни най-малко, въпреки че преди няколко месеца се бяха засекли на една конференция в София, след която настоящият ми с подигравателно задоволство ми заяви как Иво бил с някакво момиче и нещо бил качил няколко килца. Аз изригнах в смях.  hahaha
Така че..не би се занимавал с разни планове за убийство Grinning, няма времето и не е такъв човек. А по въпроса с общуването, аз бях тази, която се отдръпна.

# 64
Боли го него.. По скоро държи да съм зависима емоционално и като знае, че няма как да стане ми внушава чувство за вина, правейки се на неразбиращ. Много знам с коя вършее по хотелите всяка събота.. Outta Joint

# 65
Скрит текст:
Момичето, май, не искаше дискусии за връзката си, каквато и да е тя. Проблема е как да се справи с непреодолимото привличане.
Ами, аз й казах как....     Laughing
"Най-добрият начин да се справиш с изкушението е, като му се отдадеш!"-Екзюпери   
И не виждам реална причина да не го направи.Не се чувства обвързана с настоящия, има чувства към друг (каквито и да са те), защо трябва да си блъска главата с излишни терзания?!
Човек на нейната възраст, без ангажименти, би трябвало да живее така, както "иска" сърцето.Не да си създава излишни и безсмислени драми.Или да ги търси там, където ги няма.
Поне аз това "виждам" в темата:едно младо момиче, с изчерпана връзка, с друг на хоризонта...ами, най-логичното е да приключи старата връзка и да изживее новата.Пък какво ще стане .....едва ли и Бог знае.Най-вероятно ще смени още 2-3-4 или повече мъже, ще се омъжи за десетия....или няма да се омъжи....гаданията са за "врачките".     Laughing

Това не беше ли мисъл на Оскар Уайлд?
Да, грешката е моя.     Peace

Най-глупавото е, че Ивайло не го трая, но го желая. Адски арогантно копеленце, харесва му да ти пусне мухата и да те остави ти да го търсиш.
Скрит текст:
Дотолкова е самоуверен, че може да има всяка, че ми идва да му уредя безплатна кастрация. Същевременно е интелигентен и манипулативен, не е първи красавец, но е много харизматичен и като си отвори устата ти влиза под кожата. И ми се завива свят само като си мисля за него..случвало се е чак да започне да ми се гади от напрежение в стомаха, това не е нормално  ooooh! .
Дори не мога да стигна до оргазъм ако не мисля за него... Лудост!
Е, всяка по някое време си е падала по "лошо момче" ......     Laughing
Номерът е да знаеш, че те не стават за връзка/брак и заигравката с тях задължително трябва да си остане само заигравка и забавление.    Peace
Ти явно си наясно, че той не става за нищо сериозно и качествено в дългосрочен план, така че, давай, изживей си авантюрата с "лошото момче".Така поне ще си наясно от какви мъже занапред трябва да бягаш като дявол от тамян.

# 66
Е направо ме убихте , ако мълчи и си трае ,то авторката ще излезе мръсница и лъжкиня , тя обаче признала на човека до себе си всичко и пак е такава .Хайде няма нужда.В живота се случват много неща и човек научава много уроци ,а тя е само на 23 и тепърва ще прави своите избори и учи своите уроци.

# 67
Цитат на: chimid8 link=topic=924157.
Дори не мога да стигна до оргазъм ако не мисля за него... Лудост!

Може би ще прозвуча старомодно, но според мен ти също изневеряваш, само че не физически, а духовно. Ден и нощ мислиш за другия, копнееш за него и броиш дните до следващата ви среща. Дори да не го осъзнава, твоят партнъор чувства твоето емоционално отсъствие и със сигурност е преживял собствената си участ на отчуждение и самота. Не си честна спрямо партнъора си и спрямо себе си.
Наясно си, че е необходимо да се разделите, но продължаваш да отлагаш по една единствена причина: ще се почувстваш много виновна, ако го нараниш. Ако възнамеряваш да чакаш деня, в който ще знаеш, че няма да нараниш партнъора си, спокойно можеш още сега да се омъжиш за него, защото този ден никога няма да дойде. Когато му кажеш, че го напускаш, ще го заболи. Но запомни следното: ще го заболи много повече, ако продължаваш да го подвеждаш още месец, още година или се обвържеш с него от чувство за вина само за да му признаеш някой ден: „Винаги съм знаела, че трябва да се разделим”. Ще го боли много повече, ако остане с жена, чиито чувства не му принадлежат напълно, с жена, с която не може да осъществи пълноценната връзка, която заслужава.
А може би  поддържаш тази непълноценна връзка за да избегнеш чувството на ненавист към себе си. Не можеш да се примириш с чувството, че си „разбивачка на сърца”, не можеш да понесеш мисълта да живееш с чувство на вина. Затова, макар да изглежда, че предпазваш партнъора си от болката, ти всъщност предпазваш себе си.

P.S. Не вярвам, че оставаш в тази връзка заради бизнеса. Това са само оправдания. Има ли желание, има и начин.

# 68
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Е направо ме убихте , ако мълчи и си трае ,то авторката ще излезе мръсница и лъжкиня , тя обаче признала на човека до себе си всичко и пак е такава .Хайде няма нужда.В живота се случват много неща и човек научава много уроци ,а тя е само на 23 и тепърва ще прави своите избори и учи своите уроци.
+1

# 69
  • Варна
Бе, нищо не сте разбрали - човекът до нея си я обича всякак,  дал ѝ е  пространство да си изживее нещата, сигурен,  че тя ще се върне задоволена, но нещастна - щото сто процента   това тъпото от Бг, няма шанс да на прави някого щастлив. Тя пък и сама си се сеща за това и се чувства  спокойна,  че  е  честна в отношенията си, което може да прави тръпката от скорощния  бг. контакт, по-малко  вълнуваща, но все пак - свободно от угризения, желана. Лошото е...това само го подозирам - че с никой от дваматна няма да е щастлива и ще си търси трети стол Rolling Eyes

Много точно!

Ясно е, че начесване на крастата ще има. Според мен, резултата от срещата ще е разочароващ, но и катализатор за преосмисляне на връзката и на очакванията на авторката. Време и е да поизостави прагматизма.
Ако на 23г. не изгаряш от любов, кога?

# 70
А за приятеля ти - наистина ли не си даваш сметка колко егоистично постъпваш? И да - носиш отговорност,  че го нараняваш. Ако наистина държиш на него, единственото честно нещо,което можеш да направиш, е да излезеш от живота му.Ако и за двамата.ситуацията беше съквартиранти с екстри -няма проблем. Но ти знаеш,  че той иска повече и го използваш.Гордееш се, че си разумна, логична,  но всъщност си студена, пресметлива. Пожелавам ти наистина да се влюбиш, да.обичаш безкористно и да.си готова на.глупости и жертви за човека до теб. Не е нито един от двамата. Ако го направиш с тръпката, дано подейства на.приятеля ти като студен душ и да му даде тласък да потърси любота на друго място. Иначе като нищо ще те.остави да.му съсипеш живота.

Ох, стига сте го жалили тоя мъж, информиран е за ситуацията, от него зависи как да постъпи, не е дете. Човек трябва да взема само собствените си решения, не вместо друг.

# 71
Ох, стига сте го жалили тоя мъж, информиран е за ситуацията, от него зависи как да постъпи, не е дете. Човек трябва да взема само собствените си решения, не вместо друг.
Имах близък, който пропиля близо 10 години от живота си в подобна връзка. Интелигентен, добре изглеждащ, отговорен, сега още 5 г. след края е вече на 40 и сам. Беше влюбен, връзката им започна, докато тя беше с друг. Каза му, че не иска нищо сериозно,  но той се надяваше да я спечели.  Остана с него, когато другият разбра. После му кръшка, тръгва си, връща се, той винаги беше там. И след като приключиха окончателно, си мислеше, че той.не е направил достатъчно да я задържи.А не е слабохарактерен, винаги е изказвал собствено мнение и си тежеше на мястото и в.работата, и сред.приятели. Да, вината си беше основно негова. Аз не бих си.го причинила. Виждала съм само мъже да бъдат обсебени по този начин. Но не.мисля, че е честно жената да продължи  такава връзка, като вижда какво причинява.  Едни отношения - каквито и да са, трябва да са реципрочни.

# 72
А защо се разнасят истински имена? Да не би Иво да е с мома от форума  Wink

# 73
А защо се разнасят истински имена? Да не би Иво да е с мома от форума  Wink
Не, просто вероятността някоя да го познава е минималистична.

# 74
Момичета, имам питане...как да говоря с него.. Чувствам се толкова глупаво и неуверено, дори не знам какво да му кажа, откъде да започна..зациклила съм. Не искам да е толкова очевидно, че ми омекват колената ако ме разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт