Звездни компромати- 286 част

• 109 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Сега като се замисля за още нещо- по-скоро да е come, а не came, но като не знаем гениалната мисъл, не можем да ги съдим. Simple Smile

# 241
# 242
  • Добрич
Ето защо лети нагоре кариерата на "успешната" дизайнерка Мегз
http://istinibg.com/lokum/30255-demir_dogan_li_podari_djip_za_po … _kakanasheva.html

# 243
Сега четох, че Рени от 4 години е в Израел, а сигурно от 15 са с Борис, 11 години не го е било срам, изведнъж го досрамяло и решил да я скрие в Израел  Thinking  Но е странно, че я е изпратил там, а той не е отишъл, сега тя се връща.
Помня, че е-хей в ранните ми форумски времена бяха я захапали Рени, че откраднала тоз Борис от жена му, която била май бременна или с малко дете на ръце. Знаете, морълът на форумките е много висок и чувствителен към такива прояви. Така и трябва! Та това беше преди има-няма десетина години. Тогава разбрах, че не е стока този.

А Валерката искам да попитам малко ли са у нас гладните котенца, че трябваше тази сръбска клепотица да му харчи парите. Mr. Green

# 244
Голямото дете на Рени - Борис, като баща си, е на 13г, до колкото разбрах, та доста отдавна датира началото на връзката им.

# 245
Голямото дете на Рени - Борис, като баща си, е на 13г, до колкото разбрах, та доста отдавна датира началото на връзката им.
Да, то и аз съм у форума от 13 годиН. Помня, че някой пишеше досто злостно против нея...

# 246
Не вярвам Демир да е заменил хубавата синоптичка за този трошач на орехи

# 247
Да, то и аз съм у форума от 13 годиН. Помня, че някой пишеше досто злостно против нея...

Може да е била бившата Simple Smile

# 248
  • До морето
Аз пък помня, че малко след като роди първото си дете, Рени се беше похвалила, че го оставили на бабите и с мъжа й отишли на почивка, за да може тя да си почине от раждането. Тогава бях в ранна тинейджърска възраст и си спомням, че много се бях впечатлила и дълго размишлявах какво ли е това раждане, след което се нуждаеш от почивка за възстановяване  Mr. Green

# 249
# 250
  • Добрич
харесва ми цвета на косата на Мария

# 251
  • София
Уф, не стига че си е направила устните огромни, ми рисува с червилото още половин см извън тях  Tired

# 252
http://www.nickiswift.com/12958/honey-boo-boo-grown-quite-bit/

за рабиращите английски Sick поредните изцепки на риалити сем.

# 253
Някъде четох/мернах/чух, че са се разделили с Малкоданска. Пък дали Мегза му е новата, не знам, ама от едно известно време неестествено се шуми около нея.
 "Трошач за орехи" много й отива. Twisted Evil

# 254
Някъде четох/мернах/чух, че са се разделили с Малкоданска. Пък дали Мегза му е новата, не знам, ама от едно известно време неестествено се шуми около нея.
 "Трошач за орехи" много й отива. Twisted Evil
И аз го четох,но ако е истина,значи младежа освен,че няма акъл,няма и вкус.Баща му поне ги подбира красиви,как се казваше последната известна негова любов, Алтен ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт