Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 159
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Плевен
В Плевен не виждам. Има оферта  2+1 за намалени детски обувки, както и за намалени бижута.

# 691
Харесах си бански от детската номерация.
Аз съм 156 см 53 кг Wink Дали ще ми стане размер 158/164 ? Някой поръчвал ли си е?

# 692
В Плевен не виждам. Има оферта  2+1 за намалени детски обувки, както и за намалени бижута.

Благодаря ти  Hug

# 693
  • Варна
обадих се вчера да им кажа че отказвам поръчката защото имам 2 броч а не 1 поръчани, бях ужасно изненадана че не можели те д ами я откажат а от куриера да я отказвам, ама че сметано направен сайт за онлайн поръчки Sad

Кога се обади, щом на момента си хванала грешката?
1ч след пускане на поръчката имат достъп до нея както сме коментирали тук След това вече се случва както са ти казали.
Това не зависи от сайта, а от системата. После поръчката минава за обработка и няма пипане. Знаете, че не се и пускат от БГ.

# 694
Харесах си бански от детската номерация.
Аз съм 156 см 53 кг Wink Дали ще ми стане размер 158/164 ? Някой поръчвал ли си е?
Онзи ден си взех една 'тийн' блузка-топ размер 164. Нямаше 170, а исках него, защото съм 170см. висока и 54кг. Но имаше една единствена бройка. Обаче ми залепна идеално.
Според мен рискувай.  Peace

П.П. и само да кажа, че не е трико, а неразтеглива материя. И при положение, че взех размер под моите см., пак ми стана.

# 695
Днес реших да разгледам по-подробно и направя евентуално поръчка.
Регистрирах се , надявам се това намаление от 10 % автоматично да се приспада при поръчка
Миналите дни си харесах някой неща, разглеждах сайта , настаних се удобно и ооо чудо!
Няма ми ги намаленията(( Няма нищо намалено, натиснах на разпродажба, гледах навсякъде, еми не намирам предишните намаления, дори никакви намаления не виждам((

# 696
Днес реших да разгледам по-подробно и направя евентуално поръчка.
Регистрирах се , надявам се това намаление от 10 % автоматично да се приспада при поръчка
Миналите дни си харесах някой неща, разглеждах сайта , настаних се удобно и ооо чудо!
Няма ми ги намаленията(( Няма нищо намалено, натиснах на разпродажба, гледах навсякъде, еми не намирам предишните намаления, дори никакви намаления не виждам((
Намалението от 10% не е автоматично. Трябва да се регистрираш за бюлетина им, тогава ти пращат имейл с код, който трябва да въведеш в кошницата си. Тогава ти го отразява. Peace

# 697
Май нещо не се оправям и не знам защо така. Регистрирах се и имаше отдолу съгласие за бюлетина им , което дадох. Пак ли някъде трябва да се регистрирам. То това тези 10 % не са толкова важни чак, не че са ми излишни , но писах преди малко тук, защото не ми излизат офертите с намаленията , както преди регистрацията. Натискам на разпродажба , но няма такава.

# 698
Кога ще ми пратят код за регистрация? Регистрирах се преди 2 часа...

# 699
ох не съм наясно, каъв достъп имаме до един час до поръчката ни, не съм от най редовните поръчващи и не ги знам тези неща Sad

# 700
Да я откажеш ако си объркала нещо. Но не е фатално....можеш да откажеш поръчката и на куриера...той ще я върне към хм без ти да плащаш нещо. Това е.

# 701
Кога ще ми пратят код за регистрация? Регистрирах се преди 2 часа...
Тета, какъв код чакаш за регистрация? Аз автоматично се регистрирах в сайта, ама нещо не виждам промоцийте. Май ще взема да се откажа, изнервих се. Не може да съм толкова изостанала, уж пазарувам от разни сайтове с ваучери и знам какво е , не ми е за първи път и не мога да се оправя май.
ПП. Видях бюлетина, регистрирах се и там, чакам кода .
Разглеждам так офертите , но на разпродажба ми излизат само една страница и то не може да се направи поръчка , не реагира да се отвори артикула. Много смотано значи , аз ли не съм наред или нещо става((

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 18:37 от Анонимен

# 702
Регистрирате се, след това в секция SALE са намаленията за жени, мъже, деца, дом.
След като се регистрирате за бюлетина на имейл-а ви изпращат код за 10% отстъпка, който вкарвате, след като прегледате артикулите в кошницата и преди плащането. Кодът се въвежда горе в дясно, има поле. Дано да съм обяснила добре  Simple Smile

# 703
Проблема не е във Вас, и на мен ми се отварят страниците само в началото, по-нататък не ми зарежда.
 Явно още не са се справили на 100% със срива в системата им от преди 2 дни...

# 704
Регистрирате се, след това в секция SALE са намаленията за жени, мъже, деца, дом.
След като се регистрирате за бюлетина на имейл-а ви изпращат код за 10% отстъпка, който вкарвате, след като прегледате артикулите в кошницата и преди плащането. Кодът се въвежда горе в дясно, има поле. Дано да съм обяснила добре  Simple Smile
Да , така направих, благодаря ти, но нямаше ги намаленията.
Регистрирах се в бюлетина и почти веднага ми патиха известие, имам и код вече
Много благодаря , момичета.  bouquetИзвинете ме за спама.
Вече се оправи и всичко е наред и със страниците))) Щастлива съм, бях се отчаяла , мислех че проблема е в мен и не се оправям.

Общи условия

Активация на акаунт