Виновна съм

• 8 625
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте, мами. Моля не ме съдете за това,което ще споделя,просто се чувствам зле а аз никога не се чувствам зле. Споделих за случващото се на най-добрата ми приятелка и тя ми помага но някак си не знам какво да правя. Та историята е такава,че преди около година приключих ужасна връзка,бившият ми беше психопат- удряше ме(това значело,че ще го обичам завинаги),унижаваше ме(това значело,че е мъж) и тем подобни глупости а аз наистина съм силен човек справила съм се с много неща през живота ми. И не след дълго срещнах,човек с който се привлякохме от самото начало от първото здрасти. Излязохме два пъти и след това спахме,разбрахме се да е само секс защото нито той нито аз искаме връзка. Е да всичко беше добре,това продължава около 10/11 месеца. Но от наш общ приятел разбрах,че той има приятелка. За момент спрях да поддържам всякакъв контакт с него,защото бях в друг град. Но след това се прибрах и просто не можех,винаги когато ме погледнеше и всичко свършваше и аз отново се впусках във филма. И въпросът е там,че също разбрах,че реално той няма никакви отношения с приятелката си (не от него разбира се). Та сега уж сме се разбрали да е само секс (аз едва се сдържам да не кажа нещо повече от сорта,че ми липсва и т.н) И преди месец някъде стояхме двамата вечерта и тъпчехме шоколад,когато ми каза,че ще съм неговата опора и че ще му липсвам и ме целуна по челото. След това започна да ме прегръща пред приятелите ни а се бяхме разбра ли пред тях да няма такива действия. Объркана съм не знам какво да правя не знам реално дали има някакви чувства или не. Не знам какво да мисля вече. Моля дайте съвет без да се подигравате или "карате".

# 1
Доста объркан пост, ти какво искаш от този мъж? Ясно е че си хлътнала, но сте се споразумели за секс и компания, не връзка. И струва ли си да си с някой, който се среща (прави секс) с други, докато спи с теб? Имали сте уговорка да не показвате интимност пред приятели и той я нарушава. След това имало ли е някаква комуникация? Според мен трябва да си изясниш нещата за себе си и ти какво искаш, а не да се влияеш от това, което ти се предлага в момента.

# 2
Ами просто имам чувства и искам повече внимание,а след това да продалжихме да поддържаме връзка,и той продължава да казва,че му липсвам дори започна да ми измисля галени имена.

# 3
Кажи му, че имаш чувства и каквото сабя покаже! Другите ти терзания са, като за пети клас/без секса, разбира се/!

# 4
А защо вместо да се чудиш аджеба какво иска не го попиташ направо? И как така има приятелка, а нямали отношения?  newsm78 Ако живеят заедно това си е кажи-речи почти семейство, ако не, значи нищо чудно да върти и още 10 така..дай повече информация.  Peace

# 5
Ами това,което знам от техните отношение от общия ни човек е,че не спи при нея смисъл цяла вечер е с нашата компания във на някой къщата през деня си оправя колата или е на работа или пак са заедно с компанията,дори няколко пъти е спал при приятеля ни. С него съм прекарвала цял ден и цяла вечер заедно и изобщо не се търсят,дори не си пишат. Не знам какво е това между тях. А чувствата не знам как да ги кажа направо. По принцип сме много директни и двамата,ама някак си всеки пуска тънко тънко всичко. Дори ревнува,и все пак не знам дали изобщо да очаквам,че има нещо към мен или е просто забежка.

# 6
Скрит текст:
Наистина ли съществуват такива мъже.... Целият подфорум "Семейни отношения" е с подобни боклуци /като бившия ти/... Отказвам се от форума, че направо ми става зле
Успех, скъпа bouquet бъди силна, но вече си показала, че си

# 7
Вишна123 благодаря ти. А за бившия ми,до ден днешен не спира да ме търси.Там беше ад,наистина и след тази връзка се научих да слагам границата и ако реша мога да не се влюбя изобщо. В миналата си връзка ядях шамари за щяло и нещяло още по-абсурдното беше,че той беше 110 кг а аз 53.И все пак,той винаги беше прав и никога не беше във грешка.

# 8
Добре де, ти няма да му се обясняваш в любов. Намери удобен момент и го попитай уж на майтап дали не е хлътнал и дали няма нещо повече от сексуално влечение. На мен лично по информацията, която даваш ми намирисват нещата. Смисъл обикновено мъжете, когато искат да са с някоя жена, пак си пускат тънките намеци, но са и доста настоятелни и прозрачни. Внимавай, може да има нужда да гледа ти как хлътваш и да си вдига самочувствието. Ако е вярно това за приятелката, значи те реално връзка нямат, няма за какво да си виновна. Просто намали "тънкото" с директни въпроси. Колкото по-бързо се изясните, толкова по-бързо ще спреш да се мъчиш.

# 9
Благодаря за съвета. Ами реално започнах да се изнервям защото,като сме двамата обсъжда неща за живота му,разказва ми като бил малък,каза,че винаги щял да се застъпи за мен (имаме проблеми в компанията),казва,че му липсвам,онзи ден на шега уж ми каза,нали знаеш,че те обичам. Постоянно пита дали има някой друг в живота ми и каза,че съм бил свободна да си имам връзка. Отвърнах,че ако си имам връзка с него приключват нещата мигновено.И той ми каза нещо от сорта на харесва ми,че си моя.

# 10
  • София
Авторката, вземи се в ръце и се погрижи за себе си първо. Книжки за самопомощ ли да прочетеш, нещо такова. Трябва да се научиш да обичаш, уважаваш и цениш един човек и това си ти!
И с едната и с другата връзка правиш една и съща грешка - измъчваш себе си. Откажи се и от двете, дай си време и се научи да се обичаш.
Да позная ли, че не си имала много връзки преди мъжа ти?

# 11
Много връзки не,но са били дълги.Почти никакви бих казала,най-дългата ми връзка беше с бившият психопат. Просто връзки съм нямала защото съм се справяла сама,а всички с които съм била все си мислят,че като ходят след мен или като се държат както психопата,ще ми помогнат. Отворен човек съм имам истински приятели и около мен човек не може да е в депресия,а когато съм с този нов човек за мен в живота ми се чувствам някак си весело може би.

# 12
Добре, а ти какво искаш от този мъж? Отначало е било само секс и вероятно хубав, за да си се объркала така. А сега? Чувстваш ли, че си влюбена и че искаш връзка или тези ви отношения те ласкаят по някакъв начин, защото те кара да се чувстваш специална? Отговори си на себе си, не на нас.  bouquet

# 13
Самата аз съм много объркана защото тези отношения в момента ме задоволяват,но не напълно. Защото ок,разбрали сме да нямаме връзка. Но просто искам да знам,че той има нещо към мен,защото не си пишем,не се чуваме. Виждаме се правим секс,след това разбира се прегръдки целувки. Пред приятелите ни се закача,ревнува когато знае,че има някой който дори не харесвам и нямам привличане към него. Все едно имаме чувства без връзка-да това ме устройва,не се обременяваме с други неща,но някак си искам да знам,че му липсвам.

# 14
Устройва те, ама друг път.. Stop Защитна реакция е това, в случай, че те отреже. Ако те устройваше, нямаше да я има тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт