Виновна съм

• 8 627
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Да , но в момента, в който започнат любовнте обяснения, когато не сте заедно, това вече е връзка, независимо как го наричате и какъв етикет му слагате. Да спиш, с някого, да си споделяте, да излизате ( дори само в компания) и за капак да си пишете смс-и примерно и да си звъните, просто за да си кажете "липсваш ми" е връзка. Оставам с впечатлението, че искаш това от него (а.к.а връзка), но без да се "обременяваш" от естествената  отговорност, която ще имаш към него, след като реално сте заедно?!   ooooh!
Реално връзка, но само с хубавите й страни, без отговорности. Това е нереално, защото човек или  има чувства или няма, а когато ги има и те се подхранват със секс и приятно прекарано време, най-естественото е да прерастнат в любов и връзка, а тя носи със себе си и "обременяване" понякога, защото ще имате и разногласия все някога. Според мен баш си искаш да сте заедно в пълния смисъл на думата, но нещо вътрешно се бунтуваш срещу това, от страх ли..не знам, заради лошия опит, който си имала с бившия.

# 16
Човекът просто  има силно чувство за собственост - точно като предишния ти. Ако  беше влюбен и му липсваше, щеше да те търси по-често и не само за секс.  Сигурно и сама  усещаш/щом си пуснала тема/, че попадаш от трън, та на глог. Само не разбрах за какво си виновна Rolling Eyes

# 17
Предимно ми пише,като знае,че няма да се видим дълго време. Но може би лъже доста умело. Ами виновна защото все пак нали си има "приятелка",която не знам защо живее в тях. Това е много много съмнително или просто не иска да се маха от хубавото и тя си има някой не знам. Никаква представа нямам.

# 18
Хм, и какво пък му е хубавото чак на този тип, че приятелката живее там и  не ще да го пусне. Предполагам, че и идея си няма какви ги върши великия, а той щом си позволява  такива неща с теб пред приятелската му група, сигурно  не си и единствената  такава на фронта - безангажиментно на линия. Казах само ,че предполагам де.  Може пък да е влюбен в теб, да подготвя приятелската почва и после  да измисли стратегия как да изхвърли натрапницата, дето се е впила в него и ти да заемеш  подходящото място...Как ти звучи това Confused Ако не си дадеш  спокойствие от -  явно травмиращата предишна връзка, просто ще се похендриш в нова такава. Помисли върху това.  Hug

# 19
Благодаря за съвета,а това за приятелския кръг. Там е сложно защото моят наистина добър приятел ме запозна с тях и започнахме да излизаме той беше първият от самото здравей,който се престраши да излезем,но се оказа,че още две момчета от компанията имат нещо към мен.И те всички казват на приятеля ми,следователно той си ми казва.
И след като започнахме да имаме интимни отношения с това момче той каза така- аз не искам те да знаят,това си е между нас. Добре те не знаят и в един момент на него спира да му пука и давай

# 20
Човек, който цяла година лъже постоянния си партньор без да му мигне окото, който развява това си отношение и пред приятелите си без да му мигне окото... Нямали отношения - да, бе, да. Само това е достатъчно да ти е ясно, че от такъв се бяга много бързо.

Авторке, ти реално си във връзка - каквото и да ти казва той, каквото и да си казва ти. И то, пак сбъркана връзка. Уж само за секс, ама за теб е само с него. Уж без чувства, ама ти вече имаш, а той ги подхранва яко. Уж те "обича", ама не го показва. Уж тайно, ама не е тайно.

Можеш да седнеш да си поговориш с него открито, но както си го описала най-вероятно ще те остави по-объркана. По-добре си задай въпроса искаш ли наистина да си обвързана с някой, който не те обича? Някой, който те използва и си играе с чувствата ти - защото той вероятно усеща, че имаш чувства към него, подхранва ги, но реално с нищо не показва, че и той има такива към теб и най-вероятно просто си му удобна за секс и флирт. Остави ги детинските "като ме погледне и не мога да издържа" за тийнейджърите.

Както ти казаха по-горе, преди да се впускаш във връзки научи се да уважаваш и да обичаш най-вече един човек - себе си.

# 21
  • София
А си виновна, защото.....?

# 22
И ти чакаш изведнъж да му просветне колко много те обича.

# 23
Това е и моя въпрос, това ли е обобщението на цялата ситуация? "виновна съм"?
Чеше се някакво его тука

# 24

Виновна е, защото той си има приятелка, която живее у тях. Ама нямат никакви отношения, просто тя си живее при него. Mr. Green

# 25
  • София
Мхм, и като забременее, то ще е станало случайно, в единствения път, когато са правили секс, щото той е бил пиян, а тя го е насилила  Mr. Green

# 26
  • София
Благодаря за съвета. Ами реално започнах да се изнервям защото,като сме двамата обсъжда неща за живота му,разказва ми като бил малък,каза,че винаги щял да се застъпи за мен (имаме проблеми в компанията),казва,че му липсвам,онзи ден на шега уж ми каза,нали знаеш,че те обичам. Постоянно пита дали има някой друг в живота ми и каза,че съм бил свободна да си имам връзка. Отвърнах,че ако си имам връзка с него приключват нещата мигновено.И той ми каза нещо от сорта на харесва ми,че си моя.
То си е за изнервяне, ама си мисля, дали просто не е от тия, дето ги е страх да не бъдат отхвърлени и затова се правят, че нямат чувства? newsm78
Защо не го провокираш- да му споделиш, че има човек, който упорито се стреми да ти привлече вниманието?
Без повече обяснения- откъде и как.........

# 27
  • Варна
На мен ми се струва, че авторката яко е лапнала и й се ще човекът да признае, че я обича и да си започнат вече нормална връзка, без да се крият. Лошото е, че след като той сега поддържа такива отношения с нея и то при наличие на някаква "половинка",  дори и мечтите й да се сбъднат тя никога няма да е сигурна дали няма да се озове един ден в положението на настоящата половинка, а на нейното сегашно място да е следващата наивница.

# 28
Мхм, и като забременее, то ще е станало случайно, в единствения път, когато са правили секс, щото той е бил пиян, а тя го е насилила  Mr. Green
Смешно или не, но в "наше село" имаме точно такъв случай, с еднократен секс с трайната приятелка (след 4 месеца тишина) и забременяване и ужас от страна на мъжа.
Разбира се, той много я е обичал и всички тези месеци много са искали да имат дете е нейната история  Wink

# 29
Виновна се чувствам защото си има приятелка или там каквато е ,другото той вече е споделил,че между нас има нещо и компанията ни знае,и имам чувството че все едно ме мислят за някаква и аз не знам каква,а уж нямало нищо такова. Нея не я знам каква е,а той видя,че си пиша с момче,което наистина упорите ме търсеше и започна да ми казва - гаджето ти пише,гаджето ти пише. После много ми е хубаво когато си само с мен. В един момент спрях да го отразявам защото просто ми дойде до гуша. И той започна да се държи супер мило,да ме търси. Не знам какво става реално

Общи условия

Активация на акаунт