Виновна съм

• 8 629
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
За каква очакваш да те имат, ако знаят какво се случва? Отговори си на този въпрос...

# 31
Ами те също не са цветя за мирисане и най-смешното е,че всички знаеха какво става и никой не дойде да каже абе така и така той е обвързан всички си мълчаха и чакаха. И да с тях наистина сме много добри приятели.Но можеха да ми кажат в началото не да ми гледат сеира как лапам въдицата като шаран. Аз съм си виновна ама... Очаквах и той да направи нещо по въпроса. Като види,че не го отразявам и откача,като разбере,че съм се видяла с някой от компанията откача.

# 32
Виж там направи момчетата баджанаци и не се притеснявай  Peace
Нито той ще се ожени за неговата приятелка, нито за теб. Забавлявайте се и така Simple Smile

# 33
няма как да се случи това. дори да ме харесват и т.н няма как да стане

# 34
Скрит текст:
Ами това,което знам от техните отношение от общия ни човек е,че не спи при нея смисъл цяла вечер е с нашата компания във на някой къщата през деня си оправя колата или е на работа или пак са заедно с компанията,дори няколко пъти е спал при приятеля ни. С него съм прекарвала цял ден и цяла вечер заедно и изобщо не се търсят,дори не си пишат. Не знам какво е това между тях. А чувствата не знам как да ги кажа направо.
По принцип сме много директни и двамата
Скрит текст:
,ама някак си всеки пуска тънко тънко всичко. Дори ревнува,и все пак не знам дали изобщо да очаквам,че има нещо към мен или е просто забежка.
Ами, като сте толкова директни един с друг, просто "седни" и му кажи:"Виж, пич, знам, че се разбрахме да е само секс, но за мен вече не е.Появяват се чувства, та искам да съм наясно как са нещата при теб, тая игра на котка и мишка не ми харесва.Ако и при теб има нещо, да видим какво ще правим.Ако ли не, спираме всякакви контакти.Харесвам те, но аз съм си най-важна, повече страдания не са ми нужни, настрадах се достатъчно с предишния идиот."
От отговора му ще ти стане пределно ясно той на "каква вълна" е.
Като не позволявай увъртания, половинчати отговори.
Имаш ли чувства към мен?-Да, -Какво правим тогава?
Имаш ли чувства към мен?-Не. -Сбогом тогава.

# 35
Каква истинска връзка можеш да имаш с човек, който си има, и приятелка, и момиче за секс? Егати нещастника   Sick

# 36
Виновна си , защото сама си се поставила във въпросната ситуация .
  Не те съдя . Постави картите на масата и бъди директна с него  - какво ти искаш и какво - той .

# 37
Никога не съм ги разбирала тези връзки само за секс....
Единственият начин е директни въпроси и директни отговори.
Другото е като поведение на тинейджъри.

# 38
Няма лошо във връзките за секс, но както е видно, често се изродяват! Със сигурност в такъв случай, единият остава разочарован/без да е лъган/ и със сълзи... Няма да обяснявам кой пол страда повече в случая!

# 39
Щом е само секс - не трябва да е връзка . Има ли връзка значи има и нещо  повече .
Определението "неангажираща връзка" ми е меко казано нелепо и абсурдно .

# 40
Според мен трябва да е сигурна,че с "приятелката" няма никакви отношения,че накрая да не се окаже ЩЕ СТАВАМ ТАТКО. А може би и той има симпатии щом това продължава толкова месеци

# 41
ми при нас уж е само секс,проблема е,че много ме обърква със - ще ми липсваш,ти си моята опора и не знам още какво. Имахме случай в който за малко да стане белята,и той някак си не се притесни.

# 42
На по колко години сте? Че така както ги описваш нещата твоят хубавелко просто си играе с теб и другата и въобще не му е до връзки. Според мен ситуацията  е тинейджърка заигравка.

# 43
  • Тра-ла-ла
Ами те също не са цветя за мирисане и най-смешното е,че всички знаеха какво става и никой не дойде да каже абе така и така той е обвързан всички си мълчаха и чакаха. И да с тях наистина сме много добри приятели.
Ти какво очакваш от мъже, дето не са китки за мирисане?! Да проявят съвест?! Глупости. Пазят се един на друг и се хвалят кой какво гадже е заковал. А после ще говорят и зад гърба ти. Замисляла ли си се, че мъж, чиито приятели не струват...100% и той не струва?! Елементарна логика. Надушили са се себеподобните. Аз познавам такъв мъж - през деня си бачка, след работа у приятели, после по кафенета си ергенува. А си има приятелка и ДЕТЕ Tired Сигурно и той така приказва, че нищо няма с гаджето си и още куп приказки от 1001 нощ ooooh!

Общо взето от един ненормалник си се натресла на друг. А и си била уязвима към момента на срещането с "принца".

# 44
  • София
На по колко години сте? Че така както ги описваш нещата твоят хубавелко просто си играе с теб и другата и въобще не му е до връзки. Според мен ситуацията  е тинейджърка заигравка.

Компанията туй, компанията онуй, този кво помислил, онзи как погледнал- звучиш като 15 годишна. Най-много.

Общи условия

Активация на акаунт