Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
пак много съжалявам, ужасни са тия болести и са толкова чести Sad Sad
да ни пази Господ Praynig
за Ягодките-май ми се гледа такава сладка двойка Simple Smile
но в момента всички сериали ми се струват  тъпички в сравнение с Карадай Peace
а как и граят тия двамата-Кенан и Берг, нямам думи!!

особено Берг, в последната серия на която съм, плачеше толкова убедително и истински smile3501

Скрит текст:

определено се нарежда в класацията ми почти до Берен Peace

мачът започва в 22.00 часа ura

и на който му е интересно Peace
интервю с Берен и Мурат Й. от май м. 2012 год

https://new.vk.com/berenalican?z=video-67485558_456239336%2Fab9b … pl_wall_-67485558

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 20:33 от Airra

# 631
  • Плевен / София
Орси  Hug Айрич  Heart Eyes wavey
Орси, аз все пак си мисля, че точно защото Башак е разведена не я искат родителите на Киво. Голяма драма  Mr. Green А пък, ако имаше и дете, лелеее ... Не съм допускала никога, че са толкова задръстени, ама ... Евала на Къванч, че послуша сърцето си, а не се съобрази с мнението за Башак дори и на семейството си. Защото и аз като Айрето мисля, че между тях има много силна връзка и той наистина много я обича, за да направи това. Няма как да знаем дали всичко е точно така, само съдим по поведението на семейството му, може и да не е толкова зле положението  newsm78 Поне се надявам  Peace
Сега изгледах 3 серия с нашата Хазар във ВО ... ами да ви кажа откровено, гледам го единствено заради актьора, който е истинския Мерт, не зная как се казва, но е страхотен. Другите никак, ама никак не могат да ме грабнат, а и този сценарий с държането на Джансу с шефа и ми е бая измислен ooooh! Кой работник ще си позволи такова поведение с човек, който му е шеф ? Сигурно няма да се съгласите с мен, ама аз да си кажа  Laughing Хазар ми харесваше много повече като игра в КГ и ПО, тук ми е малко ... как да кажа, не може да ме убеди, не и вярвам ... Не зная дали ще продължа да гледам ... Номер 309 за сега ми харесва доста повече, може би ще следя него.
Да ви покажа един колаж, който много харесах

Айре  Heart Eyes може и да са го превели вече мило, не зная. Но, не е нищо особено, да знаеш  Laughing
newsm10 на мен също този селиал ми хареса повече.....
Относно Къванч-Башак аз съм "...щом се обичат...да се вземат...."  Joy Joy Joy

# 632
Айре  Heart Eyes как е мача ? Стискам палци и давам рамо  Hug
Скрит текст:
Гости  Hug thumbsup

# 633
много оспорван (0:0)Crazy Whistling
дано  Фреди да помогне Wink

Гости Hug , ами те са вземаха бе Joy Joy Joy

бай за сега Hug

# 634
  • Плевен / София
много оспорван (0:0)Crazy Whistling
дано  Фреди да помогне Wink

Гости Hug , ами те са вземаха бе Joy Joy Joy

бай за сега Hug
знам... Whistling и го приемам за разлика от други Wink
аз съм за Германия.... Peace

# 635
Аз не съм за никого, ама подкрепям Айрето  Heart Eyes Joy Joy Joy
Ами дано да помогне,но германците са сериозен противник, та не знам ... Ама и ние сме ги били  hahaha
Ето ти още една Айрич  Heart Eyes
Скрит текст:

# 636
Аз не съм за никого, ама подкрепям Айрето  Heart Eyes Joy Joy Joy
Ами дано да помогне,но германците са сериозен противник, та не знам ... Ама и ние сме ги били  hahaha
Ето ти още една Айрич  Heart Eyes
Скрит текст:

мерси, джанъм bouquet
ама няма да стане....германците водят #Cussing out

Гости Hug с теб сме в битка Laughing

оооо гооол Party Party Party

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 23:44 от Airra

# 637
Айре  Heart Eyes а, видя ли ?  Joy Joy Joy Joy Няма се отчайваш, няма невъзможни неща  Peace Аз обаче ви казвам лека с още едно парче, пък дано помогне  Peace
Скрит текст:

# 638

Добро утро!

Тук пише, че Къванч щял да играе наемен убиец, по-точно в тази бележка са го писали сериен убиец,  и затова започнал да взема уроци на стрелкови полигон.

Не знам колко е вярно, защото вече започнаха Байрамските празници и ще продължат до края на другата седмица.

Още пише, че героят на Къванч щял да има за цел да убие героинята на Туба. Но после щели да се влюбят.

http://www.gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitug-ile-tuba-buyukus … ri-belli-oldu?p=7

# 639
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Варне  Hug благодаря, мила! bouquet Киво сериен убиец  #Crazy Интересно  newsm78
Да видим колко от писаното на края ще излезе истина ...
Дори и да няма още официално съобщение, аз си мисля, че тези двамата ще играят заедно ... Желая им късмет! Ще им трябва ...

Айре  Heart Eyes тъжна ли си ? Разбрах, че твоите хора са паднали от дузпи ... Не е издържала психиката им май ... Ех, че ме е яд, дето не гледах, най-много обичам да гледам дузпи на някой мач от европейско или световно. Сега ще си го върна, та да видя  Peace
Хубав ден, дружки!  bouquet

# 640
Варне  Hug благодаря, мила! bouquet Киво сериен убиец  #Crazy Интересно  newsm78
Да видим колко от писаното на края ще излезе истина ...

Този сюжет е напълно в стила на СиЕ.

Всичките им сериали следват принципа "Любовта започва с омраза".

Първо се карат, дърпат, мразят, после се влюбват.  Laughing Laughing Laughing

Разбира се може историята да е друга, но този принцип ще си го има.
Нали преди няколко дни писахме, че Киво със сигурност ще има поръчка да убие някой любим човек на Туба.

Ами почти сме познали. То пък излезе, че ще убива самата Туба.  Joy

Но искам да отбележа, че gecce.com са готованковци. Те в повечето случаи преписват. Не са от тези, които се опитват да откриват новини. Бирсен и Ранини са друго нещо. Така че може и да не е съвсем точна днешната информация.

# 641
Добрутроо Hug

Варне, мерси bouquet
да определено Гечето май преписват
и сюжетът е напълно в стил СиЕ, ама това със серийния убиец върви ръка за ръка със затвор Whistling Whistling
на мен ми е интересно, кой ще го кара да става наемен убиец, баща му ли?? кой ще играе другите главни роли? ха и от какъв зор ще трябва да убива героинята на Туба?

Фенче Heart Eyes, яд ме е, ама аз такива дузпи до сега не бях гладала #Crazy бяха около 20 Whistling
и швабите имаха късмет Peace
пусни си ги Wink

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 09:48 от Airra

# 642

и сюжетът е напълно в стил СиЕ, ама това със серийния убиец върви ръка за ръка със затвор Whistling

Ами мен ако питаш серийният убиец върви не просто със затвор, а с доживотен затвор и психиатрия, но те ще го нагласят, не бой се.  Joy

Няма да е съвсем без затвори, но поне няма да изгние там.

# 643

и сюжетът е напълно в стил СиЕ, ама това със серийния убиец върви ръка за ръка със затвор Whistling

Ами мен ако питаш серийният убиец върви не просто със затвор, а с доживотен затвор и психиатрия, но те ще го нагласят, не бой се.  Joy

Няма да е съвсем без затвори, но поне няма да изгние там.

абсолютно Joy Joy Joy
ще го изкарат един много добър човек, който по случайност му се наложило да убие няколко души Laughing
мда, надявам се да не изгнива в затвора  Whistling
да не вземат влюбените да се съберат на преклонна възраст Mr. Green

# 644
Айре  Heart Eyes гюнайдъъън! Лелеее, ама то си е било инфарктно положение снощи  #Crazy Никога не бях гледала толкова дузпи ... и младоците засрамиха по-опитните играчи. И да, въпрос на здрава психика е това, не на късмет , поне според мен  Peace Е, съжалявам. Поне брат ми се е радвал, той винаги е бил за германците  Laughing И Гости  Hug също! Поздравления, Гости!
Варне  Hug аз съм гледала само Перла и до някъде / даже не помня до коя серия стигнах / КД, и в двата ГГ не се харесваха в началото  hahaha, действително това е характерен похват  за тези сценаристки  hahaha Но, нали пък казват, че голямата любов се ражда от омраза  Joy Joy Joy Joy Та, така явно ще подходят и в новия ... Нека, само да е интересно! Praynig Нямам идея как ще реабилитират сериен убиец, но те ще го нагласят, да  hahaha Айре  Heart Eyesе, само това оставаше, да се вземат на преклонна възраст , недей, молим та  Joy Joy Joy

03 Temmuz 2016 08:00
Seri katilden aşık adama dönüşecek!
Серийный убийца превратится во влюбленного мужчину!
Стали ясны персонажи в сериале, в котором Туба Бюйюкстюн и Кыванч Татлытуг вместе получили роли. Кыванч Татлытуг после двухлетнего перерыва возвращается с сериалом "Черное и белое". Последний раз Кыванч снимался в сериале КСиШ, и вот теперь считает дни до возвращения на экран с новым сериалом. В сериале Татлытуг разделит главную роль с известной актрисой Тубой Бюйюкстюн. Актер, который предстанет перед зрителями в качестве серийного убийцы, начал проходить обучение на полигоне. В мишенях и технике стрельбы разбирающегося Татлытуга будут показывать на канале Стар. Серийный убийца, которого играет Татлытуг, будет стремиться убить персонажа Тубы Бюйюкюстюн. С развитием сценария между этими двумя вспыхнет любовь.

Хем щеше да е много бяла и добра, ангел, па ще иска да я убива  newsm78 Ще видим какво ще излезе на края , може и да не е толкова добра  hahaha

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 10:59 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт