А с какво вие дразните другите

• 22 566
  • 125
  •   1
Отговори
# 105
Дразня хората със състраданието си към животните.

Не мисля, че е порок и нямам намерение да го "оправям".
На който не му харесвам - прав му път!
По-скоро те се дразнят,че не могат да са като теб.Ужас. ooooh!

# 106
  • here and now
Почти не се оплаквам. Не се вживявм в проблемите, вместо това търся решение. Не ми пука особено за "какво щели да кажат хората"
Мога да обобщя, че ги дразня с това, че не съм като тях и най-вече, че те не могат да са като мен.

# 107
  • София
Най-често с това, че съм откровена, категорична и обикновено, когато споря, винаги съм права.
Не знам, честно казано, защо се дразнят. Когато човек спори, трябва предварително да си е написал домашното. А аз винаги съм с написано домашно.
Освен това знам много и мога много. Това също ги дразни.

# 108
О уау тази тема е като на интервю за работа като питат "Какви са Ви слабите страни?" и трябва да отговориш обръщайки го всъщност на положително качество.  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Именно. Всички дразнят с любов, състрадание, спокойствие, перфекционизъм  Laughing Laughing Laughing

По мои наблюдения онова, което масово се схваща за откровеност, си е чиста проба липса на възпитание.

Аз дразня околните с много неща, убедена съм. Лесно избухвам, искам всичко на мига, подигравам се на глупави хора и на тези, които вярват в зодии и пр. дивотии, обичам да отлагам което не ми е на сърце, черногледа съм като цяло, мрънкам нерядко, вечно давам акъл и въобще, в тоя дух  Laughing

# 109
Жена мечта се описа  Joy

# 110
  • София
Дразня ги, че когато поискам нещо, го искам веднага. Не умея да чакам, като видя опашка и се врътвам обратно.

Също с това, че съм цапната в устата.

Има един момент в който гневът ми става титаничен и директно налитам на бой. Веднъж зашлевих полицай, разбивала съм носа на бившия ми мъж. Вчера в Банско в пристъп на ярост замерих с шише вода една супер нагла рускиня, добре, че не я уцелих.

Дразня ги с това, че съм мързелив и властен егоист.

И все пак близките ми ме обичат, дори бившия. Пълна загадка.

# 111
С нищо никого не дразня - ако това, което правя дразни някого си е негов проблем. И обратното също - ако се дразня на нещо, причината си е в мен и моето възприятие за нещата.

На това ме научиха децата, още докато бяха малки. Много са мъдри да знаете, ние ги пречупваме.

# 112
  • волно калдъръмче
О, много дразня тези, които не ме познават  Twisted Evil Около мен има такива, които не ме понасят, и много им личи. Нищо особено не правя, за да ги предизвиквам. Даже им се усмихвам, първа ги поздравявам, знам кои теми ги вълнуват и умея да поведа формален разговор.

Основният дразнител е завистта. Всеки мисли, че имаш нещо повече от него. Нямам предвид само като материално изражение, а във всеки аспект: успешни сте, здрави сте, семейството е сплотено, децата жънат успехи. Част от народопсихологията ни е "който те види, да ти завиди  Flutter"

# 113
Сигурна съм, че дразня с това, че:
Не търпя лигавщини, оплакване или постоянно мърморене за нещо.
Не търпя слабохарактерни, на които всяка втора дума е Не мога. Научих се от личен опит, че невъзможни неща няма  Peace
Не търпя и някой да ми каже, че не мога да направя нещо. Подобна реплика е в състояние да ме накара да поместя планини  Grinning

# 114
Аз съм доста изнервяща заради самоконтрола си.
Като кажа нещо - бетон съм и ако другият се опитва да се измъкне - го попилявам направо.
Гадно е, знам.
Старая се да съм по-мека.

# 115
Дразня с речника си - не си поплювам хич.
Казвали са ми, че това е най доброто ми качество, че съм директна ,
но аз знам че понякога наранявам хората с това и се опитвам да го изкореня (засега безуспешно)
Но какво да се прави ...можеш ли да спреш овенът да не скача право с рогата .
Ей от началото се припознах, после разбрах защо - и аз съм овенче Flutter
И с Таис се припознах много. Засега с агресията се справям с бягане, ама...си мечтая за боксова круша на стойка. Но са доста скъпи...мога да отворя фонд, за ваше добро е Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 02:11 от Вишна123

# 116
  • Варна
Най-много дразня с голямата си уста,казвам всичко без да жаля,мразя лицемерието и лъжата от дъното на душата си и не,не съм невъзпитана,на другото му се казвало социално-пожелателно поведение или лицемерие Mr. Green
Много споря,за щяло и не щяло,знам ли,че съм права не млъквам до последно Mr. Green
Бързо паля,мрънкам,критична съм,егото ми е голямо,мъча се да не бъда такава,но не ми се получава.

Преди много време бях различна,внимателна,любезно-лицемерна,но хората и времето ме промениха.

# 117
искам всичко на мига, подигравам се на глупави хора и на тези, които вярват в зодии и пр. дивотии, обичам да отлагам което не ми е на сърце, черногледа съм като цяло, мрънкам нерядко, вечно давам акъл и въобще, в тоя дух  Laughing
+ Страшно нерешителна съм и не мога да взимам решения дори за елементарни неща и в доста случаи съм бавна.

# 118
  • София
Дразня с речника си - не си поплювам хич.
Казвали са ми, че това е най доброто ми качество, че съм директна ,
но аз знам че понякога наранявам хората с това и се опитвам да го изкореня (засега безуспешно)
Но какво да се прави ...можеш ли да спреш овенът да не скача право с рогата .
Ей от началото се припознах, после разбрах защо - и аз съм овенче Flutter
И с Таис се припознах много. Засега с агресията се справям с бягане, ама...си мечтая за боксова круша на стойка. Но са доста скъпи...мога да отворя фонд, за ваше добро е Mr. Green
Laughing
Аз се справях с кикбокс, изкарвах си всичко и след тренировка ставах агънце. Трябва пак да започна да тренирам.

# 119
Laughing
Аз се справях с кикбокс, изкарвах си всичко и след тренировка ставах агънце. Трябва пак да започна да тренирам.
Спомням си как веднъж за нула време изчистих от плевели градината на баба ми. Представях си, че всеки плевел е главата на шефката ми и все по-ентусиазирано дърпах. Направо светна тази градина. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт