А с какво вие дразните другите

• 22 581
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
 С всичко изброено досега.
Освен с разсеяност, която я нямам като черта.

Скрит текст:
Перфекционист, командир, лют защитник на позицията си, обичащ нещата да стават веднага, припряност, мнителност, не-социален типаж, имащ нужда от много сън, кибритлия, супер търпелива понякога, подредена, строга/ високомерна, многознайко, своенравна, прекалено анализираща, трезвеник, супер чувствителна, прекалено взискателна, не забравяща нищо, лежерна за някои неща, мърмореща, супер саркастична, винаги съм подранила и мразя неточности и бавни хора, супер организирана, обичаща спора, възпитана да подминавам глупака с мълчание и не влизаща в конфликти, че отказвам да се науча да шофирам, опърничава, изискваща много, инат, снизходителна, прозорлива, вглъбена , остра, ядяща пред книга/комп (супер дразнещо), критикуваща, прекалено тревожна, самодостаъчна и необщителна когато не желая да се впиша някъде.

Общо взето всичко накуп.
Кошмар . Всеки ден се чудя как ме търпят близките ми  Party

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 06:24 от Анонимен

# 76
Контесо, 99% се припокривам с теб!
Май само от тревожността вече се отървах.

# 77
И аз така. А на всичко отгоре обичам и да ям в леглото. Кафе сутрин пия само там.

# 78
  • София
И аз така. А на всичко отгоре обичам и да ям в леглото. Кафе сутрин пия само там.
При нас кафето в леглото сутрин с ММ е традиция, но аз кафето не го ям, пия го Laughing Laughing Laughing.

Контеса, не ми се вярва да живееш в Канада и да не шофираш...

# 79
Събрахме се значи.  Crazy

Кафето го пием на диваните, но аз винаги чета нещо и не спирам и когато се храня. Навик ми е от дете.
Не съм яла от години в леглото, иначе преди съм го правила постоянно.

Шарки, удържам юнашки фронта.
Много инат има в мен когато не искам да направя нещо.
Пък и не смятам че ще съм добър и спокоен шофьор.  Peace

# 80
И аз се разпознавам в описанието на Контесата. Без анти-социалният типаж. За шофирането ми е толкова познато... нямам книжка, но упорито отказвам да изкарам курс.
Яденето пред компютър е класика. Crazy Преди като нямах, това се случваше пред телевизора. И кафето си пия в леглото, но обикновено това става само уикенда. Тогава не бързам и му се наслаждавам истински. Когато чета или съм пред компютъра също имам кафе или чай, най-често кафе.

Контеса, коя зодия си?  Grinning  Да не си Везни? Аз съм кантарче.

# 81
За шофирането съм наобратно-ОБОЖАВАМ да шофирам. Но много, много дразня ближните си, че ненавиждам някой да ми кара колата и ревниво не давам на никой да я пипне. Съпруг, син, никой да не смее да пипа!

# 82
Дразня с речника си - не си поплювам хич.
Казвали са ми, че това е най доброто ми качество, че съм директна ,
но аз знам че понякога наранявам хората с това и се опитвам да го изкореня (засега безуспешно)
Но какво да се прави ...можеш ли да спреш овенът да не скача право с рогата .

# 83
Уиш, аз съм като теб - колата ми е мое продължение, а шофирането много пъти ме успокоява. Но се различаваме по това, че колата си я давам на драго сърце, на който поиска. Сега се опитвам да придумам мъжа ми да започне да се упражнява на нея, но няма да ми е лесно. Има много голям страх от шофиране заради преживяна катастрофа като малък.
Относно яденето - не мога да ям без да имам нещо за четене или гледане. Напълно сериозна съм. Ако съм навън не е проблем, дори ми е приятно, но вкъщи абсурд.

# 84
С шофирането и аз съм голяма драма, имам книжка, но все ще се инатя някой друг да ме закара,да ме вземе. Инат съм и искам нещата да стават тук и сега, ММ обича да обмисля, да планира и хич не си дава зор. Мрънкам, сменям си настроенията, което го изкарва извън нерви.
Като съм в настроение - всички приятели обичат да са около мен, в центъра на купона съм, обаче ако не съм - всички ме дразнят и са ми криви. Нямам задръжки в приказките пред близките, говоря каквото ми хрумне и  нови хора трудно се задържат около мен. Знам си интелекта и положението и го използвам постоянно в моя полза, без да ми пука за другите. Обичам скандалите, подклаждам огъня редовно.

# 85

Относно яденето - не мога да ям без да имам нещо за четене или гледане. Напълно сериозна съм. Ако съм навън не е проблем, дори ми е приятно, но вкъщи абсурд.

И аз така.
Това ми е от дете още.
Преди четях книга, или вестник, сега на компютъра, по-рядко, телефона.

# 86
Ау, и аз съм така. Даже съм си подбрала да са ми под ръка разни книги, в които се описват гастрономически удоволствия или ровя в кулинарни сайтове докато ям. Майка ми едно време като ме видеше да ям с книга в ръка и се разтреперваше от яд и потрес.

# 87
  • някъде в орбита...
Майка ми едно време като ме видеше да ям с книга в ръка и се разтреперваше от яд и потрес.
И моята. Но с времето почна постепенно да свиква с факта, че за мен чужди правила не важат Mr. Green

Kontesa, ама ако ще си мерим списъците, и аз мога така Crazy Laughing

# 88
Една приятелка мисли ,че на мен дължи неуспехите в живота  си , че даже беше пуснала тема въм форум за съвет  Laughing Thinking Малко се учудих,но мисля ,че това спада към нещата,с които дразня.Другите са ,че понякога не ми де излиза от всъщи,често меня настроения и това е май.

# 89
Ина, не си ги мерим списъците, но какво да направя като във всеки пост се разпознавах?

Аз се съобразявам какво казвам, не  директно и направо, освен у дома, и не мога да съм груба.
Саркастична съм обаче и то много.

Цвети , мм е Везни, аз съм Водолей Simple Smile
Скрит текст:
(на границата с Козирог (оттам сериозността), асцендент подредена и критикар Дева и луда Луна в Овен (оттам кибритлията и спорещият командир)
Изтъкана от противоречия Simple Smile

Ау, и аз съм така. Даже съм си подбрала да са ми под ръка разни книги, в които се описват гастрономически удоволствия или ровя в кулинарни сайтове докато ям. Майка ми едно време като ме видеше да ям с книга в ръка и се разтреперваше от яд и потрес.
HugМоята майка е същата като мен и чете все още така и никога не ми е правила забележки, но баща ми.....

Общи условия

Активация на акаунт