А с какво вие дразните другите

• 22 579
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
Самоопределям се като най-голям дразнител за околните. Дразня ги с това, че съм директна с тях, не премълчавам нещата. Освен това, съм като генерал-когато нещо трябва да стане, а се мотка и отлага' започвам да командоря. Прекалено взискателна съм към мъж, деца и близки/ нямат право на грешки/. А самите грешки биват допускани от мързел и немърливост, не от друго. Труден съжител съм за това и рядко прекарвам повече от две седмици със семейството ми, когато съм в Бг. По стечение на обстоятелствата живея сама последните години и ми е добре. Малкото хора, които допущам до себе си са ме приели такава и знаят, че може да съм дразнител, но бих направила всичко за тяхно добро.

# 61
Много голяма чувствителност,което ме прави недоверчива и мнителна,затворена и анализираща.Мисля че ми пречи много..

# 62
  • София
Много голяма чувствителност,което ме прави недоверчива и мнителна,затворена и анализираща.Мисля че ми пречи много..

Ти мъж ли си или жена?

# 63
Ами прясно отпреди малко: Дразня моя с това че искам да изясня всичко докрай, а той предпочита като е изникнал конфликт просто да не се говори повече за това и  готово. Аз пък не мога, искам да го изясня , иначе бих се пръснала.   Laughing

# 64
- Много планирам
- Много мисля
- Понякога съм много цапната през устата
- Някои хора ги дразня, че много анализирам

# 65
Според мен това, че много мислиш и планираш пречи най-вече на теб. Имам такъв близък и знам за какво говоря.

# 66
  • Тра-ла-ла
Мисленето и планирането колкото пречи, толкова и помага.  Peace От една страна ти ограбва удоволствието от изненадата, от спонтанността. От друга страна спестява много главоболия и пропиляно време, разходи и т.н. За съжаление при толкова разпиляни и вятърничеви хора, дето им е все 5 - трябва да има по един сериозен, който да въвежда ред и да прави така, че нещата да се случват.

# 67
Мъжът ми много се дразни, че оставям прибори в храната в хладилника Laughing, аз не го правя нарочно разбира се. Също, че съм много разсеяна и все нещо забравям или губя. Постоянно ми се кара за това, но не мога да го променя, колкото и да искам. А другите ми познати, че не откликвам винаги на покани за излизане и че имам силно чувство за справедливост. Свекърва ми се дразни, че не я уважавам достатъчно и не и чета мислите, а майка ми, че не винаги приемам нейните оплаквания спрямо баба ми. Ох трудна работа да угодиш на всички и от известно време се старая да угаждам само на мъжа ми и на детето.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 22:32 от Цветина20

# 68
Тази тема изобщо не е за СО, да се премести в Клюкарника!
И да се преименува в "Дай да се похвалим поне пред постоянното присъствие в СО, че който ни познава вече не ни връзва дикиш "
А, видях че там има тема за хвалби, но в нея го давате по-скромно, защо ли ?

За мен да се похваля, че дразня с това как все ръчкам осарника Simple Smile

# 69
Дразня близките си с това, че съм кибритлия и от една дума паля. Перфекционист съм, а мъжът ми непукист, т.е. голяма драма става понякога. Мъжът ми се дразни, че звъня на мама по 27488 пъти, за дребни неща... Mr. Green Дразнител съм и така.. Whistling

# 70
Тази тема изобщо не е за СО, да се премести в Клюкарника!
И да се преименува в "Дай да се похвалим поне пред постоянното присъствие в СО, че който ни познава вече не ни връзва дикиш "

Ако не беше казал, хич нямаше и да знам, че е в СО.
Много важно! Sunglasses

# 71
лично аз дразня другите с това ,че съм по-добра от тях, завиждат ми за острия ум и умението да се справям с критични ситуации бързо и с твърда ръка , но никой не ме пита колко такива ситуации съм преживява ,че съм се научила на всичко това ....
иначе моя го дразни ,че съм припряна  все бързам ,както и че не оставям работа за утре , да ама той е мързелив непукист и дразни мен ,така ,е сме квит ,само дето аз опъвам повече

# 72
  • София
лично аз дразня другите с това ,че съм по-добра от тях, завиждат ми за острия ум и умението да се справям с критични ситуации бързо и с твърда ръка , но никой не ме пита колко такива ситуации съм преживява ,че съм се научила на всичко това ....
иначе моя го дразни ,че съм припряна  все бързам ,както и че не оставям работа за утре , да ама той е мързелив непукист и дразни мен ,така ,е сме квит ,само дето аз опъвам повече
Тц!
Нормалните хора не се дразнят на този, който е по- добър от тях, а се стремят да го настигнат и надминат.
Което не им пречи да го уважават.
Защо ти решаваш, че ги превъзхождаш и че ти завиждат, е друг разказ!
Дали не мислиш, че около теб са само комплексари!?

# 73
о не не , има и комплексари , но има и надути пуяци и то доста
п.с - говоря за работа в тези постове

# 74
Аз дразня околните (в случая най-близките ми хора) с това, че съм много доверчива и наивна. Все считам, че хората ми мислят доброто и няма да ме прецакат. Никога не допускам, че някой нарочно би ме прецакал, само защото аз самата не бих го направила. Винаги приемам, че хората имат морал и са етични и след като постъпят лошо с мен ги оправдавам и обвинявам себе си. Осъзнавам напълно, че това ми вреди, но въпреки това винаги тръгвам с положителна нагласа към хората и затова и оставам разочарована. Нямам задни мисли и пренебрегеам собствените си интереси за да разбера накрая, че някой се е възползвал от  мен.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 07:28 от Ехи

Общи условия

Активация на акаунт