На море в Гърция 2016 - III

• 132 355
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
След тези страници разправии си засужавате да питам за красиво място в близост до България, с настаняване пред пясъчен плаж и с двор, по възможност с барбекю. И да е евтино, разбира се. Laughing

Ех, Крит. След отменената резервация още съм в чуденка септември дали да се насочим натам. Ще решаваме май в последния момент.

# 526
Стига сте си дърпали плитките! Naughty
Може ли накратко - как да търся с търсачката. Интересува ме Наксос за края на септември. Може и нещо друго цикладско. Laughing
Благодаря.

Търси с Гугъл. Търсачката на форума не е от най-читавите. Сложи задължително в търсенето името на форума и темата.
Иначе последно Параход беше миналата година в началото на септември. И на Аморгос. В момента има и друг човек от темата там.

След тези страници разправии си засужавате да питам за красиво място в близост до България, с настаняване пред пясъчен плаж и с двор, по възможност с барбекю. И да е евтино, разбира се. Laughing

Joy hahaha Joy hahaha Много свежо. Ама се въздръж, моля те.

# 527
Аз ще ходя средата на септември, Солун - Санторини и Атина-Солун имам самолетни билети. Избрах Наксос, защото от Санторини остават основно да се движат след първата седмица на септември само катамараните, които са двойно по-скъпи от конвенционалните. Няма да ми излезе особено евтино тази авантюра с два междинни ферибота, но Санторини все някога трябва да го стигна.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 13:41 от evhen

# 528
  • Пловдив
Момичета,има ли отделна тема за Керамоти?

Исках да питам за тома място..

# 529
  • София
Сега се сетих, Змия, ти казваше, че бил дупка, до дупка пътя до Солун. Най-отговорно ви информирам, че няма такова нещо. След Серес пътят е събран в едното платно, а в другото се работи упорито, в 10 сутринта и в 5 вечерта се работи. Толът предполагам ще заработи, когато направят и този участък и тогава, ако не магистрала, то от границата до Солун ще бъде перфектен високоскоростен четири лентов път, за какъвто ще чакаме още дълги години за Кресна.

Грешиш, писах, че пътят до Серес е ужасен. След Серес към Солун също не беше върхът на бора.
Радвам се, че работят по него.

# 530
Ужасен или не, поне слагат знаци на пътя като за полуидиоти. А снощи през нощта като се прибирахме, пътят през тунел Железница беше затворен със знак непосредствено преди него. Да не говорим, че са измислили ремонта в жегите и подминахме изгоряла кола (сега чета, че е бил някакъв ужас там през деня).

# 531
Здравейте  bouquet

Кои курорти в Гърция са подходящи за компания млади момичета?
Иска ни се да има доста варианти за излизане вечер, но все пак не е във формат Слънчев Бряг.

Благодаря предварително  Blush

# 532
Здравейте  bouquet

Иска ни се да има доста варианти за излизане вечер, но все пак не е във формат Слънчев Бряг.

Благодаря предварително  Blush

Какви са ви очакванията? Дискотеки и клубове? В северна Гърция условия за това има в по-големите селища на Касандра. На Олимпийската ривиера си мисля, че също, но честно казано не бих го препоръчала. От островите Миконос и имаше още един Циклад, но не си спомням в момента. На Крит също има такива зони.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 14:49 от Анонимен

# 533
  • София
Иос е с развит парти туризъм също от Цикладите.

# 534
Е,че то кой остров не е дискотечен през лятото? аз имам  спомени от Линдос на Родос -през деня си беше семеен приятен курорт, вечер линейките една след друга изнасяха припадналите на земята пияни скандинавски  и английски младежи -тъжна картинка общо взето, на Миконос е гей-дискотечна ситуацията,на Санторини пак доста дискотечна беше,но няма нужда да се стои на плажовете където кънти нон стоп музиката,без проблем се обикаля и се намира спокойствие ,на  Крит също беше общо взето младежка атмосферата,но бях там отдавна.

Септември ще съм  с мои близки на Санторини,Иос,Парос,Антипарос и Миконос -надявайки се  че ще са се изнесли младежите вече.

Слънчев бряг няма нищо общо с гръцките о-ви,може да се сравни само с испанското обезобразено от грозни постройки крайбрежие - поне на вид.

# 535
Здравейте  bouquet

Благодаря предварително  Blush

Скиатос също е добър вариант, а и останалите неща, които предлага острова би трябвало да ви харесат.

# 536
  • София
Е,че то кой остров не е дискотечен през лятото?

Слава Богу, много не са!! Wink

# 537
  • София
Е,че то кой остров не е дискотечен през лятото?

Тези, на които по принцип няма дискотеки като Сифнос, Аморгос, Астипалея, Икария.

За Крит специално да кажа, че той не е парти остров в по-голямата си част. Има градчета, които са по-туристически като Ретимно, където стават партита. Но аз бях в такива, които няма абсолютно никакъв нощен живот.

Сетих се, че в Лаганас на Закинтос също има нощен живот.

# 538
е,да ,по-непознатите острови сигурно са спокойни, но масата ходи там където летят лоу кост компаниите и чартърите,цените са ниски и на самите острови  и тълпите гарантирани , но пък малко нощен живот не пречи -няма да си лягаме с кокошките я  Laughing

за Иос,Парос и Антипарос ако има отзиви -са добре дошли. bouquet

# 539
Казаха ми че сутрин към 7-8 в събота сутрин на Кулата било ад.
Утре пътуваме, чудим се кога да тръгнем, защото сме с малки деца.
Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт