На море в Гърция 2016 - III

• 132 346
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Опитах се да копна от първа страница, но през телефона не мога. Прочети към края има инфо.

# 556
Чакам включване от Кайлис за Корфу  Crazy
Кайлис е очарована от Корфу, пристигнахме вчера към 15, позиционирани сме в Агиос Гордиос, плажът е чудесен. Днес бяхме и на Контогиалос, който е р-а-з-к-о-ш-е-н. Ще дам отчет и със снимки, но като се върна, много ми е трудно през тел.да качвам в прикачи и да пускам линк.
Навсякъде обаче има мноооого торби със смет, всички контейнери са препълнени и малко се разваля хубавото впечатление от острова.

# 557
И на отиване, и на връщане/днес/ чакахме на Кулата, колкото като на един светофар. Супер бързо минахме.

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 11:10 от gerka

# 558
Може за Кулата говориш?
Ние чакахме днес около 50 мин, но се успахме и закъсняхме. Като дойде нашия ред минахме супер бързо.
Обаче какво задръстване имаше от Солун до ръкавите...
Но сме тук, супер е! Дано нямаме проблеми и всичко мине ок!

# 559
Ние минавахме Кулата началото на юни сутринта към 8 и много стриктно проверяваха документите. Буквално на кола по 5 минути, което си е много. Гръцките коли изобщо не ги проверяваха. Доста изнервящо си беше. Колоната вървеше много бавно. Дано сега малко да са се променили нещата.
Ние бяхме забравили големия талон на колата и се сетихме малко преди границата, но не ни го поискаха. Не ми се мисли, ако трябваше да се връщаме с децата до София. Другата седмица пак пътуваме и този път мисля да тръгнем още по-рано, към 5 от София.

Я кажете за този голям талон. В крайна сметка трябва или не трябва да се носи?

Да трябва да се носи, на нас на 20.06 гръцките митничари ни го поискаха зя 1 път от както се говори в темата зя него.

# 560
Може за Кулата говориш?
Ние чакахме днес около 50 мин, но се успахме и закъсняхме. Като дойде нашия ред минахме супер бързо.
Обаче какво задръстване имаше от Солун до ръкавите...
Но сме тук, супер е! Дано нямаме проблеми и всичко мине ок!

Да, Кулата, редактирах се.
В общи линии  значи всички минават бързо.
Ние тръгнахме в 6 часа от София. И на Халкидики не сме имали задръствания. На връщане пък беше още по- спокойно, може би защото беше събота.

Големия талон по принцип трябва да се носи, но и на нас не са го искали.

# 561
  • Sofia
Девойки, не намирам повече от 2-3 доста древни коментара за Неа Каликратия, а ми предстои седмица там с 3 деца. Имам няколко въпроса. Толкова ли е гадно Simple Smile
Освен, близкия плаж на вилната зона, има ли и кои са останалите алтернативи за плаж? Трябват ли водни обувки, че има само половината от катуна? Нещо, което задължително трябва да се мъкне оттук? Големите искат да ходят на аква парк в Солун, да си жертвам ли деня?
Места за хапване и други препоръки, за които ще съм благодарна!

# 562
  • софия
Девойки, не намирам повече от 2-3 доста древни коментара за Неа Каликратия, а ми предстои седмица там с 3 деца. Имам няколко въпроса. Толкова ли е гадно Simple Smile
Освен, близкия плаж на вилната зона, има ли и кои са останалите алтернативи за плаж? Трябват ли водни обувки, че има само половината от катуна? Нещо, което задължително трябва да се мъкне оттук? Големите искат да ходят на аква парк в Солун, да си жертвам ли деня?
Ходили сме в аквапарка преди няколко години. Приятно е, не е нищо особено, но става за разнообразие.
http://---shorntner223-6SQ2

# 563
Не във всички случаи трябва да се носи големия талон. Ако колата не е на чуждо име и имате от новите малки талони не е необходимо да се носи големия талон.

# 564
Кажете повече за аквапарка,  моля.

# 565
  • софия
Ти сериозно ли? В-С-И-Ч-К-О казано в тази тема за аквапарка ти е дадено преди е-д-и-н пост.

# 566
  • София
Полихроно е малко симпатично градче с готина крайбрежна улица и чудесни таверни. Плажната ивица е тясна, нагъчкана с чадъри и хора, в морето на влизане има камъни. Сравнително бързо става дълбоко. Конкретният хотел не ми е познат.

Благодаря за информацията. Предполагам, че може да се обиколят и съседните градчета, които са доста близо, поне на картата ги дава на около 5-10 км.

Ние пътуваме на 8ми Юли, мисля си да тръгнем към 6:30-7:00 ч. сутринта и по обяд живи и здрави да сме там.

# 567
Ти сериозно ли? В-С-И-Ч-К-О казано в тази тема за аквапарка ти е дадено преди е-д-и-н пост.
И ти сериозно ли?

# 568

на главната улица има гироси доналд евтини и вкусни

# 569
ЗДРАВЕЙТЕ !МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПРЕДЛОЖИ ХУБАВА ТАВЕРНА ЗА ВЕЧЕРЯ НА ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ АКО Е И С НОРМАЛНИ ЦЕНИ ОЩЕ ПО ХУБАВО  Joy .ДО ТУКА В ПРОЧЕТЕНОТО НЕ ОТКРИХ НИЩО ЗА МОРСКИ ТАРАЛЕЖ НО АКО ИМА МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ  newsm78 ВСЯКА ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ Е ДОБРЕ ДОШЛА  Wink  ВЕСЕЛО И ЗАБАВНО ЛЯТО  bouquet

видях една гръцка баба как лакомо ядеше морски таралежи с хляб явно са вкусни

Общи условия

Активация на акаунт