На море в Гърция 2016 - III

• 132 341
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Кажете повече за аквапарка,  моля.
Ти сериозно ли? В-С-И-Ч-К-О казано в тази тема за аквапарка ти е дадено преди е-д-и-н пост.
И ти сериозно ли?
Шегувкам се, че ми е топло. Mr. Green Ей, сега сядам да ти подготвя файлче специално за теб.

...Големите искат да ходят на аква парк в Солун, да си жертвам ли деня?
....!
Ходили сме в аквапарка преди няколко години. Приятно е, не е нищо особено, но става за разнообразие.
http://---shorntner223-6SQ2
Не боли ако четеш. Най-много да знаеш малко повече.

# 571
Явно си сериозна.
Потърси сянка.

# 572
  • софия
 grinning039

# 573
  • София
Кажете повече за аквапарка,  моля.

Отвори линка, който е дала Звънче и изчакай малко да се заредят мненията. 

Отнема няколко секунди и понякога стават недоразумения с тези линкове.  Peace

# 574
Vivi, естествено, че отворих файла,  прочетох и след това питах отново. Логично е,че човек с малко повече от 5 мнения във форума се е понаучил на правилата. :Simple Smile
Ако няма по-нова информация по- нормално е да не се включва вместо да ми се прави на интересна. Ако форума работеше по логиката на потребителката то не би бил такъв.
На теб ти благодаря за желанието да помогнеш.
Ако някой има впечатления от тази година би било полезно да ги сподели.
Предварително благодаря на тези потребители.

# 575
  • Sofia
Ох,стига сте се жвакали 120 год. потребителки от време оно, че верно е жега и стига с тоя аквапарк. Не разбрах, трябват ли аква обувки, че номер 2 и 3 нямат. Въпросното място е близо до Солун, още преди началото на ръкава. Zvanche, thanks супер се търси така.

# 576
  • софия
... аквапарк. Не разбрах, трябват ли аква обувки, че номер 2 и 3 нямат. Въпросното място е близо до Солун, още преди началото на ръкава. ...
За аквапарка ли? Не е задължително. Все едно си на басейн. Ако са свикнали с аква обувки могат да са с тях, ако нямат - не им трябват.

# 577
  • Sofia
Не, не за аквапарка 😃 Плашат ни с морски таралежи, за сефте сме на море в Гръцко и проучвам има ли толко близо до Солун. Както и да е, имам време до четвъртък, ще им намеря.

# 578
Таралежи има! Има и плажове без. Общо взето са по скали и камъни, но такива има и във водата на уж пясъчни плажове.
Хората масово са боси. Единици ползват аква обувки.

# 579
  • софия
Таралежи има при камъните. Има и една риба, която се заравя в пясъка на плиткото и много лошо боде. За годините, в които ходим никой от нас не е ходил по плажа и в морето с аква обувки, но всеки е с различни навици и забавления.

# 580
В Джъмбо вчера гледах, че има по 10 лв аква обувки. На Касандра сме ползвали задължително, а ММ се убоде на пясъка( явно от умрял?).

# 581
  • София
Аз без акваобувки в гръцко море не влизам. Много плажове сме обиколили, рядкост е да няма. Особено след като наш познат сериозно се набоде още първия ден и си провали почивката. и аз съм се бола, но леко и на ръката - не е приятно.

# 582
  • София
На градския плаж на Неа Каликратия не трябват аква обувки. Плажът и дъното са пясъчни. Като единствен недостатък на градчето отчитам, че е доста пренаселено през лятото и особено през уикендите, заради близостта до Солун.
Герка, вие къде ще сте отседнали?

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 20:45 от bibi_2

# 583
Ние се върнахме вчера от Соня Вилидж. Моите обичат аква парковете и като разбрах, че има близо до Солун реших, че мога да им организирам нещо септемврийско.

# 584
  • София
Ние се върнахме вчера от Соня Вилидж. Моите обичат аква парковете и като разбрах, че има близо до Солун реших, че мога да им организирам нещо септемврийско.

Неа Каликратия се различава доста от Геракини, където сте били. По-скоро е курортно градче, там си живеят местните целогодишно и няма голям избор от студия с дворчета, а Геракини си е курортно селце с повече зеленина и простор.

Малко остана и до нашата почивка в Гърция и нямам търпение вече. Вторник сутрин тръгваме Grinning

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 20:48 от bibi_2

Общи условия

Активация на акаунт