На море в Гърция 2016 - III

• 132 357
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Казаха ми че сутрин към 7-8 в събота сутрин на Кулата било ад.
Утре пътуваме, чудим се кога да тръгнем, защото сме с малки деца.
Идеи?
По-рано. Peace  Винаги гледаме сутрин да минем Кулата най-късно по развиделяване. Това навалици, опашки, жега - не са за нас.

# 541
Тази сутрин минахме в 6.50 буквално за 3 минути-имаше 4 коли преди нас.

# 542
  • София
Здравейте отново,

Ние в крайна сметка се спряхме на Полихроно и резервирахме хотел Nemo Studio. В търсачката не намерих отзиви за него. Някой дали го е посещавал? Четох доста добри отзиви за него в други сайтове, но все пак да се допитам и тук.

Момичета дали може да помогнете с отзиви за хотела или информация за курорта? По назад писах, че това ни е първа почивка в Гърция и помолих за насоки при избора на курорт, но никой не съдейства.
Благодаря предварително!

# 543
Тази сутрин минахме в 6.50 буквално за 3 минути-имаше 4 коли преди нас.
Казаха ми че сутрин към 7-8 в събота сутрин на Кулата било ад.
Утре пътуваме, чудим се кога да тръгнем, защото сме с малки деца.
Идеи?
По-рано. Peace  Винаги гледаме сутрин да минем Кулата най-късно по развиделяване. Това навалици, опашки, жега - не са за нас.

Благодаря ви! bouquet
Ще тръгнем живот и здраве в 5 от София.
А вярно ли е, че на Кулата проверяват документите в системата вече и затова са опашките?

# 544
  • София (Възраждане)
Не е вярно! Или поне не поголовно. Прибрахме се преди 2 дни след 12 дневен престой, и двете проверки бяха абсолютно бегли.

# 545
И на нас само ни погледнаха документите.

# 546
И на нас само ни погледнаха документите.

# 547
  • някъде ... тук ...
 И при нас беше същото, че и с един детски паспорт бяхме.
Мисля, че в 7 сутринта се сменят служителите и тогава може да се получи забавяне.

# 548
Търся стая за периода 16-24 юли, за Ситония, желателно да е Вурвуру...
Максимумът ми е 50 евро за нощувка. Някой виждал ли е такива оферти?  Rolling Eyes

# 549
  • София
Максимумът ми е 50 евро за нощувка. Някой виждал ли е такива оферти?  Rolling Eyes
Ако сте без дете, те съветвам направо да отидете и да си търсите на място. През booking и подобни винаги е по-скъпо, доволно много местни дават студиа без да имат никакво присъствие в Интернет и цените са по-ниски. Не знам конкретно за Вурвуру, но за Никити например се намират по 40 евро.

# 550
Ако сте без дете, те съветвам направо да отидете и да си търсите на място. През booking и подобни винаги е по-скъпо, доволно много местни дават студиа без да имат никакво присъствие в Интернет и цените са по-ниски. Не знам конкретно за Вурвуру, но за Никити например се намират по 40 евро.
Оф, вече съм в голяма дилема,тукмо измислим хотел и хоп нещо ни разубеждава, а искаме от 2-ри до 8-ми юли. 3 двойки сме, без деца но има едно кученце с нас и ако отидем на място не знам колко обикаляне ще трябва докато открием хотелче/вила в която да приемат и кучо.

# 551
Здравейте отново,

Ние в крайна сметка се спряхме на Полихроно и резервирахме хотел Nemo Studio. В търсачката не намерих отзиви за него. Някой дали го е посещавал? Четох доста добри отзиви за него в други сайтове, но все пак да се допитам и тук.

Момичета дали може да помогнете с отзиви за хотела или информация за курорта? По назад писах, че това ни е първа почивка в Гърция и помолих за насоки при избора на курорт, но никой не съдейства.
Благодаря предварително!

Полихроно е малко симпатично градче с готина крайбрежна улица и чудесни таверни. Плажната ивица е тясна, нагъчкана с чадъри и хора, в морето на влизане има камъни. Сравнително бързо става дълбоко. Конкретният хотел не ми е познат.

# 552
  • на Мелмак
Чакам включване от Кайлис за Корфу  Crazy

# 553
  • София (Възраждане)
Чакам включване от Кайлис за Корфу  Crazy

Да преброи и докладва тук бежанците, които според трети и четвърти лица са наводнили острова тази година Mr. Green
Шегувам се, пожемавам незабравимо-приятна почивка на Кайлис Hug!

# 554
Ние минавахме Кулата началото на юни сутринта към 8 и много стриктно проверяваха документите. Буквално на кола по 5 минути, което си е много. Гръцките коли изобщо не ги проверяваха. Доста изнервящо си беше. Колоната вървеше много бавно. Дано сега малко да са се променили нещата.
Ние бяхме забравили големия талон на колата и се сетихме малко преди границата, но не ни го поискаха. Не ми се мисли, ако трябваше да се връщаме с децата до София. Другата седмица пак пътуваме и този път мисля да тръгнем още по-рано, към 5 от София.

Я кажете за този голям талон. В крайна сметка трябва или не трябва да се носи?

Общи условия

Активация на акаунт