На море в Гърция 2016 - III

• 132 301
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, сигурна съм, че има информация, но не успях да намеря за плажа в Сарти. Може ли да ми кажете дали е плитък или направо започва дълбоко. Ако и някой хотел похвалите , ще съм благодарна  Laughing
При частта от плажа,която е в центъра на селото,бързо става дълбоко,но в крайните зони казват,че има плитки части. Ние сме били само в централната част.

# 646
Някой от ходилите в Парга да замоля да помогне с готина таверна освен Сакис и Стефанос. Благодаря предварително. В замяна ще ви пусна интересен разказ като се върнеме Mr. Green
Корали на плажа Лихнос и Василис в Антуса.
Иначе в Парга в лоша кръчма не сме сядали, но признавам, че освен на двете споменати по-горе и аз не знам имената на други Simple Smile

# 647
ARIA, не се притеснявай, всичко ще е ОК. Ставрос е симпатично, голямо село, в което има всичко необходимо за една почивка. Заведения, магазинчета, хранителни магазини, детски забавления, хубави ресторантчета за хапване. Ходили сме 2-3 пъти, просто е много пренаселено лятото, особени с нашенци, македонци и сърби. Има много табели и реклами на български. Морето в центъра не знам как е понеже колкото пъти сме ходили е нямало къде са стъпиш, но в края на селото няма никой и там беше първото топване на сина ми, тогава 4-ри месечен Simple Smile
Малко след него е Олимпиада, има хубави, чисти плажове.
И аз не се оправям с форумната търсачка, пускаш в Гугъл, филтрираш последната година-две и пак ще ти излезе Мамата Simple Smile
Вижте на каква страница за почивки в Северна Гърция попаднах
https://m.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B … -820474684763986/

# 648
  • София
Някой от ходилите в Парга да замоля да помогне с готина таверна освен Сакис и Стефанос. Благодаря предварително. В замяна ще ви пусна интересен разказ като се върнеме Mr. Green
Корали на плажа Лихнос и Василис в Антуса.
Иначе в Парга в лоша кръчма не сме сядали, но признавам, че освен на двете споменати по-горе и аз не знам имената на други Simple Smile
Голямо евхаристо Параход. В Антуса ядохме вчера пак по твоя препоръка мммм. А за три дни в Парга и ние нямаме греда. Обаче освен онези двете така и не запомних името на другите Mr. Green.Явно тук не можеме да сбъркаме така че смело напред Joy И пак благодаря за светкавичната реакция bouquet

# 649
Здравейте, имам нужда от препоръка за хотел на Халкидики-Ситония или о.Тасос. Искам нещо изпробвано, не ми се рискува с 2 деца. Тъкмо харесам нещо и видя коментар, че е лоша храната или шумно място. Обърках се с хилядите хотели които разгледах. Искам да е с вкл. закуска и вечеря. Моля Ви споделете .

# 650
  • София
Rado Rockk искам да попитам много ли е пълно в Парга? Има ли много хора по плажовете, че и ние скоро заминаваме?

# 651
  • тук-там
Аз пак за Крит - Агия Марина - Неа Кидониас добър избор ли е?
На самия плаж е апартамента.

# 652
Zoi,благодаря много! От години се кана да сменя нашето черноморие и ето,че дойде момента. Вълнувам се много,защото вече почти обичам Гърция само от разказите на приятели. Бях се спряла на Уранополи,но никой от познатите ми не е ходил и затова Ставрос,но другата година ще го посетим и него. Много се надявам на малката да и хареса,че миналата година я тръшна ентеровирус след първите два часа плаж Sad Вярвам,че на нас ще ни хареса,ние обичаме нови местенца за почивка,малки и китни,вечер да обикаляме уличките със сладолед в ръка,на плажа посядаме,абе във всяко едно място намераме красота. Heart Eyes

# 653
Как хубаво го написа Simple Smile Аз пък съм малко нервак и навалицата ме тормози, затова не навсякъде е моето място. Ето чудните плажове на Амолофи може би ще ги пропусна тази година, заради многото народ.
Миналата година бяхме на почивка надолу и от Неа Рода, Иерисос, Олимпиада, Урануполи най- много ми хареса. Мои близки сега ще ходят и на мен ми се иска Simple Smile Те са гърци и вече трета година повтарят в някакъв хотел, от който са доволни. Трябва да ги питам как се казва.
За малката знаеш, миете ръцете и се надяваш да не хване нищо. Моят син също на море преди две години изкара ужасен, стомашен вирус.

# 654

Кола ще взимаш ли, ако да, е без голямо значение къде си настанена. От Ханя до Агиа Марина всичко се е сляло в едно голямо турустическо място.

# 655
  • тук-там

Кола ще взимаш ли, ако да, е без голямо значение къде си настанена. От Ханя до Агиа Марина всичко се е сляло в едно голямо турустическо място.

За кола - мислех само за един, два дни - колкото да отидем до Ираклион и Ретимно.
По-скоро ме вълнува дали плажа е хубав и има ли ресторанти на близо, че сме без храна.
Предполагам от-до  Ханя има  редовен транспорт.

# 656
  • София
Гледам, че се пита за Ставрос. Брат ми от вчера са там, тръгнаха без резервация, 2ма възрастни и 8;5 годишни деца. На място са се настанили на 20 евро в студио. Каза, че е учудващо спокойно.....

# 657
  • Варна
Това 20 евро за 2+2 си изглежда невероятно даже за май или октомври.
Вие бяхте в Тузла май през Костадина за 100тина евро на ден !
Я раздухай малко.
 bouquet

# 658
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,от тази сутрин окончателно реших дестинацията да ми е различна от Турция.Моля препоръчайте ми хотел на плажа или поне близо до плажа,ол инклузив и по възможност с аква парк или забавления за деца.Искам пясъчен плаж и пясъчно море.Благодаря!

# 659
Ех,Zoi мислех си тук да питам първо за Уранополи и защо не го направих незнам. Нищо няма да съжалявам,оставила съм го за другата година. Heart Eyes Мога ли да помоля за малко информация за цените по ресторантите в Ставрос. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт