Толкова ми е тежко, че незнам.Не се живее така. Аз не съм се грижила адекватно за тези деца, разбирате ли..Съвестта ми не е чиста и много ме боли душата.
Както и да е, хубави съвети ми дадохте, но ми е много трудно.
Никой не е казвал, че ще ти бъде лесно докато се възстановяваш.Лесно е, само да си отнемеш живота и така да отнемеш бъдещето на децата си.Щом имаш съвест, редно е да помислиш върху това.Нужна ти е истинска квалифицирана помощ.Не си готова все още да бъдеш окуражавана.Тъпчеш на едно място и сякаш ти е добре да се самоизмъчваш.Това е мазохистично и не е правилно.От тук трябва да започнеш.Да спреш да се самоизмъчваш и да се приемеш такава каквато си.Аз мога хиляди пъти да ти кажа, че си чудесна майка, но ти трябва сама да осъзнаеш това и да си повярваш.Следващата стъпка е, да се успокоиш и последната да мислиш с обич за себе си.Това изисква време.Осигури си го с прием на медикаменти и консултации с психотерапевт.Ако не искаш лекарства, поне отиди на психотерапевт.Нужно ти е одобрение, не прошката на другите.За да го получиш, трябва да се съсредоточиш и да започнеш да работиш върху себе си.Направи си план и стриктно го следвай.Имай цел и я следвай.Не стой в едни и същи мисли.Помисли и напиши какво мислиш да предприемеш.