Лакове за нокти -105

• 99 903
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Успокоихте ме  Laughing Не знам защо съм решила, че за околните може да изглежда не добре, ако са различни, но явно не е така  Laughing

# 451
Ми на мен не ми изглежда добре ако са различни, нищо че не е модерно да са еднакви. Особено ако на краката ти е оранжев, а на ръцете розов например.....Виждам, по-скоро се досещам, че и перлените лакове не са на мода, но на мен ми харесват повече и аз такива си търся. Не съм доволна от лаковете на OPI, всъщност досега само от един траен на Буржоа с много светло розов цвят, издържаше доста. Та така и така не съм доволна от трайността, поне гледам да си купувам от по-евтините лакове.

# 452
И моите винаги са различни, най-малкото защото на краката ми издържа много по-дълго Simple Smile Рядко се случва да лакирам и на двете места в един ден.

# 453
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И при мен са винаги различни.Сега на ръцете съм с жълт неон, а краката тъмно лилаво  Mr. Green
На крака гледам да съм с тъмни цветове, че понякога краката ми изглеждат сякаш са мръсни.

# 454
Явно само аз ходя с маникюр и педикюр винаги еднакви  Blush Нещо не се възприемам с различни, дори и близки по нюанс  Thinking върху друг човек обаче ми допада  Mr. Green

# 455
Аз също гледам с еднакви маникюр и педикюр да ходя. Като ми се излющи на ръцете, лакирам отново със същия цвят и готово. Искам да използвам темата за нещо по-различно, извинете ме. Търся си добър спрей - изсушител. Днес погледнах на две-три места в София и не открих. Някой може ли да ми помогне?

# 456
Любимият ми лак това лято, Picture Polish Salt Water- тюркоазено, небесно синьо, с холо частици:

Pump17- трябва да го вземеш! /ако вече не си де  Mr. Green/

# 457
  • При децата ми
И при мен са винаги различни.Сега на ръцете съм с жълт неон, а краката тъмно лилаво  Mr. Green
На крака гледам да съм с тъмни цветове, че понякога краката ми изглеждат сякаш са мръсни.

Би ли споделила кой е жълтия неон? Много харесвам жълт лак за лятото! Heart Eyes

# 458
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Би ли споделила кой е жълтия неон? Много харесвам жълт лак за лятото! Heart Eyes

Golden rose Ice Chic 306
https://www.instagram.com/p/BHhT5eEjF7s/

# 459
  • Sofia
Момичета, знам, че сте енциклопедии направо и затова да ви питам нещо  Mr. Green
Почивам от печения лак в момента и трябва да се справям сама, та нося лакове, като този например:
Essence - The gel - 004 - our sweetest day

Хем има лак, хем, ако се развали в някое ръбче не си личи (малко съм Монк в това отношение Embarassed)
Тъй като този има леко розови нюанси, много ми се иска да намеря такъв лак, но в бежовата гама. Прерових цялото Лили и не намерих. Можете ли да подскажете нещо? Не държа да е 2 лева, но да е такова хем прозрачно, хем леко брокатено, а не перлено.

Много благодаря за идеите предварително! Hug

# 460
  • При децата ми

Golden rose Ice Chic 306
https://www.instagram.com/p/BHhT5eEjF7s/

Този ли имаш предвид, че не ми излиза снимката от "Инстаграм"?
Скрит текст:

# 461
  • Вестерос
Да, той е Simple Smile

Аз съм с 301-розовия, много са сладки, ще си вземам и жълтия

# 462
Любимият ми лак това лято, Picture Polish Salt Water- тюркоазено, небесно синьо, с холо частици:

Pump17- трябва да го вземеш! /ако вече не си де  Mr. Green/
Наде, ох!  Grinning Ще го взема, разбира се! Седя и чакам да заредят Merge в нейлиста, та да мина с една поръчка, но търпилото вече ми се свършва! А искам и Rose, Sunflower, чудя се за Gala... не ми е лесно, ей!  Hug На твоите нокти солената вода е просто вълшебна!

Иначе аз никога нямам еднакъв лак на ръцете и на краката, защото а) ми е скучно и б) не всички лакове харесвам за педикюр. В момента съм с Gargantuan Green Grape на краката (синият вариант), много е красив, но се нанася просто кошмарно (е, като повечето ментови и светлосини и леко неонови). Ще изкара поне две седмици, обикновено толкова изкарва педикюрът ми без забележки.
Снимката е от нета:

# 463
Радвам се, че се заформи дискусия покрай питането ми Grinning Аз май съм и на двата полюса. Не мога да преценя дали по-често съм с различен или еднакъв лак...  Thinking

Тази марка Picture Polish ми беше неизвестна до скоро, но имат невероятни неща...  Heart Eyes

cutesmallcat, ако имаш Елитис край теб, поразгледай там... Марките от типа на Orkide и Medusa Isabela (не съм сигурна за правописа) имат подобни лакове. Мисля, че са турски и не са скъпи, дори и само за проба. Също и Флормарски съм виждала такива, но не мога да кажа точен номер...

# 464
Момичета, да ви питам...  Маникюрът и педикюрът винаги ли са ви еднакви? Аз уж гледам да са поне сходни, за да няма голяма разлика, но не винаги имам нерви да сменя лака на 20 нокъта... ooooh!

Не. Гледам само да не се "бият" цветовете.

nadia23, страхотно синьо! Heart Eyes

От мен един летен маникюр (на ноктите на дъщеря ми)

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 18:57 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт