Лакове за нокти -105

• 99 837
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, някоя от вас има ли идея за бюджетен вариант на хубаво пъпешово (даже идея по-светло от пъпеш) неоново? Thinking Благодаря!  Hug Hug Hug Hug

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/06/0b/5d/060b5d6f8b6f3 … 1e66f833f67eb.jpg нещо такова. Не е много пъпеш, ама карай. Simple Smile

Пъпешово гледах при лаковете на перфект , но не мога да ти кажа номер и вид, защото беше на бързо, а после като го търсих го нямаше и си купих един прасковен на катерин арле (за успокоение Simple Smile)  , летене е красив Simple Smile

# 556
препоръчаха ми на перфект 3 в 1 , или 5 в 1 , за първи път лака и издържа цяла седмица , пера много на ръка и много миене без ръкавици Simple Smile, и не е скъп става за база и топ

# 557
  • В полите на Пирин планина
И тук да си задам въпроса: Препоръчайте ми моля база за лак до към 5-6 лв.? Ползвам тази на "Esence" в момента, но много бързо се сгъсти.

Аз харесвам тази на Rimmel:

# 558
Нещо от мен:

# 559
Аз продължавам да съм в търсене на хубав и покривен бял лак, за основа или акцент на разни маникюри. Чела съм за митичният Бруклин, но тази марка не съм я виждала по магазините до сега. Препоръчайте ми нещо  Thinking
Последно ползвах на Перфект май и тези двата, не съм доволна:

Скрит текст:

# 560
  • Gotham City
А бе тези Golden Rose Selective спряха ли ги, че никъде не ги виждам. И ако да, то кога Golden rose ще престанат да спират успешните си серии и ще пробутват ужасни лакове?

# 561
  • sofia
Здравейте, тези акрилни боички стават ли само за рисуване, без после изпичане с лампа  newsm78
http://www.aliexpress.com/item/12-Colors-set-Draw-Painting-3D-Na … 8fe9-1dc7c0a69a92

# 562
Леми, аз от години ползвам Essie- Blanc и никакъв друг бял лак Peace Разбира се от тук бях разбрала за него Simple Smile  Ето мой маникюр с него:
Скрит текст:

# 563
Lemy аз ползвам Classics 04 - плътен чисто бял лак, на 2 пласта е перфектен при мен  Peace
Пускам един маникюр от есента с него:

# 564
  • Вестерос
Аз съм доволна на флормар, само с бял на два пласта, като блажна боя ми стои без черти. Под цял стикер един пласт слагам

# 565
Леми, аз от години ползвам Essie- Blanc и никакъв друг бял лак Peace
И аз го взех, но пробвах веднъж, стана ми на черти и го зарязах. Трябва пак да седна някой ден. На колко пласта успяваш да го докараш добре?

# 566
Леми, аз от години ползвам Essie- Blanc и никакъв друг бял лак Peace
И аз го взех, но пробвах веднъж, стана ми на черти и го зарязах. Трябва пак да седна някой ден. На колко пласта успяваш да го докараш добре?
На два пласта Peace Точно, че е дебела четката и с малко минавания покрива без да става на черти, на Флормар примерно са тънки и абсурд да успея равномерно с него, иначе и те имат покривен бял.

# 567
  • Ст Загора
Бруклин има в Ивис , Флормар е номер 400 , Ивчето хвалише на Ейвън белия - Iceberg White , а има и на Фармаси 02 ето при Ивчето -  http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2014/11/catrice-luxur … uers-million.html

# 568
  • Ст Загора
А бе тези Golden Rose Selective спряха ли ги, че никъде не ги виждам. И ако да, то кога Golden rose ще престанат да спират успешните си серии и ще пробутват ужасни лакове?
в моловете гледа ли иначе ги като че ли миналия месец оня ден ходих но не са ми интересни и не мога да ти кажа имаше ли ги . Май да спират ги бяха намалени в Ивис даже още има и аз си накупих доста цветове .

# 569
  • Sofia
Момичета, благодаря за предложенията за лак  Hug Нямаше ме няколко дни и не съм ходила до магазинчето на 5-те кьошета, но ще отида и ще пиша.
Намерих интересен подобен лак в Wjcon, ще му видя номера довечера, но е по-тъмен цвят, хубав е много.

Хубав ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт