Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 038
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Къде в Люлин щамповат тениски и имат ли дрехи или трябва да си носим? Искам да им занеса картинката на флашка...
В някое фото. Мисля, че съм виждала в това, което е на бул. Захари Стоянов в един блок, близо до Лили дрогерие, но от години не съм влизала вътре. Може вече да не предлагат тази услуга  Peace

# 481
На тази сграда на спирката на метрото на Билата съм виждала надписи, но не съм ги ползвала, за да кажа добри ли са Peace
Намира се на гърба на това, на което пише "Адвокат". Точно до тунела.

# 482
  • София
Дей, НСЧ, колко нагледно Simple Smile Много ви благодаря!!

# 483
Здравейте, някой може ли да сподели впечтление от 68 ОДЗ Ран Босилек в Люлин 7 Simple Smile

# 484
  • София
Какво по-конкретно те интересува?

# 485
Добре мина рождения ден в Шугърленд, всичко беше на ниво, и най-важното, децата щастливи.
BigMooM , само хубави неща бих могла да кажа за градината, но разбира се, впечатленията ми са субективни Simple Smile

# 486
Какво по-конкретно те интересува?

Отношение, подход, към децата и разбира се и други впечатления ако имате Simple Smile

# 487
  • София
Здравейте, някой може ли да сподели впечтление от 68 ОДЗ Ран Босилек в Люлин 7 Simple Smile

Питай, каквото. Батко беше там (сега е първолак), малките още са там (1 и 3 група)  Peace
Директорката е читава по мои ЛИЧНИ впечатления. Нашите учителки и лели се случиха свестни - минали сме през яслата също (с двама). Имам някои дребни лични забележки, то няма как, де, но като цяло съм доволна и няма нещо, за което например да ми се е налагало да пиша жалби и т.н.
Когато се роди НУРС-ът, най-малкият, имахме точки да ги местим на друго място, защото ни е малко далече и правим едни сложни сутрешни гимнастики. Ами... не ги преместихме. Големите бяха свикнали с учителките и приятелите си и нещата си вървяха добре. Мисля, че това е една достатъчно добра атестация за градината. Навремето я избрахме, защото шансът за прием беше най-висок и приеха момата предпоследна от томболата... Явно сме имали късмет.

# 488
  • София
И аз като Човечето. Peace Случихме на госпожи и на леля; при всяка възможност извеждат децата на двора; рисуват, пеят, там каквото е по програма и хорариум. Големият дойде от друга ясла и директорката записа в една група синковеца и други две, които бяха заедно преди това. Преглеждат ги на вратата сутрин.
Нагодина, живот и здраве, малкото ще трябва да тръгне на ясла в 68 ОДЗ. Малко се притеснявам, помнейки от общата родителска директорката да изрежда едни ми ти умения и навици, които да имат децата, ама все се надявам просто да се е събудила приповдигната онази сутрин и да не го мислят наистина Laughing

# 489
  • София
Е, в яслите приемат от 10 мес., така че са гъвкави относно тия навици. Но е факт, че на р. среща в 1 група (градинска) учителки са споделяли за деца, които не могат да се хранят самички  Tired, камо ли да се събличат - в смисъл седят на леглото и чакат някой да го свърши вместо тях.
Ако се сещаш, кажи какво точно те притеснява като изискване, за да мога да споделя на практика дали е така и какво значи всъщност  Peace

# 490
  • София
Ами,Човече, голямото тръгна в СДЯ на година и два месеца, никога не е имало ревове и се получи плавно, мирно и кротко. Забравя се, но със сигурност имаше памперс и не се хранеше сам. Ходеше с едно шише за вода с мек неразливен накрайник и след много кратко се научи да ползва чаша. Роден е декември и беше най-малкото в групата. Научи се на всичко в яслата. Вторият ми син, така като гледам, ще е на година и три месеца за яслата в Ран Босилек Simple Smile Вероятно и той няма да се храни сам, памперсите на родителската директорката също каза, че са забранени; шише не може, биба не може (тук и аз съм ок)...Бях снимала слайда със "забранява се", но съм го потурчила някъде.
Ако бях шофьор, хич не бих се замислила малкото да кандидатства в Ябълкова градина, ама пусто няма как да стане. Извинявам се на всички за личния спам!

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 09:36 от Beeps

# 491
  • София
И в 64 ДГ не им бяха по-различни изискванията, но за първа група. В яслата мисля че си ги обслужват. И моето още нямаше 3 в първа група, да не ви обяснявам какво беше с ходенето по нужда и бърсането сами  Sick То и все още не се справя перфектно, но вече е значително по-добре положението. Иначе като цяло и аз съм доволна от градината.

# 492
Ако трябва да бъда честна не искам да чувам за 64 ДГ Първи Юни, няма такъв ужас там. Хиляди пъти съжалявам, че детето ми беше там. В яслата всичко беше наред, но в градината само проблеми, госпожите са аругантни, бият децата, подбират си галеници а с другите само се заяждат и ги тормозят. Ще спра до тук защото ако започна да пиша ....... лошо ще им стане на всички.
Попитах за Ран Босилек защото записах детето там, директорката ми се стори страхотна, отзивчива, разгледахме групата, запознахме се с госпожите и ми се видяха и те  много готини като хора. Но реших да попитам какви са впечатленията на родители чиито деца са там Simple Smile благодаря на тези които се отзоваха  bouquet

# 493
  • София
Ами,Човече, голямото тръгна в СДЯ на година и два месеца, никога не е имало ревове и се получи плавно, мирно и кротко. Забравя се, но със сигурност имаше памперс и не се хранеше сам. Ходеше с едно шише за вода с мек неразливен накрайник и след много кратко се научи да ползва чаша. Роден е декември и беше най-малкото в групата. Научи се на всичко в яслата. Вторият ми син, така като гледам, ще е на година и три месеца за яслата в Ран Босилек Simple Smile Вероятно и той няма да се храни сам, памперсите на родителската директорката също каза, че са забранени; шише не може, биба не може (тук и аз съм ок)...Бях снимала слайда със "забранява се", но съм го потурчила някъде.
Ако бях шофьор, хич не бих се замислила малкото да кандидатства в Ябълкова градина, ама пусто няма как да стане. Извинявам се на всички за личния спам!

Извинявам се за спама, но тези изисквания дете на година да няма памперс или да се храни само са меко казани невъзможни! Shocked Толкова малко деца могат да пият от чаша и евентуално да си улучват устата. Предполагам, че се опитвам да ограничат приема на малки деца по този начин.

# 494
  • София
л

не е спам.
в яслата може с памперс и хранят/помагат. вероятно си гледала изискванията за 1 група Simple Smile ако е зор, ще ровя за записки да сравняваме.
шишета и биберони са забранени, да - риск от размяна + инфекции.
има диспенсъри за вода обаче и им дават редовно.
1 група в моите постове е 1 градинска група. яслата условно се води 1 ясла и 2 ясла, но групите са смесени по възраст и 1 и 2 е само за различаване.

Общи условия

Активация на акаунт