Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 039
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Може ли да ми препоръчате хубав магазин в квартала за дамски и мъжки качествени пижами?
Пижами има в Инглиш хоум. Аз съм купувала от магазинчета на кооперативния и съм оставала доволна.

# 466
И аз си купих новите чаршафи,понеже спалнята се оказа по голяма от магазина на кооперативния,който е на главния булевард,заграден от заложни къщи.Има голямо разнообразие и хубави модели  bouquet

# 467
  • София
В момента в Лидл има много хубави пижами.

# 468
  • София
От пазара сън купувала български пижами. Магазинът е някъде на пресечката над Джепето.

# 469
Благодаря Ви Simple Smile

# 470
  • София
Не вярвах, че ще излезе от устата ми, но някой да препоръча детски клуб за рожден ден в квартала Grinning
Бандата е от четиригодишни и аниматорите са от ключово значение. bouquet
Клуб Мики Маус в Люлин 10  Peace Аниматорите страхотно забавляват децата, а не са просто звероукротители  Mr. Green Пиши ми, ако те интересуват подробности.

# 471
Не вярвах, че ще излезе от устата ми, но някой да препоръча детски клуб за рожден ден в квартала Grinning
Бандата е от четиригодишни и аниматорите са от ключово значение. bouquet
Клуб Мики Маус в Люлин 10  Peace Аниматорите страхотно забавляват децата, а не са просто звероукротители  Mr. Green Пиши ми, ако те интересуват подробности.
И аз ги препоръчвам. Били сме като гости. Много внимание им обръщаха и не спряха да ги занимават. Даже една от каките игра с малкия отделно нон стоп, защото е на 2. Много ни хареса на всички родители.

# 472
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали занимания по Зумба в Люлин. Предварително благодаря!

# 473
Виж в сайта на Нео фитнес, имат зумба, но не съм ходила, за да ти дам мнение Simple Smile

http://www.sportsclubneo.com/?page_id=883

# 474
  • София
Зумба има и в Be Shape, на басейна.

# 475
Искам да благодаря за препоръките за волейбол-момичета в Сиконко bouquet
Мислех, че е по-лека работата като в училищните отбори, но определено нещата са доста сериозни  Laughing треньорката ме покани да остана на първата тренировка и погледах 30-40 мин., хубаво ги изпотява, очаквах дъщеря ми ще се откаже, защото е мързелива, но минаха 3 тренировки и е много ентусиазирана! Дано и напред е тека Peace

Момичетата са чудесни, приеха я веднага, оказа се, че има и 2 познати деца, така че бързо се вписа  Simple Smile

# 476
А, не съм разбрала, че има волейбол за деца в Сиконко! Аз търсех за дъщеря ми и попаднах само на занимания в 56то и 97мо, но тренировките са от 19:15 до 20:45, което е доста късно за нас (дъщеря ми е на 6 и половина).
В Сиконко колко са големи децата? Има ли различни групи по възраст или са само големи ученици?

# 477
В 56-то не са ли само момчета?

В Сиконко 2 отбора видях и са за по-големи 11-12 и 13-14 г., но питах директно за големите, възможно е да има и за по-малки, провери  Simple Smile

# 478
Момичета, има ли някъде в Люлин, където да се поправя сребро?
Благодаря предварително!

# 479
  • София
Къде в Люлин щамповат тениски и имат ли дрехи или трябва да си носим? Искам да им занеса картинката на флашка...

Общи условия

Активация на акаунт