Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 139
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Знаете ли от големия ров срещу Фантастико в 7 част какво ще изникне? Беше предвидено за малък парк това пространство, но явно на Люлин му се е подобрило реномето и хората вече не ги е страх от нас, та се строят нови блокове Mr. Green

# 346
  • София
Знаете ли от големия ров срещу Фантастико в 7 част какво ще изникне? Беше предвидено за малък парк това пространство, но явно на Люлин му се е подобрило реномето и хората вече не ги е страх от нас, та се строят нови блокове Mr. Green

Поликлиника, офиси, подземни гаражи, административен център.

# 347
  • София
Бихте ли препоръчали шивачка, склонна към експерименти. Няма да шия нещо конвенционално и не знам доколко ще ми върже... Камелия (май беше) на гърба на 151 блок работи ли още?

# 348
  • София
Използвала съм услугите на шивачка във 2ра част, на гърба на бл. 233.
Имена не знам.
Претапицира ми 2 стола по кройка, т.е. по модел от старата тапицерия.

# 349
  • Somewhere far away
Момичета, кажете приятно кафене близо до ЛЮлин 4 и околността. приемам и да е към метрото , но все пак да не е много по- далеч.

# 350
Здравейте момичета,
Да знаете в Люлин 3 къде се намира кафене Ива 73? Там има пункт за детска кухня. Иска ми се да преценя къде е спрямо пазара.

# 351
Харесвам Гофрети, близо до последната спирка на тролей 7, до месарския магазин. Също така и сладкарница Неделя  Peace

# 352
И аз харесвам Гофрети  Heart Eyes
Здравейте момичета,
Да знаете в Люлин 3 къде се намира кафене Ива 73? Там има пункт за детска кухня. Иска ми се да преценя къде е спрямо пазара.

Да не е при детски клуб Калпазани в 3-ти? До Лили на 33-то СОУ?

# 353
  • София
Здравейте момичета,

Да не е при детски клуб Калпазани в 3-ти? До Лили на 33-то СОУ?
Адресът трябва да е този
Цитат
ж.к. "Люлин" ІІІ микрорайон    3. кафе „Ива 73”, ул. „386”
Такава улица не знам дали има. Ако е блок - трябва да е зад пощата.

# 354
На гърба на мебелния магазин има едно кафе, в което дават храна от държавна детска кухня.
Става въпрос за мебелния магазин по пътя на тролей 7, преди предпоследната му спирка, преди пицарията-месарницата-Липненски-Тео; на самия булевард "Захари Стоянов", срещу изоставения строеж

# 355
Благодаря момичета!  bouquet
Ще обиколя с количката. Живея на пазара и се чудя къде ще ми е най-близо да взимам.

# 356
Момичета, търся в района или в близък квартал частна занималня, полудневна или за целия ден, за дете на 4.8 години. Опитах се да потърся в нета, но не успявам да открия нещо подходящо. Трябва ми за следващата седмица, 5 работни дни и вариантите с частна градина отпадат.

# 357
# 358
Срещу 56- то има. И една частна детска градина в Люлин 9, зад Адашите имат почасово гледане.

# 359
  • София
А да знаете тенис на корт в Люлин дали има?

Общи условия

Активация на акаунт