Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Грубо- срещу Фантастко или след Адидас и преди ветеринарния кабинет.
Благодаря  Peace

# 391
  • София
Откакто съм с ученик ми липсва книжарница за канцелария наблизо. Има фризьорски салони безкрайно много, но книжарница- няма. Поне аз ползвам  една в 9 район, близо до 40 уч-ще и ми идва далечко.

# 392
  • София
Аз пазарумам ученически/градински пособия и материали от една малка книжарничка на пазара.

# 393
Аз ползвам само тази на Цар Лъв. Там винаги намирам каквото ми трябва. Има и една малко по-нагоре, на същата улица, също добре заредена.

# 394
Аз ползвам само тази на Цар Лъв. Там винаги намирам каквото ми трябва. Има и една малко по-нагоре, на същата улица, също добре заредена.
И аз само от Цар Лъв. Тази година ходихме и да горната, за да избегнем опашките, но не можеше да се плаща с карта и така и не я пробвах.

Книжарница има и в 56 училище, има ги основните канцеларски материали, но като цени не знам как е.

До входа на Европа направиха, но май е основно за книги, все се каня да ида да я разгледам и забравям  Blush

# 395
  • София
В 56-то има и ужасно много джунджурии тип дребни играчки. В момента вече има и Хелоуин артикули  Tired
Но пък намериха точни облекла за купищата допълнително получени помагала и учебни тетрадки с нестандартен размер, които ученикът дори си купи самичък, та го преглъщам все пак.

# 396
  • София
Група може ли някои да даде  инфо къде може да има народни танци за деца ?

# 397
  • София
Културен център Люлин имаше поне до миналата година, обадете се и питайте.

# 398
  • София

Вижте в 90-то СОУ - Люлин 2

# 399
  • София
Здравейте, Люлинки, да знаете дали в квартала има спортна гимнастика за момчета? Или някъде в близките квартали.
Тенис преди имаше в R5, сега не знам като е Пулс дали са запази кортовете.

# 400
  • София
Тенис има малко по-нагоре, почти срещу болница Люлин.

# 401
  • София
Frozy, май се сещам за този тенис. Като че ли се състои от 1-2 корта? И дали има треньори, групи?
 Пулс нямат вече тенис.
В Люлин има ли център на градски транспорт, в който  да се издават карти?

# 402
  • София
Две бюра има - от едната страна на руския пазар и на метростанция Сливница.
А какво ще правят на руския пазар? Махнали са доста сергии откъм трамвая.

# 403
Frozy, май се сещам за този тенис. Като че ли се състои от 1-2 корта? И дали има треньори, групи?
 Пулс нямат вече тенис.
В Люлин има ли център на градски транспорт, в който  да се издават карти?
На Кооперативния пазар, в уличката от лявата страна на Аладин фуудс.
За съжаление не работят в неделя, а в този голям квартал няма будка, която да работи и в неделя.  Мисля, че и на Метростнция Сливница има, но не знам дали издават карти или само зареждат.

# 404
На Сливница само зареждат карти електронно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт