Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим...

• 185 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Дами, извинявайте, приемът на вечерна иглика и див ям едновременно ли се извърва? пие ли се по време на цикъл и от двете добавки?

# 676
Аз съм ги пила и едновременно. Вечерната иглика през цялото време, а дивият ямс от 12-ти ден нататък до цикъл. За вечерната иглика напоследък виждам, че на 3 месеца се препоръчва почивка от един месец.

# 677
Има сериозна вероятност приемът на Витекс да удължи цикъла.

Това от опит ли го споделяш?
Изписвано е от гинеколог за да се удължи цикъл от 23-4 дена на 28-9.

# 678
Здравейте момичета!
На 39г съм.
Преди година и половина цикълът ми избърза с 10дни.
До тогава беше редовен, на 30дни.
От тогава започна едно избързване с 5дни.
Септември месец последно ми дойде на 15.
Забелязах, че след редовните 5дни, започна едно цапане поне още 6.
Тоест, не спря напълно, но все  белязваше.
И така, още го няма.
Тестът е отрицателен.
Записах час за преглед, но ще е другата седмица.
Искам и да спомена, че октомври месец бях под силен стрес, свързан със шофьорски изпити, непрекъснато, почти през ден пътуване и още куп ежедневни неуредици.
Предполагам, че  след като почти 10 дни беше продължил предишния, значи е редно да закъснее.
Другото нещо, което забелязвам е , че овулационното течение ми започна преди 6дни. Поне аз така мисля, защото винаги така протича. Безцветно, но го има.
Изглежда, че и аз ще пиша вече в темата. Wink

# 679
Аз съм ги пила и едновременно. Вечерната иглика през цялото време, а дивият ямс от 12-ти ден нататък до цикъл. За вечерната иглика напоследък виждам, че на 3 месеца се препоръчва почивка от един месец.

Благодаря ти!
Виждам, че дивият ям се препоръчва при ПМС. Цял живот съм с безумна мигрена преди цикъл и задължителното качване на 2 кила, поради задържана вода - чудя се, ако си го купя дали ще ми помогне? Омръзна ми да си купувам сутиени за преди и след цикъл....

# 680
  • тук и там
Bastet,не знам дали ще ти помогне-но аз като пиех Див Ямс,бюста ми нарастваше и усещах напрежение във гърдите. Peace

# 681
Bastet,не знам дали ще ти помогне-но аз като пиех Див Ямс,бюста ми нарастваше и усещах напрежение във гърдите. Peace
Ау, Това не е за мен!!!

# 682
На мен не ми подейства никак на гърдите,а ми действаше общо напрягащо и изнервящо. Плюс задържане на течности. Crazy
Но на мен по принцип повечето неща ми действат обратно, та не се учудвам. Laughing

# 683
  • София

Благодаря ти!
Виждам, че дивият ям се препоръчва при ПМС. Цял живот съм с безумна мигрена преди цикъл и задължителното качване на 2 кила, поради задържана вода - чудя се, ако си го купя дали ще ми помогне? Омръзна ми да си купувам сутиени за преди и след цикъл....

За болезнените гърди- Витекс кактус агнус. Помага. Мисля,че щи повлияе и мигрените.

# 684
  • ...на безопасно
Витекса може лида се пие с игликата?
Да не опетлая баланса съвсем  Crazy

# 685
На мен не ми подейства никак на гърдите,а ми действаше общо напрягащо и изнервящо. Плюс задържане на течности. Crazy
Но на мен по принцип повечето неща ми действат обратно, та не се учудвам. Laughing

Дева, само 2 пъти пих, и то по една, вместо две капсули (взех от приятелка), от години не съм била напрегната, сега беше кошмар........и вчера и оня ден не се познах направо!

# 686
За болезнените гърди- Витекс кактус агнус. Помага. Мисля,че щи повлияе и мигрените.

[/quote]

Неба, може ли линк към някакъв продукт, изпитан от теб?

# 687
Bastet, успокоих се, че не съм само аз.Simple Smile

# 688
  • София

Неба, може ли линк към някакъв продукт, изпитан от теб?

[/quote]
На мен преди години мамологът ми изписа Фемикур, което е всъщнаст Витекс/кактук агнус/аврамово дърво.
Тогава май нямаше толкова добавки в аптеките. Веднага ми помогна. Иначе не можех да спя, легнех ли на гърдите си.  От тогава не съм пила. Мигрената ми изчезна от прогестероновия крем. Витексът регулира прогестерона затова и изказах предположение,че ще повлияе позитивно.

Аз си купувам от Щатите добовките затова мога да посоча само този.
Поръчах за една позната с Паркинсон,че и на него влияел.

# 689
  • София-Младост
На мен не ми подейства никак на гърдите,а ми действаше общо напрягащо и изнервящо.
При мен също нямаше никакъв ефект...единствено вечерната иглика ми е добре, пия я без прекъсване вече доста време. Спрях и купих див ям, и се върна изпотяването Sad

Общи условия

Активация на акаунт