СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 277
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Е, не, дарението го даваш веднъж, а частното всяка година.Simple Smile

Точно така е!  Peace (И все пак става дума за 4-цифрена сума от по-малките...) Лично аз познавам хора, които са записали по този "начин" деца в 1 АЕГ, във 2 АЕГ и в едно друго също елитно училище...

Не ми харесва и не го одобрявам (ако някой ме пита...). Peace

# 796
  • Бургас
посочената сума е била 6 000 лева, за 5 години не е много, че то аз толкова дадох за частни уроци

ние имаме такова дете в класа, появи се миналата година, без изпит, отроче на бизнесмен и депутат, освен приема с парашут след това се оказва и  "натиск" за да се пишат  високи оценки, много е дразнещо

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 14:23 от asya02

# 797
Благодаря за отговорите.
И аз така знаех, че ще е само текуща оценка, но учителите са заявили на децата, че ще им ги оставят за годишни и не са съгласили на допълнително изпитване. Не всички учители по предметите на матурите, но едната от тях е тази по математика.
alexpet, тук се обсъжда за всички градове.
И при нас е така, което е много несправедливо! Не може да се отказва допълнително изпитване и да се абсолютизира резултата от матурата! Все пак това е изпит, никой не може да гарантира, че ученикът ще даде най-доброто от себе си в условия на стрес. А и 5.304 е по-близо до 5.500 отколкото до 5.000, както е в конкретния случай. Тук се коментират само резултатите от матурите, което означава по подразбиране, че  всички кандидатстващи ще имат по две шестици от дипломата. Една единица по-нисък бал наистина е решаваща и променя тотално ситуацията.

Alba-1, при нас ситуацията беше сходна. Моят син сигурно беше от малкото деца , които имат годишна оценка по БЕЛ в 7 клас по-ниска от тази за кандидатстване. И да, тази единица беше решаваща, когато кандидатстваше. Приятелки ме съветваха да отида да говоря с учителката. Но аз не го направих, защото той така се е представил през годината и толкова знае. Няма как да му напише 6 като има преобладаващо 5-ци и няколко 4-ки през годината. Живеем в малък град , но изискванията в училището са доста високи. За това пък говорих с преподавателката по английски, където беше изкарал 6 с макс. брой точки на НВО и доста 6-ци през годината. Направих го заради справедливостта. Убедена съм, че знае за 6 и беше нечестно спрямо него. Е, не  му писа 6, заради някаква двойка за някакво недоразумениe за непредаден навреме проект. Нямаше значение за нищо тази оценка, но не беше честно. Така, детето ми научи урока, че "честно няма".

# 798
Здравейте майки на 7 класници, бих искала да попитам дали е обявено на сайта на РИО София, с какви точно документи трябва да отидем в училището гнездо за подреждане на желанията освен самия формуляр и служебната бележка с резултати от изпита?
В допълнение може ли мение за 31 и 32 училище по отношение общо ниво на обучение, езици и не на последно място социална среда? Предварително ви благодаря за отговорите

# 799
  • Пловдив
dkk1
удостоверение за завършен 7 клас - оригинал + копие
медицинско свидетелство, ако ще пишете и професионални паралелки

за друго не се сещам

# 800
# 801
Много ви благодаря. при нас е труден избора на по-крайните желания, които все пак трябва да напишем....

# 802
Мили хора, някой има ли инфо дали все пак тази година ще публикуват статистика в РИО София и ако да - кога?
Благодаря предварително!

# 803
Мили хора, някой има ли инфо дали все пак тази година ще публикуват статистика в РИО София и ако да - кога?
Благодаря предварително!
Преди дни качиха статистиката.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/B … AT_statistika.PDF
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/statisika_BEL.PDF
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/s … ka_matematika.PDF

# 804
Благодаря предварително!
Преди дни качиха статистиката.

Тази я видях, но не чакаме ли и някаква друга, от която мога да се ориентирам за МГ?
Тази малко не ми върши работа ...

# 805
  • София
Няма друга статистика. Следващата ще е чак след като излезе 1 класиране- справка за минимален и максимален бал.

# 806
Благодаря ... Как мислите - с бал 34.66 ще влезем ли в СМГ Simple Smile ?

# 807
  • Пловдив

с голяма вероятност с АЕ.  Peace

# 808

Въпросът е зададен на шега, нали?

Честито на детето Ви! bouquet

# 809

Въпросът е зададен на шега, нали?

Честито на детето Ви! bouquet

Благодаря, но не е на шега Simple Smile
В момента учим в СМГ и всички от класа и от съседния, за които имаме инфо, са с мат над 5.75 и БЕЛ повечето между 5.30 и 5.60 :-О
Видях и 10-ина деца от ПЧМГ с бал над нашия ... и частното Света София е извадило добри резултати...
Мисля, че сме на ръба.

Но благодаря! Коментарите са ви окуражаващи!

Общи условия

Активация на акаунт